Slovenija
8279 ogledov

Zamude predvsem pri štipendijah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • joze63 00:00 12.oktober 2018.

    Če bi si mogli plačo zaslužit na trgu bi se drugače obnašali. Čista sramota nedopusno. Zakone si pišejo kod jim paše. Otroci dva meseca brez štipendij...pa so normalni..?

  • Janci13 10:12 13.oktober 2018.

    Spoštovana novinarka. V avgustu delo ni bilo onemogočeno en teden, ampak mesec in pol, zato je za izdelavo VSEH dijaških odločb, pa tistih za znižano plačilo vrtca, ostalo 14 dni, namesto meseca in pol. Za delavce na CSD-jih 12 urniki ...prikaži veči 7 dni v tednu, pa se na večjih CSD-jih še ni izšlo. Zadnji teden v oktobru je verjetno tiskarski škrat. CSD Murska Sobota (in še veliko drugih CSD-jev) pa rešuja vloge, ki so bile VLOŽENE v avgustu, ne pa izdane; če bi bile izdane, ne bi imeli več kaj reševati.

  • Janci13 10:21 13.oktober 2018.

    ....in prav grozljivo je, kakšne informacije prihajajo v javnost. Ker jih običajno dajejo tisti, ki o zadevah nimajo pojma. Ena takšnih je bila, ko je ministrica za delo, družino in socialne zadeve javno izjavila, da saj pa nobeno leto CSD-ji ...prikaži več niso štipendijskih odločb izdelovali pred 15.9. Takrat je bila vsako leto izdelana več kot polovica odločb!! Ministrstvo je ves čas zagotavljalo, da zamud ne bo. Zanje je zamuda prekoračitev 60 dnevnega zakonskega roka.

  • Janci13 10:26 13.oktober 2018.

    .... za družino pa je zamuda, če otrok ne dobi štipendije - jasno! Nič krivi ljudje so ostali brez nakazil, prejemajo položnice za vrtec s polno ceno vrtca, na CSD-jih pa je vedno več bolniških staležev, tudi odpovedi delovnega razmerja, ...prikaži več celo tistih, ki nimajo na vidiku nove zaposlitve. Ker ta kaos, to dobesedno norčevanje iz ljudi, to spreminjanje zakonodaje vsakih 5 minut, v škodo predvsem tistih na minimalcu, se ni začelo letos.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.