Slovenija
3595 ogledov

Zakon za Uber spisan, kaj pravijo taksisti?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • max 13:28 03.februar 2018.

    Že samo to, da samostojna in suverena država, ki sobiva z evropskimi narodi, prilagaja zakonodajo korporaciji, ki prihaja z druge strani oceana je vredno vsega obsojanja in žalitev ter psovk, ki jih ne smem napisat. Vsak, ki razmišlja vsaj podobno ...prikaži večno kot jaz naj dobro razmisli, predno vstopi na volišče.

  • Avatar Leon
    Leon 13:51 03.februar 2018.

    @ max .........temu se reče korporativni fašizem ,ki nas bo požrl ! Suverenost ! Kaj je to ?

  • Avatar Mark035
    Mark035 14:26 03.februar 2018.

    Taksi mafija je zelo močna in služijo predvsem z nategovanjem turistov, ter s tem delajo škodo turizmu. Pri storitvi UBER, že v naprej veš kakšen znesek boš plačal in tega se taksisti najbolj bojijo.

    • max 15:01 03.februar 2018.

      Mark035, Taxisti so tukaj nepomembni, razmišljaj malce širše. Koliko zakonov so sprejeli in spremenili samo zato, ker klečeplazijo pred kapitalom, ki se kasneje odliva v tujino. Kakšne katastrofalne posledice to prinese zate, zame, za nas vse. Poceni nas prodajajo za ...prikaži več lastne interese. Se ti ne zdi, da je temu treba naredit konec enkrat za vselej. Nič nimam proti investicijam tujega kapitala, ki prinaša razvoj in napredek državi, vendar je ta zakon izključno namenjen izčrpavanju na naš račun.

  • popokatopetl 16:26 03.februar 2018.

    Mislim da je res bistveno da so pogoji za Uber enaki kot za taksiste. "Poenostavitve" bi dopustil za okvire delitvene ekonomije v majhnem obsegu, kar pa Uber tipično ni, oni dejansko hočejo voznike ki so redno na voljo in to ...prikaži več po možnosti 12 ur dnevno če hočejo normalno zaslužit.

  • izRODEk 21:00 03.februar 2018.

    Kdaj sem vam že rekel, da v Sloveniji ter EU vlada novodobni nacifašizem, da je za zločince tipa Kacin, Peterle, Cerar, Pahor, Brglez in ostalo gamad potrebno uvesti SMRTNO KAZEN in jih TAKOJ pripeljati pred resnična LJUDSKA SODIŠČA, kjer se ...prikaži več neposredno pred ljudsko množico javno izvrši usmrtitev teh zločincev.... tako bomo pa čakali in na koncu bodo najebali njihovi potomci, kot zmeraj skozi zgodovino... SMRT FAŠISTOM - SVOBODO NARODU! ŽIVELA PRIHAJAJOČA REVOLUCIJA!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.