Slovenija
51 ogledov

Zakon o tujcih: Kdaj bomo zaprli mejo?

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 07:45 27.januar 2017.

    "Tujca, ki nezakonito vstopi v državo in se na območju izvajanja ukrepov nahaja nezakonito, policija privede do državne meje in ga napoti v državo, iz katere je nezakonito vstopil." - khm, kdo je tukaj nor? Kaj je potreben zakon za ...prikaži več odstranjevanje NEZAKONITO prisotnih TUJCEV? Halo? Če pa je begunec, pa je bil itak okvalificiran kot tak, v tem primeru pa ga res ščitijo zakoni in temu ne moremo reči nezakonito. Kar pa zadeva muslimanske horde, ki niso begunci (verjetno čez 90%) in nimajo urejenih papirjev za bivanje, pa ne vem kaj tukaj ni jasnega. In na račun takih vdorov v teh letih imajo potem še težave tisti, ki živijo nemoteno tukaj lahko že desetleja (kot sem bral od enega pred kratkim iz Pirana), so se integrirali, imajo delo, ...

  • wolf.ata 16:32 26.januar 2017.

    v Savdski Arabiji imajo naselje Mina kjer je 100 tisoč šotorov,ki sprejme 3 milijone beguncev,narejeno po muslimanskih običajih,pa je prazno,v istem času pa ponujajo Nemčiji pomoč za vsakih 100 beguncev bi jim zgradili eno mošejo,ja,v tem šotorišču imajo kopalnice,klimo,wc itd.

  • wolf.ata 16:16 26.januar 2017.

    čim strožje,čimbolj enostavno in po potrebi z navadno večino poslancev,migrantje naj grejo domov obnavljati svojo državo,vojne ni,res so še kakšni spopadi ostalo je le propaganda,pa pred nami so države,ki so že v Eu,v katere so prve ob njihovem vstopu Grčija,Hrvaška

  • Plavi-mil 08:25 27.januar 2017.

    Brglez odrekel podporo zaradi neustavnosti, halo, je pa podprl neustavni odvzem mandat JJ, takrat ga ni nič skrbelo, pokvarjenec, ne bi pa izgubljaj besed za ostale izdajalce Slovenije, kot so razni Matići in združeni lunatiki, vsi vemo, da njim ni ...prikaži veči za Slovenijo. Ministrica je pa asno in glasno povedala, da je ES hotela Slovenijo narediti za ŽARIŠČNO TOČKO za migrante, hvala bogu, da so se zbudili in sprejeli ta zakon.

  • smuc 16:58 26.januar 2017.

    Jaz bi tiste, ki so proti zakonu samo vprašal: Če bo na mejo prišlo več 100.000 beguncev in bo nastala katastrofa za Slovenijo, ali bodo takrat tudi rekli kot so rekli nekateri naši slaboumni politiki, ja tega pa nismo vedeli. ...prikaži več Če tega niste vedeli in niste niti predvideval nimate kaj iskati v parlamentu, ker ogrožate naš narod, ker pač nič ne veste!!!! Marš iz parlamenta!

  • Plavi-mil 19:06 26.januar 2017.

    Samo upam, da ga bodo sprejeli, Združene lunatike pa zapreti v kletke, da bodo tam afne guncali, izdajalci Slovenije.

  • razerznak 21:28 26.januar 2017.

    SPREJETO , HVALA SDS IN NSI ZA RAZUM , so levičkarji kar jezni ratal hahahhah

  • erikkk 22:38 26.januar 2017.

    Pravilno je da so izglasovali s tem so prispevali da bo v državi red in mir če pride do česarkoli...EU ima slovenijo za bedaka ko so prišli predlagat da bi bila hotspot ...s tem zakonom ste ...prikaži več jum zaprli gobec ... hotspote kar v svojih dražavah naj majo ...

  • erikkk 22:43 26.januar 2017.

    pa še to .... zame ste vsi izdajalci slovenskega naroda in državew ki ste glasovali proti ...upam da boste pri naslednjih volitvah frčali iz parlamenta za zmeraj ...izdajalcem za vedno ostane črn madež tega ne poozabit

  • ode 07:24 27.januar 2017.

    Prvič se je zgodilo, da je iz debelih poslanskih riti prilezlo nekaj koristnega za državo in državljane. Objaviti je treba imena in priimke tistih, ki so proti sprejetim ukrepom.

  • Avatar čavez
    čavez 08:11 27.januar 2017.

    Da dodam: to bi morali storit že takrat..

  • Zmago 08:14 27.januar 2017.

    Ja Ježek je imel dobre. Tudi o dveh vrstah ljudi !!https://www.youtube.com/watch?v=z1atQo8Hrqk

  • Tupamaros 08:31 27.januar 2017.

    Vsi ki ne podpirajo in tudi niso podprli zakona so proti zsščiti države in prebivalcev pred izrednimi razmerami. Tista invazija barbarske horde ~500 000 je bila za nepripravljeno državo popolnoma odveč. Le izmečki so lahko proti zaščiti države in prebivalstva.

  • MihaPu 11:46 27.januar 2017.

    Zaprimo mejo in ne upoštevajmo te gnile zahodne soroševe propagandiste ter lobije, kot so organizacija amnesti international in ostali. Potrebno jim je zapreti vse kar imajo pri nas, da s svojimi lovkami več ne delajo škode tako nam kot celotni Sloveniji.

  • maresem 15:58 28.januar 2017.

    Brglez je ena velika pička in izdajalec SLO naroda.

  • franjo 11:45 29.januar 2017.

    Milan Brglez je odrekel podporo noveli.Češ da so s tem kršene človekove ustavne pravice.Kaj pa ko so kršene pravice nam slovencem? 2.člen ustave pravi:Slovenija je pravna in socialna država.Pa nismo niti pravna še manj pa socialna država.Koliko slovencev živi ...prikaži več na robu revščine pa nič.Bolj ga skrbi za tujce.Zelo podlokot za domače ljudi.Sram ga naj bo.

  • Avatar čavez
    čavez 07:50 27.januar 2017.

    Kot je rekel Frane Milčinski - Ježek zid na Kolpo in tudi line zazidat.

  • Zmago 08:09 27.januar 2017.

    Milan Brglez je podporo noveli odrekel ???? WTF ???"kršitve temeljnih človekovih pravic, ki so določene v naši ustavi" ????Komu ??? Ta krši temeljne človekove pravice slovenskim državljanom !!!Al' misli ta pokveka arogantna, da je slovenska ustava pisana ...prikaži večisana za tujce ???Greje stolček !!! Mu je očitno toplo tamle; 98% prisotnost ??Število poslanskih vprašanj in pobud pa nulla, nada, njente, zero, rupa ???https://parlameter.si/poslanec/milan-brglez/pregled/

  • stanko75 22:26 26.januar 2017.

    Torej levaki bi radi da pridem na mejo se predstavim za migranta brez dokumentov in me lepo spustijo naprej. Ko sem poleti pozabil osebno na poti na Hrvaško sem na meji lepo obrnil se peljal 130 km nazaj domov vzel ...prikaži več osebno in šel nazaj. Ko sem mu na meji v prvo ponudil vozniško ker se osebno pozabil me je vprašal če bi rad da mi napiše kazen. En migrant bo pa kar prosto po prešernu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.