Slovenija
9119 ogledov

Zaradi neurja preselili mokre otroke, komaj so jih izvlekli

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri 17:57 13.julij 2023.

    Zgleda, da nekateri jemljejo resna vremenska opozorila z levo roko!

    • Avatar MuškaKokoš
      MuškaKokoš 19:28 13.julij 2023.

      ogromno opozoril je lari fari krneki,tako da nazadnje niti ne verjameš več

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:38 13.julij 2023.

    Nespametno vztrajanje in nato nujno reševanje tovrstnih počitniških taborov je v prvi vrsti nevarno početje in pa izjemno neumno ravnanje odgovornih! Danes je potrebno opozorila vremenoslovcev pred podobnimi vremenskimi pojavi jemati bistveno bolj resno kot še leto, dve nazaj in ...prikaži več v letih, ki sledijo boso takšna opozorila še toliko bolj pomembna. Bolje, da se otroke in tudi odrasle pravočasno preseli na varno, pa če tudi mogoče na koncu le ne bo tako hudo, kot pa da se na koncu rešuje življenja!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:15 14.julij 2023.

    Bo treba pač plačati nekoga, ki bo bdel nad takimi tabori...In to dobesedno bedel in spremljal satelitsko sliko...Vedno imaš potem tiste pol ure da zbudiš otroke in jih umakneš iz nevarnega območja.. Ne pa da se ga kot vzgojitelj zvečer ...prikaži več nažreš in zadrnjohaš na prvi kuharici, ki še lahko dvigne noge...Je pa tudi res kar je omenil @MuškaKokoš..da je toliko alarmantnih obvestil in naslovov, da tega že nihče več ne jemlje resno..

    • Kren12 06:54 14.julij 2023.

      ne pametuj, ne posplosuj in ne pisi bedarij. To je bil planinski tabor, ki se organizira vsako leto, vedno drugje, ko pa so planinci opozarjali, da so stari vojaski sotori dotrajani, prosili, moledovali za nove ni bilo posluha. In še ...prikaži več to, vsi vodniki so tam popolnoma BREZPLACNO, oziroma dajo celo svoj dopust in marsikateri ga v sluzbi ni dobil, so pa to vse pravi planinci, ne internetni kavčarji, si dobrodosel naslednje leto kot instruktor, pridi in bos videl kako fajn se zvecer pije in nazira

    • Kren12 07:00 14.julij 2023.

      Sem stars enega od otrok in ja naslednje leto gre ponovno, bi se pa tu zahvalil gasilcem, policiji in seveda vsem instruktorjem, ki so skupaj poskrbeki da se je vse srecno končalo. In lu.ckyss, taki tabori se planirajo eno leto ...prikaži več naprej, to ni od danes na jutri, s tem da je planinstvo bazirano na prostovoljnih prispevkih in prostovoljcih. če te se kaj vec zanima poglej na stran PD Zabukovica in PD Polzela

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 07:26 14.julij 2023.

      Nezadovoljiva oprema in kljub temu siliti na tabor kaže na nestrokovnost takšne odprave...To, da boš svoje otroke spet spravljal v nevarnost pa je stvar socialne službe..To, da k sreči ni prišlo do poškodb pa ni razlog za hvalo..Če nimate denarja ...prikaži več za ustrezno varnost, bodite doma, ne pa da z spravljanjem otrok v nevarnost izsiljujete novo ali ustrezno opremo..

    • Kren12 08:08 14.julij 2023.

      luki, le cevlje sodi naj kopitar. Glede denarja, nic ne poplaca otroškega nasmeha in veselja v njihovih oceh, glede mojega standarda naj te ne skrbi, imamo dovolj da smo na toplem, suhem, nismo lacni in otroci so preskrbljeni za eno ...prikaži več generacijo, nasi otroci pac niso mestne srajce, pač pa pravi kmecki fantje in dekleta, ki radi gredo v hribe, naravo, zvecer zakurijo ogenj in na palicah pecejo jabolka... predvsem je pa to druzenje, spoznavanje in sklepanje novih prijateljstev,..

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 08:19 14.julij 2023.

      Govorim o varnosti otrok in ne o tvojem jebenem standardu..Osebno ne bi dovolil takšnih šotorjenj, če v neposredni bližini ne bi bilo varnega objekta za umik pred ujmo..Dovolj bi bilo že en ali dva "gradbena" kontejnerja, ki bi jih vkopali v bližini ..

    • Kren12 08:40 14.julij 2023.

      kako bos spravil 70 ali vec otrok v kontajner?? Nima smisla, zakljucujem debato, ker se ne da konstruktivno debatirat, pac bila je ujma.. in do sedaj sem te imel za dokaj ok komentatorja, ampak vidim da si primitiven, se strinjam ...prikaži več s tabo glede varnosti otrok, ampak to ni samo tu, je se marsikje drugje se slabse, glede mojega standarda se pa obnasaj kulturno, je prigaran in ni prijeban.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 08:48 14.julij 2023.

      Kako pa spraviš 70 otrok v avtobus ?!...Saj ni treba da ima tam vsak svojo posteljo.. To je objekt za umik v primeru nuje...Ne samo veter in toča, tudi strele so nevarne...Takšni kreteni kot ti sploh ne bi smeli imeti ...prikaži več otrok, še za psa ne bi naredil vzrejnega izpita, bumbar zahojeni...Lastnim otrokom ne privoščiš varnosti...

  • Boschtjan Zupanchich 00:29 14.julij 2023.

    .. počakajte, ... !!! Ker Nismo še prav NIČESAR videli !!! ! !!!

  • Avatar pantani
    pantani 06:19 14.julij 2023.

    "od tega 20 do 5. razreda osnovne šole", a mi lahko nekdo obrazloži ta del stavka???!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.