Slovenija
667 ogledov

Zaradi plačevanja Pop TV druga podražitev v istem dnevu

Komentarjev 58
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • michonz 00:05 31.januar 2017.

  To da so vsi sprejeli Proplusove pogoje je res kriminal, to da pa potem ta strošek hočejo vsiliti naprej svojim uporabnikom je pa res neverjetno norčevanje iz nas ki je možno samo v tem Bananistanu. Jaz niti sekundo na dan ...prikaži več ne gledam njihovih brezveznih reklamarskih programov, pa mislijo da jim bom plačeval 5€ na mesec.... adijo t-2!

 • Žvižgač 20:04 30.januar 2017.

  Meni se ni in se ne bo nič podražilo. Če bi več takih bi bilo dostopno po razumnih cenah, tako pa vsi bentijo in plačajo kolikor se kapitalistom zdi, da je še možno lupiti rajo.Da bi plačeval gledanje reklam ...prikaži več mi na misel ne pride.

 • boogin1 19:57 30.januar 2017.

  še drugi deloz. da delate v dobro kapitalističnih produkcijskih hiš, ki vam storitev ne plačujejoIn da svojim naročnikom, ki vaše storitve plačujemo ne boste omogočili prosto izbiro programske sheme oz. programov oz. ste se raje odločili, da boste ...prikaži veče delali v škodo svojih naročnikov, ki vaše storitve plačujemo in svojim naročnikom vsilili programe, ki jih naročniki ne želimo ne plačevati ne gledati.Oranžni paket sem vzel in ga še naprej pričakujem po akcijski ceni 52,99 EUR za vezavo 24 mesecev in tudi po končani vezavi nisem pripravljen plačati več kot je bila polna cena paketa ob sklenitvi to je 59,99 EURProsim, da me o odločitvi pravočasno obvestite oziroma mi omogočite, da prosto izberem tiste programe, ki jih želim gledati in plačevati in ne tiste, za katere ste se vi odločili izsiliti naročnike, da sklenem pogodbeno razmerje z drugim ponudnikom internetnih storitev.Sicer ne pričakujem naivno, da boste ugodili mojim zahtevam, ker

 • boogin1 19:53 30.januar 2017.

  Pravkar sem na T2 poslal naslednje:SpoštovaniPri vas imam naročen oranžni paket po akcijski ceni 52,99 EUR vezava za 24 mesecev in dodatno VOYO.Na spletni strani: http://www.zurnal24.si/zaradi-placevanja-pop-tv-druga-podrazitev-v-istem-dnevu-clanek-285050 in https://www.t-2.net/novice/pravno-obvestilo-o-prilagoditvah-ponudbe-z-dnem-132017sem prebral informacijo, da nameravate podražiti pakete najbrž zaradi ...prikaži več plačljivih programov POP TV-ja, ker ta programska hiša od 16.1.2017 dalje zahteva plačilo za svoje programe.Če in ko nameravate to storiti, potem vam s tistim dnem takoj odpovedujem vse naročeno, saj mi najbrž oz. zagotovo zaradi kartelnega dogovora s Produkcija Plus Storitveno Podjetje D.O.O. Ljubljana Ne boste omogočili prosto izbiro programske sheme oz. programov, ki jih želim oz. ne želim gledati.Na strani https://www.t-2.net/novice/pravno-obvestilo-o-prilagoditvah-ponudbe-z-dnem-132017 , je razbrati, da ne delate v dobro naročnikov oz.

 • h3o 17:59 30.januar 2017.

  to, da televizijci hočejo cuzat kar fsa slovenska gospodijstva nam je sedaj jasno. Ampak mene zanima, kdo (z imenom in priimkom) zaposlen na komercijalni TV si je zaželel vilo sredi hoste (vključno z bazenom, letališko stezo in rečno povezavo do ...prikaži več jadranskega morja), da so se odločili poslati raćun slovencem? To bi morali raziskati novinarji, ne pa da novinarji gledajo, vohajo in se dotikajo spodnjega perila članov družine Trump ☺...

 • kontrahan 17:48 30.januar 2017.

  A ima pri nas en advokat ali več njih tolk jajc, pa da sproži spor na sodišču glede teh televizij in plačevanja. Ja plačevanje kdor hoče, ne pa kar povprek za vse . Bi jaz, pa nimam € še za ...prikaži več življenje ne pa za tožbo. Bemti pa našo državo.

 • dchello 12:42 31.januar 2017.

