Zdravje
51657 ogledov

Zanimivi izsledki nove raziskave o omikronu

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 13:42 28.december 2021.

    Ta članek dajte pod oglasna sporočila...Dejstvo je namreč, da za Omikronom zbolevajo predvsem cepljeni....Tako trdi danska raziskava, poglejte si graf,.......tinyurl.com/i-okuzeni

    • Jernej65 14:36 28.december 2021.

      Si pa res umotvor, da ga lahko iščeš daleč naokrog. Si neverjeten v spreobračanju dejstev. Da na Danskem zbolevajo predvsem cepljeni pa res ni neka posebna novica. A si mogoče kje prebral da so na Danskem že skoraj vsi cepljeni ...prikaži več in posledično prevladujejo tudi okuženi, ki so bili cepljeni. Daj že enkrat obelodani, kje se nahaja tvoj znanstveni laboratorij, kjer delujejo takšni veleumi kot si ti. Ostali ti res ne sežemo do kolen s celotno znanstveno srenjo vred.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 14:56 28.december 2021.

      Le opozarjam, da ima medalja dve plati...Omenjene študije pa niso lokalno omejene, saj je Omikron na Danskem enak kot v Spodnjem Dupleku...Don't shoot the messenger...

    • Jernej65 16:08 28.december 2021.

      Članek je čist korekten in lepo piše kakšna so spoznanja v raziskavi in še daleč ni oglasno sporočilo, kot ti nakladaš. Na podlagi takšnih raziskav naj se ljudje odločajo in ne nebuloz in zavajanj, kot jih ti obelodanjaš. Če nimaš ...prikaži več kaj bolj pametnega povedat, bolje da si tiho.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 16:17 28.december 2021.

      Članek je daleč od korektnosti, ker zavaja !! ....Trenutno je več kot jasno, da Omikron ne povzroča hujših zapletov, poleg tega cepivo ne ščiti pred okužbo ... in ko omenjajo južno afriško študijo, zakaj ne povedo še, da prav JAR ...prikaži več ukinja ukrepe proti Covidu, kot so sledenje stikom ipd?!...

    • Jernej65 16:31 28.december 2021.

      Raziskava govori o širjenju virusa, o superimunosti, vpliva cepiva na širjenje, vpliva prebolevnosti na virus... Nikjer nič ne piše o hujših zapletih. Če si že tako pameten, daj točno navedi v čem se tu zavaja. Ko boš ti delal podobno ...prikaži več raziskavo, boš lahko navajal v čem se zavaja, ne govori kar nekaj na pamet iz svoje temnice.

    • Ender3 17:00 28.december 2021.

      Jernej65, si ti bral uradno študijo ali samo tisto, kar so novinarji priredili in izluščili ?. Za interpretacijo preprint študije, je potrebno tudi nekaj več strokovnega znanja, kot ga sicer premorejo novinarji.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 17:01 28.december 2021.

      Če ne poveš VSE resnice, potem zavajaš..."Pozabili" so povedati, da procentualno oboli za Omikronom VEČ cepljenih kot necepljenih !!......In omenjajo cepljene ter prebolele, "pozabijo" pa spet omeniti necepljene neprebolele, ki so v primeru Ominkrona na boljšem !! .."Pozabili" so tudi ...prikaži večdi povedati, da v Južni Afriki že ukinjajo proti-Covidne ukrepe, kar je bistveni podatek za razumevanje Omikrona, itd..In spravi se jamrat komu drugemu pod komentarje..

    • Jernej65 17:57 28.december 2021.

      Ker si zopet naštel cel kup nesmislov, ki so produkt tvojih zablod, bom raje nehal, ker to ne pelje nikamor.

  • suineg7878 13:46 28.december 2021.

    Dajmo se nekaj dogovorit drage presstitutke. Najprej izbrskajte DOKAZ (p.s. ga ni), da obstaja osnovni covid virus, potem pa copy pastajte nebuloze o variantah. Hvala!

    • PasjaProcesija 14:17 28.december 2021.

      Nepotrebno in primitivno je na tak način žaliti novinarke/je. Oni o tebi niso rekli ničesar podobnega. Kar se pa dejstev tiče, če tega virusa ni, potem ni niti gripe, pljučnice ali česarkoli drugega. Tudi gravitacije očitno ni. Drugo pa je ...prikaži več koliko in komu je virus nevaren.

