Slovenija
55331 ogledov

Zavarovalnica Triglav: Čimprej ukinite dopolnilno zavarovanje

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar NickMason
    NickMason 09:08 09.maj 2023.

    raje dam državi kot pa zavarovalnici,ki nič drugega kot samo žepe fila.krepki del plačila premije gre zgolj za njihove plače,za zdravstvo gre veliko premalo.

    • Boschtjan Zupanchich 09:53 09.maj 2023.

      Oboji So Paraziti Lenuharski Brezdelni Zajedalski Zlobni Antislovenski Pokvarjeni Hinavski Uničevalski Škodljivi hudičevski peklenski satanski !!! ! !!!

    • Svobodnež 10:55 09.maj 2023.

      Boštjan, še vedno ne veš, kdaj se uporabljajo velike začetnice? A res nimaš v bližini kakšnega drugošolčka, ki bi ti to temeljito obrazložil?

    • Boschtjan Zupanchich 11:11 09.maj 2023.

      A ti nesvobodno še vedno ne vidiš gozda zaradi dreves ? ( sporočila zaradi črk )

    • onxxx 13:22 09.maj 2023.

      Mene pač ne zanima kdo tukaj služi, če mi zaradi tega ni potrebno doplačevati storitev. To velja tudi za dražje storitve, ki so pač riziko za zavarovalnico.

    • oneh 13:30 09.maj 2023.

      Namesto ukinitve, kot so obljubljali pred volitvami in zamznitvijo premije, katero so še obljibljali včeraj bodo pčitno Taubijevi denar kateri sedaj dobi zdravstvo oplemenitili še z bajnimi dobički zavarovalnic, premija bo obvezna in ne več prostovoljna za vse državljane, pa ...prikaži veča še zvišala se bo vse do 600%. Vse to nas ne bo udarilo po denarnicah, pa še v zdravstvu se bosta začela cediti med in mleko. Ker nekateri idioti to verjamejo pa mamo svobodo in levaki plešete.

    • pravičnik77 15:33 09.maj 2023.

      oneh, plačevanje "prostovoljnega" zavarovanja je toliko prostovoljno, kot je prostovoljno plačevanje RTV prispevka

  • tlacan 09:09 09.maj 2023.

    Očitno bi morali omejiti tudi obvezno avtomobilsko zavarovanje in vsa ostala "obvezna" zavarovanja saj imajo previsok dobiček glede na vložen trud in delo.

    • puelasedulaest 12:53 09.maj 2023.

      Samo norci, ki želijo zavajati narod, govorijo o ukinitvi. Nobene ukinitve dopolnilnega zavarovanja ne bo, ker se bo še naprej moralo plačevati!!!!!!!!!!!!!! Samo narod so želeli spet nategniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takšna je pač nova vlada!!!!

    • tlacan 16:37 09.maj 2023.

      Rajši dam denar v državno blagajno kot v privatne žepe. Zavarovalnice za zdravstvo ne naredijo popolnoma nič. Oni samo pobirajo denar, pobašejo v svoje žepe in ga nekaj malega dajo naprej.

    • Fulmmer 16:52 13.maj 2023.

      Ne skrbi, ko bo ukinjeno zdravstveno, bodo povišal vsa ostala zavarovanja....

  • Avatar Zoran
    StarMačk 09:43 09.maj 2023.

    "V Zavarovalnici Triglav ocenjujejo, da se bo njihov dobiček pred davki zaradi omejitve cene dopolnilnega zavarovanja znižal za 25 do 40 odstotkov." Sedaj so sami potrdili to, kar sem napisal, ko je padla odločitev, da se ne bo dovolilo tolikšnega ...prikaži več dviga cen dopolnilnega zavarovanja! Torej, ni bil razlog za dvig premije izgube produkta, kot so zavarovalnice najprej lansirale v javnost, ampak je bil edini razlog upad pričakovanega dobička. Ob tem so nehote razkrili še indeks pričakovanih dobičkov!

    • munja 11:55 09.maj 2023.

      Najbolj jih skrbi, da si ne bodo mogli deliti našega denarja - dobička.

    • Pepe007 12:55 09.maj 2023.

      Dobiček podjetja lahko vsakdo vidi iz bilanc na AJPES-u. Tako, da ta teorija pije vodo samo med bedaki, ki nimajo pojma o poslovanju gospodarskih družb v RS.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 13:07 09.maj 2023.

      @Pepe007, mater si pameten, da ti že kar škodje! Kdo od zavarovancev pa hodi v AJPES preverjat kakšne dobičke ustvarja njegova zavarovalnica??? Poleg tega do tako podrobnih podatkov v AJPES-u ne moreš dostopat kar tako na horuk, ampak za vstop ...prikaži več potrebuješ registracijo in svoj račun!

    • oneh 13:35 09.maj 2023.

