Slovenija
27471 ogledov

Zapora države: Vse to morate od danes upoštevati!

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bizgec 07:48 01.april 2021.

    Kaj od naštetega je prvoaprilska šala?

    • JZekspert 09:07 01.april 2021.

      V bistvu prav vse! Ljudje, smrtonosni virus je na pohodu, tako grozljiv, da se morate testirati, da sploh veste, da ste okuženi, in cepivo je tako dobro, da vas morajo prisiliti, da se cepite. Danes je prvi april, pa lahko ...prikaži več povemo resnico. Virus je, obstaja, je pa čisto navaden virus gripe iz družine koronavirusov. Vse skupaj je neslana šala. 'Nekaj malega' denarja je šlo v žepe politikov, zdravnikov, novinarjev... in to je vse, kar morate vedeti.

    • Avatar MS
      MS 10:23 01.april 2021.

      1) The Indiana Center For Advanced Medicine Naslov: 8330 Naab Rd #235, Indianapolis, IN 46260, Združene države Amerike Telefon: +1 317-670-4665 Razmerja smrtnosti okužb za COVID-19 med neinstitucionaliziranimi osebami, starejšimi od 12 let: Rezultati študije: Avtorji: Constantin T. dr. , ...prikaži večdr. , Justin Blackburn, dr ,Aron E. Carroll, dr.med., MS, Paul K. Halverson, dr, Nir Menachemi, dr., MPH

    • Avatar MS
      MS 10:26 01.april 2021.

      2) Z uporabo podatkov o razširjenosti okužb SARS-CoV-2 so ugotovili, da se tveganje za smrt okuženih oseb s starostjo povečuje. IFR za neinstitucionalizirane osebe, starejše od 60 let, je malo pod 2% (1 od 50). Za primerjavo je razmerje približno ...prikaži večo 2,5-KRAT VEČJE od ocenjenega IFR za SEZONSKO GRIPO, 0,8% (1 od 125)

    • JZekspert 10:38 01.april 2021.

      MS, saj se pogovarjaš, argumentirano, vsaj poskušaš. Prof. Sucharit Bhakdi, ugledni direktor klinike v Mainzu in avtor pisma Angeli Merkel na začetku 'pandemije', dveh slavnih enournih intervjujev, kjer je dosledno predstavil znanstvene poglede, se ne strinja s tabo. Pravi, da ...prikaži več je IFR pod 70l. pod navadno gripo, se pravi pod 0,1%, za nad 70 let pa morda 2x večji, se pravi recimo 0,2%. Torej si se za DESETKRAT!! zmotil, tvoji podatki so za DESETKRATNIK preveliki! Kaj pa zdaj?

    • Avatar MS
      MS 11:29 01.april 2021.

      Primer nemškega zdravnika: Sucharit Bhakdi Enega od najbolj škandaloznih nasvetov brez kakršnekoli znanstvene podlage je podal nemški profesor mikrobiologije Sucharit Bhakdi, ki trdi, da novi koronavirus nikogar ne ogroža. Njegov nasvet je dosegel 927.300 uporabnikov Facebooka v nekdanji Jugoslaviji na ...prikaži veči na Facebook straneh rumenih regionalnih portalov, ( Croativ.net, Novi horizonti.ba , Logično.com, Index.ba, Teleskop.hr). Samopromocija na škodo naivnih je zavržno dejanje!

    • Avatar MS
      MS 11:42 01.april 2021.

      JZekspert, le kje ih najdeš? Vernona, Milo, Ioannidisa, Bhagdija in ostale ? Očitno si suženj Srbskega, Bosanskega, Črnogorskega in Hrvaškega rumenega tiska in medijev! Vzemi se v roke, opusti senzacionalistične fake članke s katerim rumeni mediji mastno služijo na račun ...prikaži več neizobraženih in naivnih ljudi! Da si ravno neizobražen ne morem reči, si pa hudo naiven ker nasedaš na rumene fake-news!

    • JZekspert 15:10 01.april 2021.

      MS, ti imaš hrošča v buči, kaj ima nemški vrhunski znanstvenik tajskega rodu, eminentni profesor dr. Suharit Bhakdi z Balkanom (z Balkanom ni nič narobe)? Poglej, prav vsakega od teh pogumnih strokovnjakov ti ad-hominem takoj napadaš, ali si se vprašal, ...prikaži več zakaj to počneš? Na drugi strani pa khovid-Krek, neke bunke, javno razkriti prostozidarji, ipd. Beri: https://off-guardian.org/2020/03/31/open-letter-from-prof-sucharit-bhakdi-to-chancellor-merkel/

    • Avatar MS
      MS 15:17 01.april 2021.

      1) Neue Osnabrücker Zeitung, 14.11.2020 – 01:00 Uhr Pod pritiskom znanstvene sfere in kritike njegove knjige "Corona - Fehlalarm?" Sucharit Bhakdi radikalno spreminja svoje stališče: Kontroverzni avtor se brani pred očitkom o zanikanju nevarnosti korone - Sars-CoV-2 "nalezljivo bolezen je ...prikaži več je treba jemati resno"

    • Avatar MS
      MS 15:18 01.april 2021.

      2) Ta kontroverzni avtor uspešnic in znanstvenik Sucharit Bhakdi je zavrnil obtožbo, da je zanikalec nevarnost korone. "Seveda je virus korona nevaren" "Imamo opravka z zelo nalezljivo boleznijo, ki jo je treba jemati resno," je dejal Bhakdi v intervjuju za ...prikaži večza "Neue Osnabrücker Zeitung" (NOZ). Ta človek se očitno ne strinja niti sam s seboj!

