Slovenija
10302 ogledov

Zaradi predavanja v Postojni MSi in Primc zagnali vik in krik, takšna je resnica

Komentarjev 111
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 02:52 03.december 2022.

    Kakršno koli izkoriščanje psihofizičnih težav, še posebej pri mladostnikih je nedopustno !! Prav je, da se prisluhne in pomaga, vendar na strokoven način, ne pa z neko agendo, ki je kdo ve čemu namenjena..Otrokom sugerirati, da "niso v pravem telesu" ...prikaži več je zločin, ker mladostnika ni težko prepričati, da je v resnici mačka ali kuža ali drevo...Tistim, ki imajo težave je treba pomagati, ostali naj pogledajo med noge, da vidijo kaj so.. Psihičnih težav je vedno več, ni treba tega še potencirati..

    • robi2107 08:27 03.december 2022.

      @Mojca Poleg tega odločitev za spremembo spola ni nekaj, za kar se odločiš v 5 minutah. Tudi dohtarji tega ne jemljejo z levo roko. Najprej je kup pogovorov z would-be transosebo in če presodijo, da za spremembo spola ni razlogov, to tudi zavrnejo.

    • robi2107 08:27 03.december 2022.

      Ups, napačno mesto za odgovor.

    • mojcagorenjska 23:57 03.december 2022.

      Hm, robi2107 - ne vem, če si dobro informiran. Po novem so navodila organizacijam taka, da ne smejo dvomiti o tem, kaj je nekdo, ampak da je (trenutni) subjektivni občutek tega, kaj je nekdo, tisti, ki je edini relevanten.

    • robi2107 01:57 04.december 2022.

      Mojca, lahko navedeš kakšen vir za svoje trditve? Kje lahko preberemo ta navodila?

    • robi2107 02:13 04.december 2022.

      P.S. Mojca, je treba tudi ločiti pravno in kirurško spremembo spola. Že pri pravni stvari niso tako enostavne, kot trdiš. Tole berem na szrani TransAkcija: "Praksa kaže, da je pristojen zdravnik_ca v večini primerov psihiatrinja_er iz Interdisciplinarnega konzilija za potrditev ...prikaži več spolne identitete, pri kateri mora oseba, ki želi pravno priznati spol, pridobiti tudi diagnozo transseksualizma, ki je klasificiran kot duševna motnja." Pa gre tukaj samo za papirje.

  • Toni 19:55 02.december 2022.

    Primc bi mogel in bi moral skrbeti za otroke v času covida, pa se niti oglasil ni. SRAMOTA! Primc in ostali, ne se skrivat za otroki, priznajte si svoje strahove in fobije. Karma bo poskrbela tudi za vas!

    • lojs 21:23 02.december 2022.

      "primc bi moral skrbeti za otroke" ... ja, kaj pa je on? varuška?

    • Boschtjan Zupanchich 23:50 02.december 2022.

      Tonzelj, Vse te Zlobne spolne iztirjence bomo poslali na uspešno zdravljenej v Sibirijo , da nam ne bodo še bolj pokvarjali že itak zmedene in prepokvarjene mladine ki niti tega ne ve, da se Moška duša Vedno inkarnira v Moško ...prikaži več telo, in Ženska duša Vedno inkarnira v Žensko telo - Brez kakih "izjem" !!! ! !!! In njihovi nepoučeni straši tudi nimajo pojma o tem.

    • mojcagorenjska 00:45 03.december 2022.

      Boschtjan: to se mi zdi veliko pretiravanje, kar pišeš. Običajno se ne da pomagat s kakšnim zdravljenjem, to je precej raziskano in lahko povzroči še več težav. Tudi ne smemo metati vseh v isti koš - to je veliko poenostavljanje. ...prikaži več Poleg tega pri nekaterih pride že biološko do nejasnega spola. Problem je tudi stereotipiziranje moških in ženskih lasntosti - če nekdo nima potem točno takih lastnosti, že čuti, da nekaj ni v redu z njegovim spolom. V resnici gre za dost prekrivanja med moškimi in žens

    • mojcagorenjska 00:52 03.december 2022.

      kami v lastnostih, vseeno pa tipično so. Kar nekaj LGBTIQ+ pa tudi precej trpi zaradi več razlogov (samo delno gre tudi za odziv okolice). Ampak stvari niso enostavne. Včasih, ko hočemo neke probleme rešiti, nastane še več drugih problemov - ...prikaži več zato je treba bit pri teh stvareh previden, premislit, ne pa tiščat nekam. In imeti jasne kriterije, kdaj se gre preko neke meje. Propagiranje spremembe spola(nereverzib)pri 14,15 letnikih, ko so sami še čisto zmedeni je pa po mojem mnenju ŠLO PREKO MEJE!!!!