      Bilance podjetij so javne listin in vsak lahko dostopa do njih. Se pač na Ajpes registriraš kot fizična oseba z 10 min majlom in imenom npr. Star Mačkon. Dobiček podjetja je sestavljen iz celotnega spektra dejavnosti. Če imaš nekje + ...prikaži več in drugje - je pač dobiček nižji. In PZV niža dobiček zavarovalnic, zato se ga želijo znebiti. Seveda pa razni Mački verjamejo besedam idolov zato pa še imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 14:07 09.maj 2023.

      @oneh, še dobro, da verjameš, da sam ne verjameš idiotom ker, če bi to ugotovil ne bi nikoli več s kleti priplezal na plano! Da te potolažim, sam imam kot fizična oseba na AIPES-u registriran račun že skoraj 10 let!

    • oneh 14:13 09.maj 2023.

      Kleti, temne ulice, gosto grmovje, kanalizacija, rovi, jame... to so prostori levakov. Tam so se namreč skrivali sami ali pa so tja zmetali žrtve svojih zločinov. Normalni ljudje hodijo bolj po svetlobi in se izogibajo mest, kjer se skrivajo levaki. ...prikaži več Da pa levaki drugim podtikajo svoje svinjarije medtem ko jim kradejo zasluge je pa itak univezalna resnica. In dokler bo tako, bomo imeli svobodo in levaki plešete.

  • lojs 12:09 09.maj 2023.

    minister loreda je izjavil, da je dzz za te zavarovalnice samo "en produkt" ... ja, kaj pa je drugega kot produkt ... ne obstaja zavarovalnica, ki bi bila poštena v smislu kar plačam dobim ... kaj pa če ležim 14 ...prikaži več dni v bolnici? ... zakaj zavarujete, bajto, avto, poslopje, nezgodo ... da ne govorimo kaj vse je v tujini ... a res ti slovenčki rabijo neko osnovno izobraževanje ekonomije, na temo kako kaj deluje

    • lojs 16:40 09.maj 2023.

      zelo enostavno ... dodatno gre v obvezno zzzs, vse ostalo pa plačaj ... na žalost vas o tem še niso obvestili ... tipakjete d o onemoglosti ... vse mogoče če vam paše

  • lojs 12:01 09.maj 2023.

    ja očitno so dobički zasebnih podjetij pri nas problem ... ampkaj zakaj , pa niso problem davki, ki jih država pobere, ker to jim ne gre v glavo, leta 45 so vstrajno trdili, da v novi državi ne bo davkov ...prikaži večv ... kako naj družba deluje brez davko, lahko pojasnijo samo komunarji ... vse je brezplačno vsi delajo prostovoljno ... čista socialistična utopija ... če je utopija, pomeni, da ne deluje

    • oneh 13:52 09.maj 2023.

      Pa saj ni bilo davkov ampak so bile dajatve in prispevki. To pa ni niti slučajno isto kot davek. Tudi nad Janšo so bentili, ker je med pandemijo izdal nekaj uredb. Danes pa taubijevi kot po tekočem traku izdajajo odloke ...prikaži več kar je veliko bolj demokratično in dobro za nas, kot pa tiranske uredbe Janše. In ker folk to verjame, imamo še vedno svobodo in levaki plešete.

  • jakec1575 12:43 09.maj 2023.

    15-20let so koval dobicke iz tega naslova, zdaj ko so okusili drugi konec palice pa oni ne bi vec. Iz dobickov je slo za nakupe privatnih kapacitet, krajo kadra iz javnih institucij, kateremu smo iz proracuna placali specializacije. Iz dobickov ...prikaži več so si uprave izplacevale mastne nagrade. Bojo pa ja 3mesece zdrzal mal minusa. Pogodba je obojestranska zaveza. Sicer pa so slo zavarovalnice tiste z najslabsimi produkti. Narod na ful nategujejo pri AO in kasku. Za nic dela najboljse place v drzavi

  • sandi76 09:28 10.maj 2023.

    Dobiček se je znižal, ampak še vedno je dobiček !!! Marsikateri državljan v svojem žepu nima nikakršnega dobička , pa mora kljub temu plačevati, če hoče imeti zdravstveno oskrbo. Drugače pa , zavarovalnica Triglav je krepko dvignila cene ostalih storitev ...prikaži večv in se nima kaj pritoževat !

  • rd2dmk2 21:04 09.maj 2023.

    madomca so tile na Triglavu luštni, kot male čivave.. planirali so-- pazite tole-- planirali so okol 40 miljonov dobička od dopolnilnega zdravstvenaga zavaroavja. vau. to je pa res VAU in BIG BANG. pa še podražitve niso upošteval, da bi sledili ...prikaži več Generaliju.. dragi moji. če zdej niste spregledal, potem vam ne pomaga tud operacija al nove špegle.tile zavarovalničarji samo plenijo in bašejo svoje žepe, kolk pa pade od premije zdravstvu pa komu mar.loredan, ne rabimo dodatno - ne tako ne drugače.

    • rd2dmk2 08:16 10.maj 2023.

