Svet
19 ogledov

Zadnji dnevi 31-letnega morilca z Nice

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lejla Bilković 18:20 17.julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike financne tezave,dolgove iz katerih nisem videla izhoda.Z njegovo pomocjo sem se uspela vrniti ba pravo pot.Moje zivljenje ima spet smisel ...prikaži več in zato smo mu hvalezni jaz in moja druzina..Priznam bila sem zelo skepticna kar se tice teh stav,saj je veliko prevarantov v tem "poslu"in zato je resnicno tezko najti osebo,ki je iskrena in postena kot je on.Vzemite si cas in poglejte njegov profil,prepricajte se sami..Lep pozdrav!!!

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:06 18.julij 2016.

    Res je....,zadevo hočejo olepsat z dejstvi,ki ne spremeni tega nagnusnega dejanja.Vsi vemo kaj se je drl zraven....da je njihov bog velik....a ne pove to dovolj,da njegova zlahta naklada.Kako je lahko imel izpit,ce je imel težave....? Itak pa so vsi ti ...prikaži več duševno bolani in niso zreli za zivlenje v EUROPI med ljudmi,oziroma zivlenja,ki ga zivimo...Pokat bo zacelo povsod...tudi v Ljubljani in drugod po sloveniji.Mi jim gradimo molilnico....drugod pa jih rušijo in zapirajo. Prepovedat bi bilo treba takoj propagando muslimanske vere v EUROPI.Ustavit in zapreti vse molilnice...,te blazneze pa izselit iz celotne Europe.

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 05:14 18.julij 2016.

    Vsi so teroristi....,ker terorist lahko postanes z miško v roki in trije kliki.....in je ze tvoj bog velik.....Kaj bo Europa naredila za globalni mir....? Vse bolnike,ki v Europejcih vidijo sovraznike je Europa spustila v hišo..... Nadzora itak nimajo in ga ...prikaži več nemorejo imeti.Treba jih je iztrebit...drugace ne gre...

  • blayo 13:29 17.julij 2016.

    Aha, se pravi Breivik , ki je pobil 80 in ranil 320 ljudi je bil v resnici musliman?

  • Avatar Zala
    Zala 21:15 17.julij 2016.

    To niso oglasne strani za finančne igrice! Komentiraj članek ali te prijavimo adminu.

  • izRODEk 09:13 17.julij 2016.

    Izraelski Mossad/hipnoza/idealen samotar s priročnim alibijem/dežurni krivci muslimani/najdeni osebni dokument/vetrobransko steklo prestreljeno povsod razen v področje voznikaVem, kaj boste rekli: teorije zarot. Ampak so ob pokvarjeni neofašistični politiki ZDA in EU bolj verjetni od uradnih poročil. Ne pozabite: ...prikaži več 9/11 je sedaj že dokazano, da so ga izvedli američani sami ob pomoči Izraelskega Mossada. Vi pa od njih še vedno kupujete vse, kar vam postrežejo.

  • ojla 19:56 16.julij 2016.

    Kaj sedaj se bodo zgovarjali,da je bil psihični bolnik. Tudi,če si teakšen bolnik ne pokončaš toliko nedolžnih ljudi. Rajši naj napišejo, da je bil musliman z opranimi možgani in takšni blazneži živijo med nami.Fuj ,fuj izmeček od človeka.

  • primoz.g 01:32 17.julij 2016.

    točno tko, govno od govna, maš miljone folka ki so jih je družina zapustila, a niso teroristi.niso vsi muslimani teroristi, je pa res da so vsi teroristi zadnji čas muslimani

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.