Magazin /magazin/lepota-telo
37 ogledov

Zaradi frustracij Slovencev morala domov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • diti 10:08 16.oktober 2013.

    boco: se čisto strinjam s tabo...!! ;)

  • Tosem Jaz 12:18 16.oktober 2013.

    Pa še to, ZAVISTNI NJEJ oz. ljudem njene baže? Žalostno, kakšni ljudje so pri nas cenjeni.

  • manch 13:48 16.oktober 2013.

    Tukaj ste pa res brcnili v temo........

  • Mojca Žugman 20:16 16.oktober 2013.

    Morda bi se bilo dobro poučiti, kaj samozavest v resnici je... in kaj ni. Velja tudi za novinarje, ki pišejo take članke. "Biti brez dlake na jeziku" še nikoli ni bilo odraz samozavesti - in obnašanje gospe Mojce definitivno niti ...prikaži več od daleč na kaže na samozavestno osebo. Samozavesten človek v prvi vrsti spoštuje sebe in posledično tudi druge. Da bi pa nesramno žaljenje bilo znak samozavesti, no, tega pa doslej res še nikjer nisem prebrala. Priporočam novinarki, da si kakšno strokovno literaturo prebere.

  • dd 10:28 24.oktober 2013.

    Mojca je izražala hudobijo, ne samozavest. Toliko grdih besed čez tekmovalce, pred kamerami.., najbrž tudi pameti nima veliko.

  • Boco 09:50 16.oktober 2013.

    Tu pa je malo mimo mahnila s komentarjem. Nisem ne ljubosumnež ne zavistneš, pa sem si tudi jaz želel, da gre domov. To, da si žaljiv in aroganten, še ne pomeni da si samozavesten. Ponavadi je tako, da si s ...prikaži več takšnimi komentarji, kot jih je imela Mojca, dviguješ samozavest, ker si v resnici nesamozavesten. In to, da je nekdo tih, še ne pomeni, da ni samozavesten. In Mojca je daleč od tega, da bi bila samozavestna. Nasprotno, je zelo nesamozavestna, nevoščljiva, pronicljiva, arogantna in samovšečna. Bljak...

  • Tosem Jaz 12:16 16.oktober 2013.

    KAAAAAAAJ? FRUSTRACIJ? No, sedaj ste pa tudi mene razjezili. Usekali ste popolnoma mimo. Zdaj žalite nas vse. Nesramnost, poniževanje, pametovanje, mobing, to je samozavest? Ne to je način da nekam prideš preko trupel. Sem delala tudi z ljudmi Mojcine baže ...prikaži več in doživela mobing na delovnem mestu. Pa ne samo jaz, ampak tudi drugi, ker so se raje oz. smo se umaknili s poti kot pa spuščali na njen nivo. In dotična gospa Mojca se je ljudem SAMA dala v zobe, SAMA se je osmešila, SAMA je tulila in preklinjala v kamero (prepir z Žigom), zdaj bi si pa tudi SAMA rada popravila medijsko podobo in ranjen ponos. Seveda, pol Slovenije je zafrustrirane, ker ne more prenašati tako nesramnega, obrekljivega in strupenega obnašanja. Smilite se mi, Mojca, ker ste primitivna. Hoja in poniževanje drugih NI samozavest. Sicer pa, ali ste opazila, kako se vse vrne? Vsaka grda beseda se vam je večtisočkrat vrnila nazaj kot bumerang. Ni lepo gledat ko te ljudje pljuvajo, ne? Sama ste kriva. Žal

  • sintesi 18:00 16.oktober 2013.

    na žalost je ravno nasprotno, premalokrat imamo ljudje možnost da tako imenovanim močnejšim pokažemo kaj si o njih mislimo. Žal so resničnostni šovi edina priložnost da se take vrže ven, bi bilo pa krasno če bi imeli to moč pri ...prikaži več politikih. In tale Mojca je tipičen primer prepotentne osebe ki si misli da zato ker je lepa (pa je res?) je tudi uspešna in vse kar naredi je tudi edino sveto i pravilno. Pa še zdaleč ni tako in Martina, glavo pokonci, vrnitev v gostilno si zaslužila, samozavestna Mojca je pa dobila kar je iskala

  • Abrams 07:52 23.oktober 2013.

    Upam, da so ljudje dojeli, kako je ta skupina ljudi prišla na oblast (Senica and company)..... Preko trupel. Zato pa sedaj tako smrdi v tej naši prelepi Sloveniji.

  • allstarr111 16:30 23.oktober 2013.

    Niso jo poslali domov zaradi, zavisti ipd. ampak zato ker si je to zaslužila !!! Zaslužila pa si je (čeprav ona temu pravi ODKRITOST in BREZ DLAKE NA JEZIKU) s tem ko je žalila drugo osebo z namenom da izpade ...prikaži veče faca, in je izpala :) Zinula joj guzica LOL take mam najrajš, samozavestni (kao) a v bistvu je vse kar delajo to, da plezajo gor preko hrbta dugul ljudi.ssNa jugu obstaja dober rek za take " ZARADI TI NEMA PROBLEMA, ALI NE PREKO MOJIH LEĐA" in točno to je delala ona.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.