      Kz-- škoda mojga življenja, nisem maček da bi jih imel 9 še manj jezus da bi ponovno vstal od mrtvih, rajš kaj lepega delam, in tud ni treba kaj raziskovat. briga me kako poslujejo. sami so objavili da bodo imeli ...prikaži več maj dobička- dobička ne prihodka. torej jim po vseh stroških toliko ostane. mi plačujemo za to da bi dobili zdravstvene storitve oni pa ostanek- pobašejo. pa še hočejo povečat premijo. tile so za .. ukint.. šč .. ni več triglava in vso falango vzet vsa dovoljenja pa naj pometajo ceste.

    • rd2dmk2 18:00 10.maj 2023.

      še enkrat Kz, pa sami na triglavu so tako dejali. torej se lažejo in pretiravajo, da bi izpadli neki ubožčki potrebni ene transfuzije. drugače jest ne morem razumet njihovega jokanja

    • rd2dmk2 08:08 11.maj 2023.

      kz.. ne razumem več.. v svojem odgovoru si napisal do je triglav napisal da pričakuje izpad dobička od 22 do 44 miljonov. DOBIČKA ne prihodka. torej če bi povečali premijo, bi imeli od 22 do 44 M dobička, torej je ...prikaži več povišica samo ZATO DA imajo velik dobiček, ne pa da pokrivajo IZGUBO.

    • rd2dmk2 19:10 11.maj 2023.

      ok imaš diplomo. ampak zarad tega nismo drugi kreteni. daj prosim lepo razmisli o temle takole, torej zvišajo premijo in dobijo od 22 do 44 miljonov dobička. dobijo. in zakaj ga morajo imet - dobiček mislim ? ok so firma, ...prikaži več in vse firme želijo dobiček. ampak zakaj se potem ukvarjajo z DZZ ? nihče jih ne sili k temu. PRAV NIHČE ! ampak jest takole povem, so zraven, ker je DOBIČEK. pa ne rabim diplome da to pogruntam. p.s. zato pa pravim , skenslat jih, ker so pogoltni in hočejo preveč. zase!

    • rd2dmk2 19:13 11.maj 2023.

      in še tole.. Lz, si opazil koliko reklam ima triglav in koliko sponzorstev.. to ni zastonj. to MI plačamo, komitenti. pa plače njihove. lahko je zvišat premijo in potem zvišat plačo. glej kako jokajo petrol in podobni, ko morajo imet ...prikaži več cen pod komando. pa naj bo še DZZ pod kontrolo, pa naj oni na zavarovalnici malo pri sebi začnejo šparat. a oni pa ne bi mal plače si znižal ?

    • rd2dmk2 06:24 12.maj 2023.

      Kz hvala za izčrpno razložitev.. vem da je povsod tudi v komunizmu smisel dobiček, ker brez dobička nikjer ne gre. tudi pri tebi doma.. ampak vse lepo in prav te pa prosim da si podrobno prebereš svoj zadnji stavek. ker ...prikaži več je zame nerazamumljiv. mogoče si malo zašel.. no kako bo imel manjši dobiček triglav, če preneha izvajat DZZ , če pa ima danes z DZZ izgubo ? pa lep dan ti želim

    • rd2dmk2 19:05 12.maj 2023.

      kz res lepo si razložil vse to . vsa čast ti, samo dajva se oba zamislit, zakah zaboga potem triglav prakticira DZZ ? v kapitalizmu je dobiček edino merilo, torej čemu se ukvarjat mnoga leta z nečim kar prinaša izgubo. ...prikaži več ... razen... razen če jo ne prinaša.. sem se spomnil pregovora .. vzemi tistemu, ki jamra in daj tistemu , ki se hvali.. kaj rečeš kako si to razlaga ?

  • onxxx 13:28 09.maj 2023.

    Zakaj se nekateri do sedaj, ko je bilo dodatno še prostovoljno, niso potem raje odločili in se tamu odpovedali, ter hranili 35 eur na mesec za čas, ko bodo potrebovali doplačati kakšnih dveh ali treh jurjev za operacijo ali kaj ...prikaži več podobnega?? Eni so res pametnjakoviči.

    • Pepe007 14:09 09.maj 2023.

      Obstajajo ljudje, ki trenutno ne plačujejo dodatnega zavarovanja in vlada je v izračunih upoštevala, koliko še bo potegnila na račun teh, ker bo obvezno. Pa še, koliko je treba rezervirati sredstev v proračunu, ker bo sistem najbrž vseeno nenadoma deloval ...prikaži več z izgubo. Tako, da ne pisariti nekih bedarij na pamet. Preuči dokumentacijo vlade in zapleši.

    • Pepe007 07:21 10.maj 2023.

      10 % nikakor ni malo.

  • Boschtjan Zupanchich 10:10 09.maj 2023.

    NAM JE MAR TREBA ŠE TEH ANTISLOVENSKIH PARAZITOV ??? ZAKAJ MORAMO ŠE TE ŽIVETI ???

    • lojs 12:03 09.maj 2023.

      ne se tako razburjat, počasi ... vedi da si se bo ta paradigma sesula sama vase ... oni uničujejo vse pred sabo, ampak nekoč bo tega konec, represije ni več

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.