    • Toni 20:29 03.december 2022.

      Ne,Primc ni varuška, (samo še to bi manjkalo!), zato naj neha skrbet za otroke. Sam se vpleta v "zaščito" otrok.

    • Boschtjan Zupanchich 00:23 05.december 2022.

      Tonzelj, nekdo se mora vpletati za zaščito otrok, če se zblojeni brezbrižni malomarni starši ne zmorejo oziroma celo nočejo !!! ! !!! Torej, je še dobro, da imamo vsaj Primca, namesto zlobnih nevzgojenih zmedenih brezbrižnih malomarnih in butastih staršev !!! ! !!!

    • Boschtjan Zupanchich 00:25 05.december 2022.

      Mojca, običajno se Da Uspešno pomagati z takim dokaj Enostavnim Sibirskim zdravljenjem, z po Enoletnimi tretmaji, in možnostmi ponovitve po enem letu, če se bolezen premalo ozdravi oziroma ponovno pojavi. Simple as that.

    • Toni 13:05 05.december 2022.

      Ampak Primc je zadnji, ki skrbi za otroke, skrbi samo in izključno zase! In ne, ne in ne se vpletet v "zaščito" otrok. So druge, usposobljene službe in organizacije, ki vsekakor skrbijo boljše za otroke in kadar je to potrebno. ...prikaži več Primc pa dela vse za svojo promocijo in za nič drugega!

    • Boschtjan Zupanchich 07:26 08.december 2022.

      Aja, ... a tako kot so "poskrbeli" za Velenjska dečka ??? Hvala lepa za take "socialne Parazite", ki ugrabljajo otroke !!! ! !!! Imam potem še vedno neskončno rajši Primčevo prizadevanje proti škodovanju spolnih iztirjencev !!! ! !!! Ampak vidim, ...prikaži več da je tebi bolj všeč pedrofilija !!! ! !!! Bolnik Zloben !!! ! !!!

  • Avatar Leon
    Leon 12:29 03.december 2022.

    Urban Purgar, vodja Rumenih jopičev, ki so bili v času Janševe vlade njeni aktivni podporniki ...saj tega ni bilo posebej poudarjati, da bi vse svoje nasprotnike takoj pobil . To je strategija fašizma . Čas je ,da se takšni osebki kaznujejo .

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 16:30 03.december 2022.

      Očitno je bil prekratko v zaporu, če je sploh bil tam. Je pa res, da ko je glava odraslega človeka prazna, jo je težko pravilno programirati.

  • ecco 19:35 02.december 2022.

    Ne vem če je izraz sprememba spola sploh pravi! Ker se oseba rodi v napačnem telesu operativno prilagodijo telo! Spol je pravi, telo ni!

    • Boschtjan Zupanchich 00:51 05.december 2022.

      Samo slepi Nepoučenci ne vedo, da se Vsaka Moška duša Vedno inkarnira v Moškem telesu, in Vsaka Ženska duša Vedno inkarnira v Ženskem telesu , brez kakih izjem !!! ! !!! Vsak izgovor, da se taka zamenjava lahko zgodi, je ...prikaži več samo zlobno hinavsko zagovarjanje spolnih iztirjenosti takih zlobnih duš, ki so se pokvarile že do te mere, da jim je vseeno kam pošljejo kateri spolni ud v katero koli luknjo, pa čeprav v tisto iz katere nikoli nič drugega ne pride ven kot samo blato .

  • ecco 19:32 02.december 2022.

    Desnica je popolnoma zaostala in neizobražena!

    • mojcagorenjska 22:01 02.december 2022.

      Hm, ne bit tako siguren. Marsikaj je v znanosti veljalo za gotovo, pa so potem prišli novi vidiki. Npr. v generaciji Z se jih v letih, ko so na kolidžu, identificira LGBTIQ+ kar okrog 30%. Kaj naredi reklamiranje tega v ...prikaži več letih, ko se itak ljudje iščejo, kdo so itd., ni prav jasno. Kmalu v določeih krogih postaja prav "in": ne boš navaden moški ali ženska, dej se spomni da si nekaj posebnega (in potem takoj dobiš določeno dozo pozornosti). Stvari so komplicirane ...

    • mojcagorenjska 22:17 02.december 2022.

      Veliko ljudi, ki gre v spremembo spola, jim je kasneje žal- Pride do velikih komplikacij lahko; poleg tega, da ne morejo imeti otrok, je tudi precej medicinskih zapletov možnih, telo je navajeno na drugačne razmere...

    • igorgeus 22:22 02.december 2022.

      ker se reklamira, lol. pojma nimas kaj pises. a mislis, da je nekdo gej ali interspolni, ker se nekdo reklamira? da se prostovoljno izpostavlja takim verbalnim izbruhom in fizicnemu nasilju? ja seveda

    • mojcagorenjska 22:29 02.december 2022.

