Slovenija
55 ogledov

Zaradi neznanja jezika hrvaški anesteziologi delajo manj kot slovenski

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 17:35 19.maj 2016.

    Pa kaj se pravzaprav gre tale Pivec??? Še ni nihče vložil tožbe proti njemu zaradi škodljivega delovanja proti državi in pacientom??? Kaj se to pravi-izpolnjevanje URADNE DOKUMENTACIJE V HRVAŠKEM JEZIKU??? Kdo bo ogovoren, če bo zaradi nesporazuma umrl pacient??? Nihče-kot ...prikaži več običajno! Predsednik vlade, gospod Cerar, še vedno ni pravi čas za udariti po mizi in še vedno ni pravi čas, da se tudi med belimi bogovi temeljito počisti??? Očitno smo bili volivci precej naivni, ko smo upali, da bo sin častivrednega in poštenega športnika imel dovolj jajc, da bo odpravil največje lopovščine v naši skrahirani državi! Zaenkrat vidimo le lepotne popravke, o resnih ukrepih pa ni ne duha ne sluha, ravno tako se je nekje izgubila obljuba o moralnih in etičnih vrednotah, ki bi naj zopet postale nekakšen kažipot. Niti premierjeva lastna stranka jih ne upošteva! Da o problemu sodstva niti ne govorimo!

  • Avatar Leon
    Leon 17:58 19.maj 2016.

    Cicerov zapis iz leta 168 ;1.Revež - dela2.Bogataš- izkorišča reveža3.Vojak - brani oba 4.Državljan - plačuje davke za vse tri5.Potepuh - počiva za vse štiri6.Pijanec - pije za vseh pet 7.Bankir - krade ...prikaži več vsem šestim8.Odvetnik - spre vseh sedem 9.Zdravnik - spravi v smrt vseh osem10.Pogrebnik - pokoplje vseh devet 11.Politik - živi na račun desetorice Zgodba je resnična - žal !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.