Slovenija
7 ogledov

Zakaj so bili napovedani rdeči alarmi?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 12:14 06.februar 2015.

    Kdaj točno je pozimi v Sloveniji po nižini kdo umrl ob sneženju, preden so začeli z "rdečimi" alarmi in bi ga "rdeči" alarm rešil? Ali je bil razglašen kak alarm, ko je bil na primorski avtocesti lani nalet 50 ...prikaži več vozil?Praviloma je prometnih nesreč v zimskih razmerah več, poškodbe pa so lažje zaradi nižjih hitrosti.Če vse zaprejo ne pomeni, da zastojev ni. Pomeni samo, da je zastoj nekje drugje.

  • depresija 11:30 06.februar 2015.

    "Zakaj so bili napovedani rdeči alarmi?" - Zato, da ste lahko novinarji to besedno zvezo uporabljal v vsakem drugem članku in s tem delal paniko in psihiral folk! Mislim tolk enga nabijanja o enem popolnoma običajnem vremenskem pojavu za zimo. ...prikaži več Neverjetno, res. Pa enkrat 40cm snega, potem 60, na koncu že do 80cm. Žive omedlevice tole novodobno "podajanje informacij"...

  • Papaja Popi 11:33 06.februar 2015.

    Če pa ne bi razglasili, bi pa spet jokali.Bolje da vse zaprejo, kot da so zastoji in da še kdo umre.

  • macola 13:42 06.februar 2015.

    Ja res....kva bi mediji delal, če POZIMI nebi padal sneg??? Tri dni po vseh medijih samo o vremenu....zdaj pa še tri dni, zakaj ni bilo tako kot je bilo napovedano...bedaki! Pol se bo pa najdlo še par Butalcev in sklicalo ...prikaži več izredno sejo v parlamentu in iskalo krivce za nastalo gospodarsko škodo....ker POZIMI pada/ne pada sneg!

  • zdrej 12:59 06.februar 2015.

    Ne bit jezni. Na žalost spoznamo + in minuse določenega sistema. Bodo naslednjič bolj previdni. Vsekakor pa so novinarji s svojim načinom poročanja še malo spotencirali zadevo. Razumem tudi strah odgovornih na DARS-u. Lani je padalo po njih zaradi ...prikaži več slabe organizacije, ko se je to zgodilo, letos bo padalo po njih, ker so preveč potencirali. Če bodo stvar dobro zanalizirali, bo pa drugo leto tako, kot mora biti. Po moje bodo spoznali, da pri zapiranju rabijo neko dinamičnost.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.