Slovenija
1918 ogledov

Zaradi nevestnih voznikov morali zapirati predor

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:27 26.avgust 2019.

    Teli na DARS-u so mal usekan ! Lepo v PP piše, če je vidljivost 0, morate ustaviti avto , dokler zopet ne nastanejo pogoji za varno vožnjo ! Kdo je ta kreten , ki sili voziti šoferje v pogojih , ...prikaži več , ko ti niso niti slučajno zadovoljivi za varno vožnjo ! 2x se mi je do sedaj zgodilo , da je bila nevihta tako mokra , da brisalci niso več pobirali , kot tudi nagib ceste ni več odvajal vode z vozne površine . Po idiotih na DARS- u bi moral voziti naprej s 100km/h , pa ko bi se razletu , moj poblem . .

    • Žurnalček 10:32 26.avgust 2019.

      Nadaljevanje. .. Potem bi prisšla pa Policija in STROKOVNO ugotovila ,da hitrost nisem prilagodil stanju na cesti . Pomeni da DARS negira Zakon o PP v členu , ki določa ravno to - PRILAGODITEV HITROSTI danim vremenskim razmeram !

    • Žurnalček 10:55 26.avgust 2019.

      Nadaljevanje..... Prilagoditev hitrosti ni univerzalna, ampak vsak sam določa točko in dane vremenske pogoje za ustavitvev . Ravno tako kot nekateri po AC letijo s 140 , drugi vozijo 100 , se pravi , ko ti počasnejši ustavijo , nekateri ...prikaži večri še vedno lahko vozijo 40 . Ko se ustavijo tisti manj vični i počasnejši , se morajo zaradi varnosti ustaviti tudi ostali ,tisti hitrejši . Dane razmere so zaustavljena kolona in kolono je prepovedano prehitevati , razen če v DARS-ovih PP ne piše drugače !!

    • Žurnalček 11:02 26.avgust 2019.

      nadaljevanje... potem se pa zvečer v Dnevniku na vseh TV postajah , pićkovje dela pametne in trobezlja o nepravilno zaustavljenih na AC . Hec je pa ta , da sam babe poročajo s terena , moške je verjetno sram , ...prikaži več , trobezljati pisdarije !

  • Žurnalček 10:39 26.avgust 2019.

    Kdo bo DARS prisilil da na AC spustijo samo toliko vozil, kot znaša dolžina AC odseka , število vozil in dolžina varnostnih razdalj ! Potem pa pazi to, ravno oni trobezljajo o varnostni razdalji ! Višek nesramnosti , kot tudi ...prikaži veči maloumnosti DARS-ovcev. Če v nočni lokal ne sme več kot je določeno število gostov in so na vhod števci , a na AC se pa lahko drenjajo s 100km/h, ko jih je tudi do POLOVICA PREVEČ na AC odseku ! Dajte no mal stresti z glavo, mogoče se boste spomnili matematike iz 5 razreda

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.