    • suineg7878 15:44 28.december 2021.

      Vztrajam pri trditvi, da so presstitutke. Kdor nekritično, slepo, copy paste objavlja članke, ki bralce vodijo v zmoto, v tem primeru z nenehnim strašenjem o virusih in edino rešitvijo gensko terapijo, ni nič drugega kot hujskač. Presstitutka je zelo mil ...prikaži več izraz za te ... Ne mešaj hrušk in jabolk. Gravitacijo lahko stestiraš na sebi. Če skočiš s strehe, padeš na glavo in preživiš boš mogoče spregledal. :)

    • Ender3 16:51 28.december 2021.

      suineg7878, zagovarjam tvojo trditev o presstitute medijev. Štafetno in enosmerno delijo vladne podatke po defoltu in verjetno tudi protiplačilu. Namerno se vnaša strah, kaos ob tem se promptno oglašuje in poziva na cepljenje. A očitno kontraproduktivno, ker ljudje ne nasedajo ...prikaži več propagandi in neučinkovitim ukrepom, ki jih deli vlada.

    • PasjaProcesija 18:55 28.december 2021.

      Težko verjamem temu kar vidim v ekranu. A to je že normalno besedišče? Bom poizkusil drugače. Če vam te novice niso všeč, zakaj jih prebirate? In to vsak dan. Saj imate svobodo izbire. Jaz o virusu berem neredno ter površno ...prikaži več in se počutim dobro. Nobenega stresa, nobene jeze na račun tega. Žurnal ni kriv za nastali kaos. Recimo k cepljenju kot medij ne napeljujejo. Lahko to napiše kdo v kolumni, kar pa ne izraža medija. Vlada za objavo številk ne sponzorira nikogar. Samo posredujejo novosti.

    • sandi76 19:31 28.december 2021.

      Za nekatere obstaja ploščata zemlja , pa tudi ni dokaza !

  • QSprm 14:25 28.december 2021.

    Se najbolj zanimiv izsledek je dejstvo, da ne gre za sev ebole ali kuge, kot se ga tako zelo trudi predstavit avtokratski rezim in hlapcevske propagandne agencije. Po 20 mesech natolcevanj in patoloskih lazi bi bil ze cas za izstavitev ...prikaži več racuna in obtozbe zaradi zlocinov proti clovestvu.

  • mihatirs 15:09 28.december 2021.

    cepivo na žalost ne pomaga...93% NBA igralcev cepljenih...uganite koliko jih je spet pozitivnih...0d 250 igralcev jih je trenutno pozitivnih 110!! Če se vam zdj da cepivo deluje, potem na žalost nimate pojma

    • mph2 17:17 28.december 2021.

      Ti je znana čredna imunost? Američanov je cepljenih po zadnjih podatkih samo 65%. Cepiva delujejo od zmeraj vzajemno. Kot dam-daš oz. v tem primeru ne dam -ne daš. Super bi sicer bilo, če bi povsem ščitila tistega, ki jih dobi ...prikaži več na žalost tako ne deluje, bistvena je precepljenost. Ob tem, da so pri covidu manj učinkovita kot pri drugih boleznih. Dodaten razlog za masovno cepljenje.

    • popokatopetl 20:40 28.december 2021.

      Čepivo precej pomaga proti težjim potekom med rizično populacijo, kar pa NBA igralci niso. Proti okužbam deluje pa le par mesecev, če so se cepili pol leta nazaj pa nič več. Ergo, naj se rizična populacija cepi, ostale pa naj nehajo hecat.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 15:15 28.december 2021.

    Pričakujem tudi članek o tem, da Južna Afrika ukinja protikovidne ukrepe, ker je omikron očitno brez večjih problemov zaključil svoje poslanstvo...tinyurl.com/jar-ukinja-ukrepe

    • pbr1 19:18 28.december 2021.

      Pričakuješ lahko tudi brco v rit, če bo še ena desna vlada. Pol pa adijo super zaslužek v JS za gnojenje po vseh možnih forumih 24/7.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 20:24 28.december 2021.

      Pri nas ni desnih vlad, le "ex" komunistične z drugom Twitom naprej....