      Hm, v nekaterih krajih je to res, v nekaterih pa ne - če se nekdo okliče za nekaj posebnega (npr. predvsem med kakšnimi znanimi igralci in igralkami je to zadnje čase kar popularno), takoj dobi veliko pozornosti, spodbude, podpore ... ...prikaži več Ni tako enostavno in enostransko. Kako se razvija spolna identiteta pa vsaj v nekaterih primerih (pri nekateirh primerih sicer je) ni povsem jasno in vplivajo tudi druge zadeve.

    • mojcagorenjska 22:35 02.december 2022.

      Igorgeus - pa še to mi povej, kako komentiraš podatke iz ZDA, da je identifikacija z LGBTIQ+ tako v porastu? A si kej videl številke???? Nekatere raziskave so tuddi do 30% college študentov.

    • Boschtjan Zupanchich 23:44 02.december 2022.

      Levuharjem je še vedno nejasno, da desnice v Sloveniji žal Ni več , ostala je samo še kvazidesnica !!! ! !!!

    • robi2107 08:22 03.december 2022.

      @Mojca Kaj pa, če je ta % ves čas tam nekje, razlog za "porast" pa je v tem, da se je začelo o tem več govoriti in so zato osebe LGBT... vsaj v mestih v precejšnji meri destigmatizirane in družbeno bolj sprejemljive?

    • Avatar Leon
      Leon 08:25 03.december 2022.

      Torej ker se Primc reklamira kot kristjan ,ki ima rad otroke mladi hodijo župnikom klečat pod kuto....

    • robi2107 08:28 03.december 2022.

      @Mojca Poleg tega odločitev za spremembo spola ni nekaj, za kar se odločiš v 5 minutah. Tudi dohtarji tega ne jemljejo z levo roko. Najprej je kup pogovorov z would-be transosebo in če presodijo, da za spremembo spola ni razlogov, to tudi zavrnejo.

    • robi2107 09:05 03.december 2022.

      @Mojca Pred dnevi sem npr. pred trgovino videl mularijo in je bil vmes en piki, ki je bil zelo očitno gej. Se je videlo po gestah, obnašanju, govoru. Pa se s tem nihče od ostalih ni obremenjeval. Ne pravim, da ...prikaži veča v šoli ni deležen tudi šikaniranja s strani nekaterih sošolcev, vendar v časih moje adolescence tak ne bi imel niti enega prijatelja, kaj šele, da bi bil sprejet v večji skupini. In meni se to zdi čisto ok...

    • robi2107 09:05 03.december 2022.

      ... Če je en LGBT, pa naj bo. In se tudi ne bojim, da bi mi en tak "spridil" hčer. Naši otroci svojo identiteto v znatni meri oblikujejo pod vplivom primarne socializacije. Zato naj vsak, ki benti, da mu je ...prikaži veče sin "šel v pedre", najprej pogleda, kakšne vzorce je ta "izgubljeni" sin pobral doma. Nekaj tega pa je tudi prirojenega in se na to enostavno ne da vplivati.

    • Avatar Leon
      Leon 09:28 03.december 2022.

      Fašizem je politična ureditev, ki temelji na diktaturi, kultu osebnosti, nestrpnosti do drugače mislečih, šovinizmu, rasizmu....

    • mojcagorenjska 00:07 04.december 2022.

      robi2017 - hm, da je bilo tudi včasih 30% LGBTQ...? Ne vem, no ..... Verjetno vpliva tudi družba. Npr. če je bilo moderno, da so dekleta suha - ja, za ene je bilo zdravo, za druge pa vsa groza z ...prikaži več anoreksijo (zelo resna bolezen). Danes je v družbi zelo trend, da si nekaj posebnega, da izstopaš, da si zanimiv ... Glej - prav je, da je družba vključujoča, da se LGBTQ ni treba skrivat v nekih kleteh ipd., ampak videt pa moramo tudi, kdaj gre zadeva predaleč ...

    • robi2107 01:47 04.december 2022.

      Mojca, primerjava anoreksije in spolne usmerjenosti se mi ne zdi primerna. Anoreksija je motnja hranjenja. Drugačna spolna usmerjenost že davno ni več na seznamu bolezni, razen v kakšnih diktaturah. Drugo; moja teza je, da je % LGBT... ves čas tam ...prikaži več nekje, le da zdaj ljudi ni več (tako) strah (sram) razkritja, včasih pa so to bolj skrivali. Morda je tudi nekaj tega, kar ti praviš, vebdar je to imo marginala. Izstopaš lahko tudi drugače. Greš v Kmetijo, se potetoviraš kot Maor...

