Magazin /magazin/vip
342 ogledov

Zaradi Čepinove do Strassbourga

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 08:12 02.oktober 2014.

    ha, ha, šel bo na najprej na vrhovno, nato pa še na evropsko sodišče! Zveni znano. Kot njegov šef z Doba.

  • valerijakregar 08:21 02.oktober 2014.

    naj obelodanijo, koliko davka ( če sploh kaj ???) je ta plastik-fantastik spaka do sedaj vplačala v davčno blagajno od svojih "storitev" !!!!!!!!!!!!

  • mrki 08:27 02.oktober 2014.

    življenje je malo daljše od enega leta , zatorej srčno upam da se boš nekoč znašel na sodišču in okusil vse slasti SLO nepravne države.

  • mph 11:07 02.oktober 2014.

    @mrki, s tem se strinjajo vsi zaporniki, ker se ve, da so čisto vsi po nedolžnem noter. :-)

  • Pepe007 11:59 02.oktober 2014.

    Kaj ta Požar misli, da smo vsi približno enakopravni? Naivnež...

  • Žurnalček 09:50 02.oktober 2014.

    Prostitutke bi morale pa prej misliti , da bodo nekoč mame . Tale se je pa prodajala , ko je že bila mama , tako da tele njene floskule , ki jih trese z hruške , potrjujejo samo to , ...prikaži več da je vse res in še več. Zakaj je ne zahakla davčna , da mi je samo vedet. Je mogoče tudi kdo z davkarije njena stalna , da je ne ribnejo ? Film obstaja , x 3 na dan x 256dni je 768 strank x 100€ = 76800€ - stroški obratovanja 20000= 56.000 za obdavčitev . Potem naj pa ona dokazuje da ni terenska delavka .

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:55 02.oktober 2014.

    URŠKA HOČEVAR ČEPIN – že samo iz teh treh nazivov jasno izhaja Urškino zasebno delovanje. Če vzamemo v obzir našo slovenščino, ki se neustavljivo dopolnjuje z anglizmi, potem lahko razberemo, da URŠKA HOČE VAR(ianto) ČEP IN, kar v slovenščino prevedeno ...prikaži več pomeni, da si Urška pač želi zamašiti svojo špranjo (ČEP IN). Jezik torej ni samo za lizanje, kenede!

  • nostradamus 12:56 02.oktober 2014.

    kot zensko kot mater bi jo bilo lahko sram zal pa se ne more sprijazniti z golo in posneto resnico bi napisal kako pri nas imenujemo taksne zenske a saj ce smo posteni nikoli v zivljenju ni zasluzila s trdim ...prikaži več delom no ja morda je bilo trdo tisto v njenih rokah sicer pa se je sama medijsko izpostavljala in iskala svoj kos medijske pozornosti torej tudi porno zvezdnice uzivajo medijsko slavo in ta ji bo za vecno zagotovljena

  • MarkoK 19:09 02.oktober 2014.

    Dragi Bojan Požar, nedavno si pisal, da si slovenski Julian Assange in kapo dol res si podalpski 'Asanžek'. :D Za razliko od Juliana se sicer ukvarjaš s pisanjem nepreverjenih informacij o ljudeh, ki so za razliko od tebe nekaj ...prikaži več naredili v življenju.Za razliko od Juliana je bistvo tvojega 'raziskovalnega' novinarstva škodovati ljudem, ki se trudijo v življenju in s svojim delom prehranjujejo nešteto družin. Za razliko od Juliana se tvoj TRR polni na račun 'oglaševalskega prostora'. Oglase seveda pridobivaš s tem, da ljudem ne hodiš po glavi.Za razliko od Juliana tvoje delo temelji na lažeh, prevarah in še bi lahko naštevali. Takšen pač si, človek ti tega pač ne more več zameriti, lahko pa ti privošči, da te ena 'turbo estradnica' pohodi kot mravljico in ja vsem nam je to neznanski užitek. Z Barbrbo uživajta v navideznem raju in seveda tolažita se, da smo vsi okoli vaju 'telebajski'... Urška Čepin, Miro Senica, Ivana Šundov, Nina Keder in vsi, ki te tožijo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.