Slovenija
2664 ogledov

Zaposleni udaril pacienta in mu zagrozil, da ga bo ubil

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 11:15 08.september 2023.

    Takšni članki, ki se čudijo ob posameznih primerih takšnega nasilja so bebavi.....Takšnega nasilja je veliko in se dogaja vsak dan...Od navadnih bolnišnic, do psihiatričnih geriatričnih in drugih ustanov kjer so nemočni ljudje...Ampak včasih se niti svojci ne sekirajo, kaj šele ...prikaži več prisojni v ustanovah in na državni ravni...To je star problem in ne nov, le da počasi prihaja klima, ko se narod sploh upa o tem spregovoriti..

    • Ender3 14:31 08.september 2023.

      Čista resnica in realnost. In na koncu bo vsak zaposleni imel svojega nadzornika in bo slepec, slepca vodil..Mediji pa hrano za poročanje. Ne bo dolgo, ko bodo stvar premlevali v Tarči in mlatili prazno slamo.

  • atamama 08:02 09.september 2023.

    Zanimivo, psihiatrična klinika, pa je N1 zagnal pogrom, sedaj nevrološka klinika, pa zopet iz istega gnezda pogrom. Direktor psihiatrične klinike se je postavil v bran zaposlenim, pa so novinarji poniknili. Sedaj v UKC so reagirali malo ''bolj prijazno novinarjem''... Nisem ...prikaži več seznanjen v detalje vendar sem pri okulisti poslušal kako se je sestra mučila s pacientom, da mu izvede preiskavo. /pripeljal ga je sin, ki je drgnil mobitel v čakalnici in je iz obnašanja oče bil 9 briga/Na lep način....

    • atamama 08:08 09.september 2023.

      ...ga je prosila naj gleda v aparat in in išče zeleno piko. Gospod, nekje pri 70, pa je odgovarjal, da njemu se blešči, da on ne bo sedel tako, da ga boli noga, ... in tako vso dolgo uro z ...prikaži več ničelnim rezultatom, saj sodelovanja pacienta ni bilo, bilo pa je nekaj grobih besed s strani gospoda sestri. Sin pa, ker preiskava ni uspela doda, ''..ste pa nesposobni..'' Ostali so to opravili v cca 15 minutah. In sedaj se vprašajmo, ali ni morda ta sestra nesposobna, ker ni uspela s prijaznostjo?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.