    • robi2107 01:54 04.december 2022.

      Mojca... biti gej, lezba... ni nekaj, kar bi se kar odločil. Bi se ti lahko zaljubila v žensko? Jaz se v tipa že ne bi mogel. Znan mi je sicer pojav homoseksualnosti med zaporniki, vendar je tisto posledica dejstva, da ...prikaži več tam pač nimajo žensk, potem pa se malo žgejo med sabo. Ampak to je zgolj izhod v sili. Takoj, ko bi večina teh zapornikov imela možnost seksa z žensko, jih tipi ne bi več zanimali.

    • igorgeus 19:18 04.december 2022.

      definitivno se strinjam s tem, da je lgbt dolocen procent, je pa danes 6 miljard vec ljudi kot pred 100 leti. na 8 miljard ljudi je 5% 400 mio, na 2 miljardi pa 100 mio in je to veliko vec ljudi.

    • igorgeus 19:21 04.december 2022.

      dejstvo je tudi, da % na kolidzu ni enako kot v splosni populaciji. pri tem je treba upostevati, da na kolidz gredo vecinoma tisti, ki so bolj svobodomiselni in odprte glave, manj sledijo nekim dogmam in sovrastvu, zato jih je ...prikaži več tam verjetno bistveno vec, kot sicer, ce bi gledal neko drzavo kot celoto ali celo svet. bolj za nazadnjasko skupnost gre, vecja je verjetnost, da se bodo skrili.

    • Boschtjan Zupanchich 00:46 05.december 2022.

      Kdorkoli še ne prepozna zlobnih spolnih iztirjencev ki so v večini lgtbqxy , ta je še vse preveč pokvarjen in zloben, zato duhovno slep, da tega še ni sposoben sprevideti !!! ! !!!

  • ecco 19:43 02.december 2022.

    "Moški nikoli ne more postati ženska in ženska nikoli ne more postati moški." Kdo pa sploh to trdi poleg NSi pomladka!? Saj trans oseba ne spremeni spola! Spol je določen ob rojstvu! Transspolnim osebam samo kirurško prilagodijo telo! Telo je napačno!

    • lojs 20:01 02.december 2022.

      eno je fizično bitje in to se lahko vse spremeni, drugo je pa glava oz. zavest, osebnost , no to je pa že drugo ... se strinjam, da se nekateri rodijo v napačnem telesu, tega ni veliko ... povsem nekaj ...prikaži več drugega je pa to današnje razvratno obnašanje , mnogo je perverznjakov , ki imajo pokvarjeno dušo ... malo je treba ločit

    • ecco 20:11 02.december 2022.

      Tukaj je govor o transspolni osebi! Kaj ima to veze z perverzijami?

    • ecco 20:12 02.december 2022.

      Perverzne ljudi imaš med hetero, homo ljudmi! In kaj je narobe z njimi? Vsak po svoje!

    • lojs 20:25 02.december 2022.

      nehatje s tem posiljevat otroke, oni niso zreli za te eksperimente, kaj ti ni jasno

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 21:16 02.december 2022.

      ecco Ne obremenjuj se z lojskom. Strahove vidi tam, kjer jih ni.

    • mojcagorenjska 22:11 02.december 2022.

      Hm, o strahovih ne bi bil tako prepričan. V Šparti je poznan primer, ko se je število homoseksualnih precej povečalo, ko ni bilo na razpolago kaj veliko žensk. Kako se oblikuje spolna identiteta sploh ni tako jasno. V obdobju adolescence ...prikaži več je precej višji procent tistih, ki so bolj biseksualni itd., potem pa pride do sprememb v smeri heteroseksualnosti. Problem je pa reklamiranje določenih identitet. Podobno v enem smislu kot npr. reklamiranje suhic, potem smo pa dobili anoreksijo. Pri mladih je p

    • mojcagorenjska 22:12 02.december 2022.

      pa tako anksioznost ful v porastu.Ko so že čist zmedeni, jih pa še malo zmedimo z vprašanji, kaj sploh so po spolu .... ?

    • Boschtjan Zupanchich 23:52 02.december 2022.

      Mar Niti tega ne veste, da se Moška Duša Vedno rodi v Moškem materijalnem telesu, in Ženska duša Vedno rodi v Ženskem materijalenm elesu ??? !!! ??? Joooj, kolk ste Zmedeni Zblojenci Nepoučeni !!! ! !!!

    • Ender3 00:41 03.december 2022.

      ecco 👍👏👏 pusti te bedne komentarje aktivistov, ker ne vidijo dlje od kletnega okna Trstenjakove.

    • mojcagorenjska 00:56 03.december 2022.