  • Blackadder 15:13 28.december 2021.

    Kakcin je reko takrat, da je cepivo tak ucinkovito da se bo ena generacija zanamcev zaščitena🤔😂 Hja .zmajkalo je idej kak se dalje narod nafukavat..zaj se ucimo latinščino...za vsako črko ki se jo naučite, dobite nagrado ..cepivo..ni fajn to🧑‍🎄😍😍

  • AN27 14:38 28.december 2021.

    Cepljenje posameznika ne zaščiti pred omikronom - to dokazujejo vse do sedaj objavljene študije. Že pri različici delta so potrebo po cepljenju utemeljevali na način, da bodo polno cepljeni posamezniki imeli vsaj večjo verjetnost za blažji potek bolezni. S prihodom ...prikaži večm omikrona teh razlik ni več - cepljeni, polno cepljeni, cepljeni s poživitvenim odmerkom so zdaj v istem čolnu kot necepljeni. Kdo bo sprejel odgovornost za nabavo cepiv, eksperimentalnih cepiv, da se razumemo, ki ne učinkujejo?

  • rd2dmk2 15:26 28.december 2021.

    Jernej65 daj povej kakšen smisel se ima cepit, če pa potem zboliš ? dobro ne boš umrl. ampak pejt mal vprašat zakaj je GZS tako navijalča za cepljenje. zato da bi delavci ne hodili v karanteno. kaj pa zdej.. a ...prikaži več mi najdeš katerega delodajlca da bo cepljenu delvcu dal 100% nadomestilo za čas odsotnosti ? in še eno cvetko.. cepivo je zastonj, a se kdo vpraša kolk dnarja smo zmetali za 3 serije, pa še za 4 , pa ni učinka, sedaj se cepljeni morajo testirat, da se lahko iz lastnega doma grejo ven.

    • popokatopetl 20:42 28.december 2021.

      Cepivo sicer sploh ni zastonj, je pa skoraj zastonj v primerjavo s stroški za oskrbo korona bolnikov - sicer ne plačujemo za korono ekstra ampak zaradi njih zdravstvo komaj dela še kaj drugega.

    • popokatopetl 20:45 28.december 2021.

      Ni tak problem 10 dni bolniške za večino populacije kot je obremenitev od tistih sicer relativno redkih s težkim potekom, ki so napolnili bolnice.

    • rd2dmk2 09:47 29.december 2021.

      popokatopeti, ko boš doma al pa v bolnici pri 70 % plači kljub cepljenju me zanima kako boš takrat mislil. Okorn ne bo šel zaradi tebe snemat še enga filma. in ne boš dobival honorarja kot tisti programer, ki tako ...prikaži več stoka kako je švorc od korone. in ni denarja za ostalo, ker so korona bolniki 5x preplačani. si pozabil kolk dobi bolnica za dan oskrbe na intenzivnem oddelku. mal poglej kok stane presaditev srca z najboljšimi kirurgi, pa boš videl primerjavo.je tako , kot bi za žemlja pek dobil 1k€

  • bobubob 18:38 28.december 2021.

    Bolj špricajo, bolj gori. Izrael, Irska, Danska,Nizozemska, Italija....vsi pocepljeni, vsi okuženi. Lastnik bionteha, ki prodaja ta strup, se ne sme 'cepiti', revež. Sem naj pride, pri nas ni nikakršnih ovir. Vladni hlapci so dobili povišico, vlada EU pohvale, mi pa ...prikaži veča šus v ramo - sicer pa smo jih sami izvolili, naj nas jahajo.... https://www.bitchute.com/video/6uzCrdZ3s9E5/

    • mph2 19:12 28.december 2021.

      Govoriš neumnosti. Spomni se pokola v Italiji pred cepivi, enako drugje. Cepiva dobro delujejo, niso pa vsemogočna, žal.

    • popokatopetl 20:47 28.december 2021.

      Cepiva ne delujejo tako dobro kot bi radi glede preprečevanja okužbe, ampak vseeno še kar dobro delujejo glede zmanjševanja deleža težkih potekov.

  • Avatar DvaPlusDvaJe4
    DvaPlusDvaJe4 21:09 28.december 2021.

    O še več mikroplasike mikron.

  • Avatar Tanniolessa
    Tanniolessa 00:35 29.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.