Zdravje /zdravje/aktualno
31195 ogledov

Zapuščajo svoj poklic, ker ne zmorejo več

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:12 22.september 2021.

    TA VLADA je imela prvič odkar smo samostojni, vse pogoje,da konkretno dvigne plače medicinskim sestram, pa tudi tistim, ki skrbijo za oskrbovance DSOjev, voznikom rešilnih vozil in podobnim podplačanim skupinam v zdravstvu in negi ...Torej imeli so denar in razlog, ...prikaži več, pa tudi politične podpore opozicija ne bi mogla odreči...Ampak od te vlade ni bilo drugega kot dodatek ob razglašeni epidemiji, pa še to so prej dobili tisti po pisarnah in celo tisti, ki so delali od doma, kot pa neka negovalka...

  • Avatar Leon
    Leon 08:51 22.september 2021.

    Dr, Beovičeva je predsednice zdravniške zbornice Slovenije ,vendar ne omenja težav medicinskega osebja in vseh spremljajočih služb v medicini . Ona skrbi samo za zdravnike dvoživke ,ki služijo na račun pandemije .

  • si_rob 09:28 22.september 2021.

    Zdravstvo je gojišče korupcije politikov z obe strani. Javni razpisi, " pare ispod tezge"-tako pravijo na jugu. Vedno znova in znova ista štorija in organi pregona na morejo nič. Formirajo neke poslanske(posranske)komisije za preglede, ki se spet napihnejo z denarjem ...prikaži več in od vsega nič. NI NAM POMOČI!!!! Vse smo v 30.leth zajebali kar se je zajebat dalo, zato smo tu kjer smo.

  • Luksi 09:32 22.september 2021.

    Prvo so plače, ki bi morale biti vsaj enake kot za tiste norce v parlamentu, ki cele dneve neumnosti trosijo in za to služijo več, kot sestre... Potem so pa tukaj še urniki, po 12 ur petek in svetek, vikendi, ...prikaži več, prazniki... Vem iz prve roke ker je moja sestra tam zaposlena, si želi otrok ampak itak nima časa, ker je nenehno v službi. Tisti izmečki iz parlamenta, ki ne delajo nič imajo pa čas se z jahtami okoli vozit

  • tlacan 09:43 22.september 2021.

    Vodstveni kader je prepričan, da gre nekemu podjetju ali bolnici dobro, ker so oni zelo nadarjeni in imajo odlične ideje, ki so sicer pogosto neizvedljive saj so se na vodilna mesta prerinili "sinkoti" prijateljev . . . s kompetencami na ...prikaži več papirju in nikakršne prakse v realnem svetu. Tako dela tudi naša vlada v primeru epidemije. Zavedati bi se morali, da lahko uspeh dosežemo samo s složnim delom večine soudeleženih. Tako v bolnicah, kot tudi v vsakdanjem življenju bi morali ceniti trud prav vseh.

  • krucefiks 09:43 22.september 2021.

    pošteni in neprodane duše gredo stran

  • jakec1575 14:15 22.september 2021.

    Naj delajo in dvigajo tezka bremena kar tisti zdravniki, ki povlecejo jurja cez vikend za spanje doma.

  • jakec1575 14:20 22.september 2021.

    Dragi Slovenci. Dokler se placa ne bo prilagodila dejanskim odgovornostim, obveznostim, rizikom, bo kot bo. Zdravnik svetnik bo za spanje doma dobil 60% covid dodatka, sestra pa 100€. Dokler bo tako, vam predlagam izselitev. Druge ni. Na vladi, sekretariatih niso ...prikaži več sposobni resne matematike. Zakaj še plačevati sistem, če ne dobite storitve? Zakaj placati prispevke za cakanje operacije 1-3 let? Izselite se. Jaz se bom.

  • Ender3 14:21 22.september 2021.

    Ga.Ažman, tudi na Zbornici-Zvezi bi bile potrebne čistke in reforme. Tam že dolgo bivakirajo privilegiranke, ki skrbijo zgolj za svoj status, preštevajo in skrbijo za licence svojih članov, o zagotavljanju njihovih finančnih in delovnih pogojev pa ne naredijo dosti, bolje ...prikaži več rečeno nič. Samo občasno poročanje, jamranje v medijih ne bo obrodilo sadov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.