      Ender3, dej se pa ti malo razglej, kaj se dogaja po svetu. Npr. neverjeten porast identificiranje sebe kot LGBTIQ... v generaciji Z v ZDA (raziskave poročajo tudi o 30%), Tožbe tistih, ki so spremenili spol, Tavistock klinike v VB, ki ...prikaži več so jo zaradi tožb zaprli ... Stvari niso tako enostavne, kot si misliš.

  • Avatar Leon
    Leon 08:39 03.december 2022.

    Na Štajerskem se veliko piše o kombiju ,ki vabi otroke s sladkarijami ?

  • ecco 19:39 02.december 2022.

    Seveda so takšna predavanja v zdravstvenih šolah koristna, ker zdravstveno osebje mora vedeti ko sprejme transspolno osebo! Neizobraženost oz neinformiranost je problem!

    • LudvikK. 21:52 02.december 2022.

      A zdaj že na gozdarski in lesarski šoli predavajo o zdravstvu?

    • Avatar Leon
      Leon 08:33 03.december 2022.

      Primc ima rad otroke kar pojasnjuje kot predstavnik civilizirane krščanske družbe ....družbe katerih verski uslužbenci spolno zlorabljajo otroke .

    • Boschtjan Zupanchich 00:54 05.december 2022.

      Ecco, samo neizobraženi ne vedo, da gre pri lgbtqxy samo za spolno iztirjenost iz pokvarjenosti v zlobnih dušah !!! ! !!! In tudi ne vedo, da se tako bolezen da Uspešno ozdraviti v Sibiriji z po enoletnimi tretmaji in možnostmi ...prikaži več ponovitve. Zato Bomo v Novi Dobi vse take bolnike poslali tja.

  • lojs 18:06 02.december 2022.

    šlosarsko gledano je danes precej lahko spremeniti spol,... nekaj odrežeš, pa kaj prišiješ, pošvasaš, zbrusiš, itd ... drugo pa je, kaj to pomeni za osebnost, kaj je v glavi oz. v zavesti ... ampak naj se drugi s tem ukvarjajo ...prikaži več ... vse skupaj je preveč napihnjeno, naj počnejo sami s sabo kar hočejo, sploh če plačajo ... samo otroke naj taki pustijo pri miru, to je bistvo

    • Boschtjan Zupanchich 23:54 02.december 2022.

      No, saj vidimo, da nam hočejo še otroke tako pokvariti kot so se sami že pokvarili iz lastne Zlobe !!! ! !!!!

    • mojcagorenjska 01:04 03.december 2022.

      Ne gre za zlobo, kje ti živiš. Kar pa ne pomeni, da ne more (če ni v nekih mejah) pripeljati do škode in prizadetosti pri drugih. Pa da dam primer, ki bo antikovidnim morda bližji: evo, vidimo problem pri starostnikih, ...prikaži več ki umirajo zaradi kovida, in gremo hitro reševat problem ter vse zapremo. Ok, samo kaj pa potem mladostniki, ki rabijo socialne stike? Uf, na to smo pozabili - dejmo it reševat mladostnike, odpirat vse itd. Ok, samo kaj pa potem še vedno ostanejo starejši? Pač bo že. Ok, šole vse

    • mojcagorenjska 01:05 03.december 2022.

      odpret. Ja, kaj pa potem, ko na šoli manjka tretjina učitlejev, kuharice .... V glavnem - treba je imet celotne slike pred očmi, ko rešujemo kakšne probleme. Ne pa tko enostavno, opranoglavo (predsodki bla bla bla), ...

    • Boschtjan Zupanchich 01:02 05.december 2022.

      Mojca, največji predsodek imaš ravno Ti, ker se izogibaš enostavnim rešitvam ki so Vedno Najboljše, in namesto tega hočeš zakomplicirati stvari ki so rešljive z Enostavnostjo. Le kaj se skriva v tvoji pokvarjeni duši , da te vleče na zakomplicirano ...prikaži več stran, namesto na Enostavno stran ? Verjetno je Vzrok Samo Duhovna Zmeda, ki je žal že napadla tvojo ubogo dušico, tako kot že premnoge na tem planetu. Mst.

  • robi2107 08:16 03.december 2022.

    MSI = Movimento Sociale Italiano Kar pravo ime so si nadeli teli iz naslova

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 19:27 02.december 2022.

    Ničvredna desnica skuša zopet zanetiti požar, še dobro, da večini naroda za njihove norosti ni mar.

    • LudvikK. 21:50 02.december 2022.

      Ni problem peščica na desnici, ki se oglaša ob takih priložnostih. Za koliko ljudi gre, 100, 150? Problem je radikalizirana levica. Vas pa je ogromno, recimo več 10 tisoč. In ste 1000x bolj nestrpni in agresivni od teh. V 21 ...prikaži več stoletju grozite z izvensodnimi poboji lastnim ljudem.