  Tole ima T-2 v pravnem obvestilu:"Pri tem vas obveščamo, da lahko naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo v skladu z 31. čl. Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2, 52. čl. Splošnih pogojev ...prikaži več uporabe storitev preko mobilnega omrežja in določilom 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. "

 • zdrej 09:27 31.januar 2017.

  Pozabil si še na razne SAZASe, IPFe. Ti pa dejansko ne delajo nič razen da kasirajo in delijo (po pravili enega meni, enega tebi, enega meni, enega njemu, ostale pa ko jih j****). Kasirajo pri ponudnikih, kasirajo pri končnih ...prikaži več uporabnikih in kasirajo pri proizvajalcih signala.

 • korisnik_362 08:59 31.januar 2017.

  dchello, lahko bi šlo za zlorabo prevladujočega položaja s strani Pro plusa, to bo presodila Agencija za varstvo konkurence. Delež gledanosti programov Pro plusa je sicer med četrtino in tretjino, tako da vprašanje, ali bodo uspeli dokazati, da ima prevladujoč ...prikaži več položaj. Se je pa Pro plus z vsakim operaterjem pogajal posebej in mu tudi ponudili različno ceno glede na število uporabnikov, tako da za kartelni dogovor skoraj gotovo ne gre.

 • michonz 23:35 30.januar 2017.

  Z marcem odpovem tv in čakam da se mogoče pojavi operater brez Proplus sranja v ponudbi

 • dchello 22:46 30.januar 2017.

  Vsekakor bi morali za takšno spremembo, ki je plačljiva, dobiti soglasje naročnika, ne pa kar začeti računati.

 • mrki 22:18 30.januar 2017.

  zasujte svoje operaterje z grožnjo odpovedi razmerja , edino tako bodo začeli razmišlati.

 • primoz.g 21:36 30.januar 2017.

  ja ni, NOBENGA problem ni, deep packet inspection se temu reče, filter zavrača kar ne sme spustit čez, zato ne moreš gledat kar nisi plačal, gledal pa boš kar MORAš plačat tudi če nočeš :) funny as hell

 • Bozidar.Frelih 21:18 30.januar 2017.

  Tole dragii moji je šele začetek. Kot sem vam že enkrat napisal je vse skupaj lepo koordinirana rabota TV postaj in kabelskih operaterjev, zato je tudi NA VSEH TV POSTAJAH POPOLN MOLK o tem. Ko bo šla skozi prva podražitev ...prikaži več pridejo na vrsto tudi druge TV postaje potem pa še "rahla uskladitev" cen za prvi val.

 • blueone 21:09 30.januar 2017.

  Ali je problem uredit, da tisti, ki želi imeti neko TV shemo naj jo ima, tisti, ki si jo pa ne želi jo pa pač nima?

 • boogin1 20:18 30.januar 2017.

  So že T2-jevci ali pa skup s POP-TV-jem na forumu, ki mi talajo minuse, saj kdo pri zdravi pameti pa bi na podražitev odreagiral drugače.

 • fritolin 20:08 30.januar 2017.

  Meni pa tu nekaj ne stima popolnoma...., se mi vse bolj zdi da so operaterji kar skoristili guzvo in podrazujejo ze vnaprej in jim je pop samo izgovor... Novinar ocitno ni naredil domace naloge do konca kot ponavadi in je ...prikaži več pac zbral naslov ki se klika....

 • boogin1 19:58 30.januar 2017.

  še tretji delker ste se najbrž že odločili, da ne boste delali v korist svojih naročnikov in če ste se tako odločili, potem mi prosim ne pišite nepotrebnih razlag in zavajanj, enostavno napišite, da vam ni za moj denar ...prikaži več in sporočite datum s katerim boste prenehali ponujati svoje storitve po ceni, kot smo se sporazumeli v pogodbi.

 • Omega_v6 19:56 30.januar 2017.

  Žal v diktaturi kot je Slovenija je to možno!! RTV -ja tudi ne gledam pa plačujem naročnino!!

 • Harrison 07:26 31.januar 2017.

  Naj daj to POP tv sra*nje v svoj paket in potem se naj vsak odloča bo al pa ne bo. Ampak ne , to ne gre, ker se Popovci dobro zavedajo, da za njihovo gledanje reklam ne bo nobenega naročnika, ...prikaži več ki bi bil pripravljen za to še posebej plačevati. Zato jih rinejo v osnovne pakete in te osnovne pakete seveda bomo mi lepo plačevali dražje, pa če ti je prav ali ne. Tisti od operaterjev, ki bo imel to možnost izbire, si bo definitivno pridobil veliko naročnikov. Pa da vidimo !

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.