    • JZekspert 15:23 01.april 2021.

      Kje najdeš neke rumene Osnabrücker Zeitung, to je iz danes zabačene Vzhodne Nemčije, pa to je bolje i verodostojnije celo od Stopa, Misterijev in Škandala24, ti pa si res dobro informiran... hahaha. Jaz ostajam kar pri originalnih obeh eno-urnih intervjujih, ...prikaži več kjer zaslužni profesor Bhakdi temeljito pojasni svoja stališča v izbrani angleščini ali nemščini, upam, da kaj razumeš, tudi pismo je dovolj jasno. Na prvo žogo neke čudne diskreditacije, a ne z argumenti, ampak podtikanji...

    • Avatar MS
      MS 15:37 01.april 2021.

      Kje je končalo pismo tvojega strokovnjaka? Nemška kanclerka je priznala napake v boju zoper širjenje virusa po prvem valu, ki ga je Nemčija dobro prenesla. "Zatem pa nismo delovali dovolj dobro in dovolj hitro, ignorirali smo opozorila strokovnjakov," Po posvetu ...prikaži večvetu z epidemiološko stroko je podaljšala ukrepe in pri tem poudarila, da moramo pričakovati, da se bodo mutacije novega koronavirusa hitro širile. "Mutacije so zelo resna nevarnost," je poudarila.

    • Avatar MS
      MS 15:42 01.april 2021.

      Tvojega zaslužnega profesorja Bhakdija je povozil in diskvalificiral nemški konzorcij apidemiologov in infektologov! Merklova je skladno temu ukrepe podaljšala in okrepila!

    • JZekspert 16:03 01.april 2021.

      Lomiš, ga MS, ne bo mogoče tako debatirat. V istem stavku daješ neko političarko Merklovo, ki ni sposobna gledat v oči in vsaj približno govorit resnico, z vrhunskim znanstvenikom Bhakdijem, ki se ne proda. To je vse, kar ti lahko ...prikaži več rečem. Se pa trudiš, a dejanski IFR je 0,14% za c-19, se pravi - rahlo višje od povsem navadne gripe. Zdaj si sam sestavi, kaj to pomeni. Tole je pa slika epidemije po EU. Kaj opaziš? https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#z-scores-by-country

    • Avatar MS
      MS 16:44 01.april 2021.

      Lomiš, ga JZexpert, ne bo mogoče tako debatirat. Političarka Merklova se je vljudnostno seznanila tudi z stališči Bhakdija ter z njimi seznanila konzorcij epidemiologov in infektologov, ki so tvojega Bhakdija strokovno povozili! Svetovali so ji podaljšanje in celo okrepitev ukrepov! ...prikaži večov! Merklova je nasvet stroke sprejela ter ga operativno udejanjila!

    • JZekspert 17:57 01.april 2021.

      Misliš konzorcij izbranih cca. 20 plačancev, tako kot pri nas, vse dobro poznamo, vse iz ''strokovne svetovalne skupine'': številni SDS-ovci, ali NSi-jevci, Vatikanska vojska, neke debele bunke, znani in razvpiti prostozidarji, zadrogiranci in drugi kriminalni ali spolni kompromitiranci, ki morajo ...prikaži več ubogati, če ne sledi javno razkritje... in še kup obupanih plačancev, npr. kakih filozofekov ali fizikov-bebčkov, ki sploh ne razumejo, kaj so dejanski problemi javnega zdravja...

    • Avatar MS
      MS 18:30 01.april 2021.

      Motiš se "expert"! Konzorcij tvojih "šarlatanov" so tisti ki bi radi podlo služili na naivnosti neizobraženih! Vernon, Mila, Ionaidis etc! Brutalno jih je razkrila znanstvena srenja a ti še vedno kupuješ njihove natege! Čudim se tvoji naivnost ker ne deluješ ...prikaži večš kot nepismena ovca! O sds-ovcih tej koruptivni čredi pa je škoda izgubljati besed! Saj jim že tiktaka!

  • Avatar Lion007
    Lion007 08:09 01.april 2021.

    Dobro, da smo 1. aprila, drugače bi še kaj upošteval. 😜😜😜😜

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 09:22 01.april 2021.

    Nošenje maske zunaj, ko okrog tebe ni ljudi v krogu 100 metrov, je tako j*banje v glavo, da bi človek vzel kar 3 motorke.#MotorkaRevolucija

  • rd2dmk2 09:33 01.april 2021.

    kolesariš lahko, smučaš pa ne. v šolo ne smeš pa so šolarji morali imet masko gor, v štacune pa lahk. greš lahko s kolesom po kavo in pico, da bi pa to na terasi popil pa ne. pa še ko ...prikaži več kolesariš je varinta da ne nosiš maske in loviš bacile te in one kot sinji kit plankton, ker verjetno nisi prav top kondiciji , pa dihaš na škrge. zdej grem pa mal za dušo naredit in grem poslušat don mentony bend in tisto njihovo nikol si ne bom odpustu.. pa lep dan vam želim. jutri pa iztok Mlakar.

  • miha038 08:55 01.april 2021.

    Pozdrav vsem. Ali ni bilo rečeno, da če kolesariš po cesti maska ni potrebna.

    • la 09:11 01.april 2021.

      če greš v trgovino jo moraš imeti,če pa za šport ,rekreacijo pol pa ne ,ha ha ha

  • Avatar Leon
    Leon 08:46 01.april 2021.

    VSE JE PRVI APRIL !

  • munja 09:23 01.april 2021.

    Tegale zaprtja države pa res več ne razumem. Edino, če je pol novic v medijih prvoaprilska šala.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.