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 22:04 02.december 2022.

      LudvikK Vsak ima svoj pogled in svoje prepričanje, da ima prav.

    • mojcagorenjska 22:07 02.december 2022.

      Tako reklamiranje določene ideologije je lahko psihološko problematično za mlade ljudi, ki se v teh letih iščejo, ki (običajno) tako ali tako niso zadovoljni s svojim telesom, in iščejo svojo identiteto. Potem pa nekateri ž pri teh letih spreminjaj spol ...prikaži več - ej, to je pa lahko problematič. Poglej zakaj so zaprli Tavistock kliniko - ker so jih tožili tisti, ki so se potem premislili. Premisli, kako je reklamiranje suhic povzročilo celo skor epidemijo anoreksije.Lahko da se bo podobno zgodilo s tem.

    • Ender3 00:38 03.december 2022.

      Aktivist povsod vidi samo radikalizacijo. Večina ljudi se na splošno ne ukvarja z levimi in desnimi, ker je to preživeto in služi samo interesom sektaške politike.

    • robi2107 09:10 03.december 2022.

      @Mojca Kolikor vem, mladoletnim sploh ne spreminjajo spola, ampak samo popravijo hude prirojene deformacije genitalij. Npr v primeru hermafrodizma.

    • mojcagorenjska 00:15 04.december 2022.

      robi2107 - si narobe informiran, poglej malo kaj delajo v ZDA in VB. Npr. vodila American Psychological Association (na kratko psiholog sploh ne sme podvomit v subjektivni občutek spolne identitete), ali tretmaje puberty blockers in sex hormones, ki zaustavijo puberteto ...prikaži več - komu misliš, da jih dajejo? Treba je videt, kdaj se gre predaleč.

    • Boschtjan Zupanchich 00:56 05.december 2022.

      Jaka-4 tudi ne ve, da Desnice v Sloveniji žal NI več, ker je namesto nje ostala samo še Kvazidesnica !!! ! !!!

  • lojs 21:31 02.december 2022.

    perverznjaki hočejo uvesti "interspolnost" in to bi seveda začeli že z vrtcem, ker to je hudo NAPREDNO ... se pravi spol je nekaj kar si vsak lahko izmisli , danes si fantek, jutri punčka ... to nima veze, to je ...prikaži več vse zabavno in to mulci takoj zagrabijo ... ti manijaki so začeli z amerikanci, evropa pa takoj vse kopira, še prej neumnosti ... otrok se več ne rabi, torej tudi družin ne, ker je dovolj šiptarjev in še več zapečenih migrantov, ki imajo šleperje otrok ... tukaj bo pa transpolna zabava

  • lojs 20:06 02.december 2022.

    no dejte že nehat nakladat o teh perverznjakih, transpolno, wtf ... če je telo napačno, mora biti novo drugačno ... noben mi pa ne bo razlagal, da mora nekdo na zunaj zgledat kot baba, z joškam, med nogami ima pa ...prikaži več lulčka ..., halo!, to so sami razvratni perverznjaki, ki sodijo v pekel ... prosim da ne, zastruplate otrok s takim gnojem

    • ecco 20:13 02.december 2022.

      Ti si zamešal tole malo! Transspolne osebe nimajo jošk in lulčka! Tiste so she male-i!

    • ecco 20:15 02.december 2022.

      In kaj je narobe z bejbami z lulčki? Če je njim všeč in tipom ki radi seksajo z njimi zakaj ne? Njihova stvar! Vsak ima svoje fantazije! Svoboden svet!

    • lojs 20:24 02.december 2022.

      pa sej sem že povedal svoje stališče, ja, naj bodo kakršni hočejo, vemo, da je polno fantazij in vseh mogočih skrajnosti ... AMPAK! ... TAKI NAJ PUSTIJO OTROKE PRI MIRU!!! ... mladolente osebe sploh otroci, to drugače sprejemajo lahko brez ...prikaži več distance ... to je lahko nevarno, tako kot droge, tukaj ni prave razsodnosti, to je igranje z NEDOLŽNIMI ... skrajno perverzno

    • LudvikK. 21:54 02.december 2022.

      Uh ecco, ne briga me koga natepavaš dokler to niso otroci ali živali, ampak si vseeno ogaben do konca. Zadrži raje zase, ne rabimo vedet vsega.

    • mojcagorenjska 22:14 02.december 2022.

      ecco - ni vse tako enostavno - svoboda in to. Je tudi odgovornost, kaj se bo v neki družbi reklamiralo; npr. po spletnih omrežjih itd. Lahko se reklamira npr. kajenje, alkohol, ali pa ne. Lahko se reklamira anoreksična suhost, ali ...prikaži več pa ne ... Verjetno ne moremo reči kar, ah, samo, da je svoboda ...

