Slovenija
17576 ogledov

Zaradi inflacije podjetja v Sloveniji že dvigajo plače

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 14:51 02.julij 2022.

    poanta je v temu da nihce vec noce delati za ta denar (minimalca v katerega je vse vsteto)samo pogled na nekaj najvecjih firm z visokim dobickom kjer delavci prejemajo doplacilo do minimalne place Posta,intereuropa ....in se precej je takih kjer ...prikaži več uprava javno prikazuje dobicke na racun raje ki dela iz rok v usta in ja enkrat se mora nehat ce ne bo kadra ne bo dobicka vrli direktorji in predsednik uprav treba je placat delo in delavca.

    • kapibara1 18:29 02.julij 2022.

      Tudi v JS plačina skupina J, država DO plačuje do minimalne

  • Pepi 09:38 02.julij 2022.

    "Zaradi inflacije podjetja v Sloveniji že dvigajo plače" Prmej duš,dejmo pod nujno ustavt inflacijo-hahahahahhaahahah

  • rd2dmk2 09:24 02.julij 2022.

    okol novega leta pa taka štala za tisti par procentov dviga minimalne plače. ja a zdej pa ne bodo šli c stačaj in bežali v tujino, pa bodo dvignili tud najvišje plače. in kolk se tam pozna 5%.. ma ja ...prikaži več saj ni problema, saj so prej podražili za 50 procentov svoje izdelke instoritve, pa ne morejo prikazat takega ogromnega dobička. razen če niso una trapasta zavarovalnica s 178 % povečanja na predhodno leto.. in se s tem še baha.

  • kapibara1 14:50 02.julij 2022.

    Bruto plače gor- sindikalisti od veselja s stolov gor/ članariene. Apak to ji še nič- počakjte ko država vehamentano na širo odple denarnico za dvig soialnih transferje- v osnovi za osebno socialno pomoč ! Pa kdo bode še delal..- jets ...prikaži več vsaj v službo hodim....

  • eminenca 14:43 03.julij 2022.

    ena firma je dvignila plače in kaj je to za ena firma, da je celo plače uspela dvignit??? ... jasno je, da je draginja vse večja in dvigniti bodo morali vsi in več bo dviganja, dražji bodo artikli, višja inflacija ...prikaži več ... logična reakcija, dolgoročni proces in padec v recesijo, ter v revščino ... potem pa samo še vojna, da nas pospravijo in načrt je izpolnjen

  • bobubob 12:12 02.julij 2022.

    Kljub temu bo marsikdo - predvsem tisti, ki se ne ukvarjajo z 'medicinsko stroko' kjer so si nabrali neobdavčenih kovid dodatkov 'kot berač mraza' , v jeseni pa si jih bodo še več - imel precej 'rogljičkov manj'. Prosto po ...prikaži več Janši, glavnem krivcu za množico psihofizičnih zastrupljencev in množico na novo prisesanih novoobraznih voluharjev.....

  • rd2dmk2 14:25 02.julij 2022.

    inflacija je 8 plus procentov, tile pa 5 posto.. zapišite nekam in čez leto dni ob poročilu poglejte kolk dobička bodo imel...bodo dal takrat kakšen poračun ? tako kot vedno . nič. mal za pesek v oči metat.saj sami so ...prikaži večso pa prvi začel z inflacijo. a ni avto industrija imela lani največje dobičke in povečanje cen.. ja super ekonomisti. namesto da bi nazaj pocenili, delaj na še večji inflaciji,kajti sedaj bodo šefi spet imel izgovor, povišajmo cene, saj smo morali plače.. in to MBA osebki. butlni.

  • marko256 21:47 02.julij 2022.

    Bruto 5% stem se gredo hvalit!? Sicer so vsaj nekaj samoinicijativno naredili, najboljši oderuhi nebodo dvignili niti ko jih bomo z vilami na ogen metali. Žide spoznaš že po isplačilu regresa, vkolikor ste prejeli minimum poberite se stran naj si ...prikaži veči sam dela saj ste za njega strošek!

  • Toma 12:49 02.julij 2022.

    Ni problema! Tudi jaz sem zmanjšal storilnost v službi.Pač zakon trga…

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.