Slovenija
11242 ogledov

Zaradi rubeža in mučenja otrok ovadili sodnico

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar ovca
    ovca 09:05 13.avgust 2020.

    Še ena (sodnica), ki se ima za boga? Tej ženščini ni jasno, da če se 3 otroci upirajo, da jih lovijo 3 ure in, ne želijo k očetu, da je s tem očetom nekaj narobe? Zakaj ga ni dala na ...prikaži več kakšen strokovni pregled? Tudi iz otrok bi marsikaj izvlekla s strokovno pomočjo, če bi imela vsaj malo empatije... Razumem, da otroci "pripadajo" tudi očetu, ampak NE na tak način.... In potem dela sodstvo v dobro otrok... Katero že?

    • mph 09:59 13.avgust 2020.

      Se povsem strinjam, taki bi morali trajno odvzet mandat, da dela kot sodnica, naj se gre preizkusit kot pravnica v privat sektor. Ampak šele po dolgi zaporni kazni, ki si jo je zločinka zaslužila. Za bruhat brezčutnost.

    • milan000 16:48 13.avgust 2020.

      mph in ovca, bolj oprav bi bilo, in dejansko bi morali takim materam "trajno odvzet mandat", če bi res kdo hotel dobro otrokom, ne pa ščitit psihopatskosti žensk, ki se poslužujejo otrok, za izvajanje čiste naklepne zlobe.

  • leonardo 09:36 13.avgust 2020.

    Samo eno vprašanje: ali ta ženska nima nič otrok?

    • Avatar ovca
      ovca 13:59 13.avgust 2020.

      leonardo, žal imajo tudi takšne ženske otroke. Jih poznam... Zakaj jih imajo? Ker se spodobi. :(

  • puelasedulaest 10:18 13.avgust 2020.

    Ne vem od koga je sodnica dobila tako nore ideje, da je treba materi odvzeti otroke. Mislim, da bi preiskava morala potekati tudi v tej smeri in kaznovati vse, ki si pristransko poročali sodišču ali pa je sodnica sama tudi ...prikaži več pristransko odločala. Kdo vse je v tej zgodbi prijatelj z očetom teh otrok????????????

  • jakec1575 11:16 13.avgust 2020.

    Ok.iz te zgodbe ne vemo ali je mati sodnica zanemarjala otroke ali ne. sodniki skoraj v 99% odredijo polno skrbnistvo mamam. ocetje pa dobijo obiske. Da bi neka sodnica brez strokovnih mnenj naredila prav to, se mi zdi precj cudno. ...prikaži več manjkajo informacije. otroci vedno bezijo pred tujimi ljudmi, tudi ce jih mama zanemarja. ta custven marker aktivira vse bralce. dejstva so tista, ki stejejo. in v tem clanku jih ni.

    • Avatar ovca
      ovca 14:02 13.avgust 2020.

      jakec verjemi, da situacija ni bila takšna, kot opisuješ. Rubežniki so brez čustev (vsaj pri delu). Ker pa je klical sodnico pa verjemu, da mu je vzbudilo sum, da situacija ni bila takšna, kot misliš. Napisali so tudi, da je ...prikaži več oče brezbrižno gledal. Če bi imel normalne odnose z otroci, bi sicer bežali od tujcev, k njemu pa bi poleteli....

  • bogdan76 16:01 13.avgust 2020.

    MEČUDI DASENI OGLASILA GOSPA VOGRINČIČ IN SOČUTNA STRANKA SD IN NEGDANJA MINISTRICA.

  • puelasedulaest 10:26 13.avgust 2020.

    Zelo prav je povedal tudi nekdanji ustavni sodnik Matevž Krivic, kateri je razen Ernesta Petriča , vreden spoštovanja zaradi poštenosti. Krivic resnično ne mara Janše ampak v tem primeru (Patria) je povedal, da je obtožnica zoper Janšo navadno škropucalo, ki ...prikaži večki z objektivnostjo in z resnico nima nobene veze in jaz mu verjamem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • milan000 13:58 13.avgust 2020.

    Če bi bilo komu mar za otroke in sistem ne bi bil popolnoma feminiziran, bi vsaj polovica ločenih mater s skrbništvom otrok, sedela v zaporu ali bila na psihiatriji. Krivic pa odkar je zagovarjal prebrisane toliko verodostojen, kot nek vaški ...prikaži večki klatež, nič več, sramota za nekdanjega ustavneag sodnika. Sramota tudi da medije, da hujskajo po spolu, sklicujoč se na otroke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.