    • Boschtjan Zupanchich 23:49 02.december 2022.

      Vse te Zlobne spolne iztirjence bomo poslali na uspešno zdravljenje v Sibirijo , da nam ne bodo še bolj pokvarjali že itak zmedene in prepokvarjene mladine ki niti tega ne ve, da se Moška duša Vedno inkarnira v Moško telo, ...prikaži več in Ženska duša Vedno inkarnira v Žensko telo - Brez kakih "izjem" !!! ! !!! In njihovi nepoučeni straši tudi nimajo pojma o tem.

    • Ender3 00:35 03.december 2022.

      Teh aktivistov ne razumem, na vse se spoznajo ničesar pa, ne tolerirajo so polni predsodkov in frustracij. Težko bi z njimi sobivali, če bi bili na svobodi in v večini. Njihova sekta je, jeba...

    • mojcagorenjska 01:00 03.december 2022.

      Bosschtjan ipd pretiravajo, izkrivljajo in povzročijo več škode, kot koristi. Vsa zadeva pa sploh ni enostavna in je kar nekaj problemov glede vsega skupaj. Takole na pamet govorit o predsodkih ipd, pa je brezeze. So resni problemi, ki rabijo resne, ...prikaži več premišljene rešitve. Ne more se reševati problemov ene skupine ljudi na račun povzročanja problemov (kar resnih) drugim skupinam ljudi ... Mainstream v družbi mora biti stalno tudi pod ustrezno kritiko.

    • mojcagorenjska 01:23 03.december 2022.

      Kaj pa, če ima kdo drug predsodke in frustracije? Npr. o drugače mislečih.

  • rd2dmk2 10:10 03.december 2022.

    hm tale primc bi moral enkrat na Škotsko.. drugače pa oglaša se NSI, tipi ,ki so hujš k babe, predvsem njihov ostržek, bolj naličeni iz zrihtani kot mlade najstnice pa še brez jajc.

  • Boschtjan Zupanchich 23:47 02.december 2022.

    Vse te spolne iztirjence bomo poslali na uspešno zdravljenej v Sibirijo , da nam ne bodo še bolj pokvarjali že itak zmedene in prepokvarjene mladine ki niti tega ne ve, da se Moška duša Vedno inkarnira v Moško telo, in ...prikaži več Ženska duša Vedno inkarnira v Žensko telo - Brez kakih "izjem" !!! ! !!! In njihovi nepoučeni straši tudi nimajo pojma o tem.

    • mojcagorenjska 01:01 03.december 2022.

      Tako pretirano in posploševano izjavljanje nobenemu ne koristi.

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 07:17 03.december 2022.

      Boschtjan Zupanchich Norost v glavi že ob prvem prebivanju na Zemlji, norost v glavi v vseh naslednjih reinkarnacijah.

    • Boschtjan Zupanchich 01:07 05.december 2022.

      Mojca : Enostavne Rešitve so Vedno Najboljše , kar je znano že od samega začetka Človeštva na tem planetu. Če pa se začne komplicirati, se pa samo zapletaš in zapletaš kot lasje v kitke na ženskih laseh, ki nikoli nočejo ...prikaži več priti do konca zapletov, in se zakompliciravajo v nedogled, vse dokler žalostno ne propadejo na koncu prezapletenosti ....

    • Boschtjan Zupanchich 01:09 05.december 2022.

      Jaka-4, verjamem, da si nor v glavi z iq okrog 4 do -4 , zato ti pa še niso jasne te zadeve vseh znanih spolnih iztirjencev .

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 17:39 05.december 2022.

      Boštjanček, ti lahko verjameš v kar hočeš in razkazuješ lastno bebavost vsem, ki prebirajo tvoje norosti.

    • Boschtjan Zupanchich 07:11 08.december 2022.

      Ne, ne smem verjeti v to kar jaz hočem temveč samo v Stvarnikovo Besedo, zato si zopet v zmoti tudi glede mojega verjetja.

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 17:01 08.december 2022.

      Boštjanček, tudi pomen besed versko blazen mi je poznan. Smiliš se mi.

    • Boschtjan Zupanchich 07:49 10.december 2022.

      Ja, možno, samo ni ti pa poznano, da meni še ogromno manjka do kake verske blaznosti. Bom molil še zate.

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 12:51 10.december 2022.

      Najprej moli, da se uredi tvoje mentalno zdravje, potem pa nadaljuj z molitvami za vse ostalo, kar se ti bo zdelo takrat pomembno.

    • Boschtjan Zupanchich 18:14 11.december 2022.

      Heh, Đžejk, boš pa ti žal prej na vrsti za v umobolnico kot pa jaz .

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 18:13 12.december 2022.

