Slovenija
31 ogledov

Zahtevajo preiskavo zoper vodilne

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 19:35 09.februar 2015.

    Najprej so okradli štediše z razlogom, da so jim hrvaške banke vzele licenco, ker so Hrvati izbrisali vse terjatve do hrvaških podjetij, sedaj pa se je oropalo še lastni narod. Kot delničar imamo tudi z delnico vredno =€ pravico glasovati, ...prikaži več ali banko prodamo za 1€. Tako pa sem jo dokapitaliziral kot davkoplačevalec in še delničar. Tole bo padlo na ustavnem. če ne na ustavnem pa na evropskem. Vse ,da so reševali individualne riti, ki so zafurale podjetja z gemblanjem na svetovnih borzah in "menedzerskimi Odkupi". Koliko casa se bo narod se pustil na suho.....?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:14 09.februar 2015.

    finančni trgi so nad gospodarstvom in še posebej nad ljudmi. važno da se njim streže pa da se njim zagotavlja kredibilnost. koga briga za kredibilnost ljudem.

  • Vseslovensko Združenje Malih D 05:54 10.februar 2015.

    VIDEO REPORTAŽA s sobotnega shoda Proti razprodaji državnega premoženja, ob dodatnih utemeljitvah in opozorilih VZMD in Civilne iniciative »Izbrisani mali delničarji NKBM« - izhodišča in scenariji Banke Slovenije in DUTB prirejeni za razvrednotenje ter razprodajo slovenskih bank in podjetij?! ...prikaži več www.youtube.com/watch?v=yu4rTV1h9FMssSpričo onemogočanja državljanom, da bi kot kupci oz. investitorji - in ne zgolj kot plačniki, davkoplačevalski sanatorji ter razlaščenci - sodelovali v postopkih prodaje državnega premoženja, VZMD in z njim povezane civilne iniciative vse dejavneje sodelujejo tudi s Skupnostmi društev in gibanj 'Državljani proti razprodaji'.sswww.vzmd.si/novice/video-reportaza-s-sobotnega-shoda-proti-razprodaji-drzavnega-premozenja-ob-dodatnih-utemeljitvah-in-opozorilih-vzmd-in-civilne-iniciative-izbrisani-mali-delnicarji-nkbm-izhodisca-in-scenariji-banke-slovenije-in-dutb-prirejeni-za-razvssOb udeležbi na opozorilnem shodu Proti razprodaji podjetij v državni lasti

  • jaki 09:47 10.februar 2015.

    Tako kaže, da se Verbič in Stanković bojita za svoji debeli, nenasitni riti! Sicer je pa Verbič tako več v Južni Ameriki, kot v Sloveniji. Če ne verjamete, pa po spletu pobrskajte!

  • franke 19:14 09.februar 2015.

    Banda finančna,laže in krade. To se MORA takoj nehati.

  • Vseslovensko Združenje Malih D 05:55 10.februar 2015.

    VIDEO REPORTAŽA s sobotnega shoda Proti razprodaji državnega premoženja, ob dodatnih utemeljitvah in opozorilih VZMD in Civilne iniciative »Izbrisani mali delničarji NKBM« - izhodišča in scenariji Banke Slovenije in DUTB prirejeni za razvrednotenje ter razprodajo slovenskih bank in podjetij?!sswww.youtube.com/watch?v=yu4rTV1h9FMssSpričo onemogočanja ...prikaži več državljanom, da bi kot kupci oz. investitorji - in ne zgolj kot plačniki, davkoplačevalski sanatorji ter razlaščenci - sodelovali v postopkih prodaje državnega premoženja, VZMD in z njim povezane civilne iniciative vse dejavneje sodelujejo tudi s Skupnostmi društev in gibanj 'Državljani proti razprodaji'.sswww.vzmd.si/novice/video-reportaza-s-sobotnega-shoda-proti-razprodaji-drzavnega-premozenja-ob-dodatnih-utemeljitvah-in-opozorilih-vzmd-in-civilne-iniciative-izbrisani-mali-delnicarji-nkbm-izhodisca-in-scenariji-banke-slovenije-in-dutb-prirejeni-za-razvssOb udeležbi na opozorilnem shodu Proti razprodaji podjetij v državni lasti so predstav

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.