      Ti bi že moral tam biti, a očitno nimaš dobrega izbranega zdravnika/ce, tvoji svojci pa z mislijo, da kri ni voda, tolerirajo vse tvoje norosti.

    • Boschtjan Zupanchich 00:19 15.december 2022.

      Če bi jaz moral že tam biti, potem bi se ti moral tam že roditi, glede na tvojo zlobo ki te dela neumnoslepega .

  • Luksi 18:36 02.december 2022.

    Fašiste smo na srečo odstranili, ampak, da pa taki bolniki predavajo v šolah pa tudi ni prav.

    • ecco 19:40 02.december 2022.

      Transspolnost ni bolezen! Informiraj se!

    • lojs 20:06 02.december 2022.

      transpolnost je duševna bolezen

    • Žvižgač 21:28 02.december 2022.

      Za ljubezen gre.

    • lojs 21:40 02.december 2022.

      to je razvrat ne pa ljubezen

    • Luksi 22:20 02.december 2022.

      Meni je popolnoma vseeno kaj je. Nimam nič proti, če menjajo spol vsak dan, ampak naj pustijo moja otroka pri miru. Za enkrat na naši šoli še ni bilo izpadov, če/ko bodo jih pa tudi jaz ne bom več pustil pri miru.

    • Boschtjan Zupanchich 23:56 02.december 2022.

      Vse te Zlobne smrdljive spolne Iztirjence bomo poslali na uspešno zdravljenje v Sibirijo , da nam ne bodo še bolj pokvarjali že itak zmedene in prepokvarjene mladine ki niti tega ne ve, da se Moška duša Vedno inkarnira v Moško ...prikaži večo telo, in Ženska duša Vedno inkarnira v Žensko telo - Brez kakih "izjem" !!! ! !!! In očitno njihovi nepoučeni nespametni starši tudi nimajo pojma o tem.

    • Ender3 00:44 03.december 2022.

      Pa kje ti aktivisti živijo ! Za njih je življenje črno belo. Ne moreš verjet taki zaplankanosti in cerkveni indokrinaciji kot, da bi živeli v srednjem veku..

    • mojcagorenjska 01:08 03.december 2022.

      Boschtjan: prosim, da ne daješ takih izjav, ki samo škodijo, poenostavljajo itd. Če sploh resno misliš - ali pa samo izzivaš. So resni problemi in rešitve niso enostavne (tudi aktivisti LGBTIQ+ nimajo premišljenih zadev).

    • rd2dmk2 10:48 03.december 2022.

      dragi moji mačoti, namesto gobcanja tukaj skriti za nicki raje povejte da mate bertahe in kikle, ker so vam vaše babe pobrale hlače in so jih same oblekle. ali lepo po domače, ženske so včahih v kiklah hodile in rojevale, ...prikaži več, dons pa so v hlačah in komandirajo poženščenim politikom, ki tulijo da morajo moški nosit hlače. to je škoda največja za naše otroke.

    • Boschtjan Zupanchich 00:38 05.december 2022.

      Mojca, če ti ne prepoznaš Enostavnih Rešitev, to še ne pomeni, da jih tudi mi ne prepoznamo. Zato pojdi vsaj malo v šolo, da se ne boš zapletala v kompliciravanju zadev, ker je Vedno treba Vse stvari Poenostavljati, in sicer ...prikaži več Zato, ker so najboljše Rešitve Vedno samo Najenostavnejše !!! ! !!! Zato Bomo v Novi Dobi vse te spolne Iztirjence - Pokvarjence Kompletno Urgentno poslali na Uspešno Zdravljenje v Sibirijo na enoletne tretmaje z možnostmi ponovitve, če se bolezen ponovno pokaže. Lp.

    • Boschtjan Zupanchich 01:11 05.december 2022.

      Ecco, če ti ne zmoreš prepoznati bolezni teh spolnih iztirjencev, potem to še ne pomeni, da jo tudi drugi ne prepoznavamo , ker smo toliko manj zaslepljeni.

    • Boschtjan Zupanchich 01:15 05.december 2022.

      Žvižgačar , Alojzij ti je dobro razložil, da pri lgtbqxy ne gre za pavo ljubezen, temveč za spolno iztirjeno uživaško razvratno napačno "ljubezen" , ki pa žal vodi samo v pogubo - propad !!! ! !!! A si že morda ...prikaži več videl, da sta dva istospolna iztirjenca kdaj zmogla narediti otroka ? Vidiš, ker to ne gre, bi po teoriji evolucije taki bolniki že zdavnaj morali izumreti, oziroma, se sploh ne razviti. To pa pomeni, da se taki sprevrženci sami pokvarijo tekom inkarnacije, zato, ker so šli predaleč v isk

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.