Slovenija
36828 ogledov

Zavarovalnici vsako leto po nepotrebnem plačate prek sto evrov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 16:21 09.november 2017.

    Zakaj mislite ,da nas samo zavarovalnice lupijo ? Kaj pa PS ,SŽ,AP .............vsi nam kasirajo nekakšne DOPLAČILNICE po 15 in več centov ,ki potem poniknejo UZELA JIH MAGLA . Bil sem pozoren na zbiranje prispevkov na pokopališčih v imenu zmanjšanja ...prikaži večja onesnaženja okolja ? ? Menda so nabrali za 35.000€ ! In kam je odšel denar ? Tistim ,ki so najbolj potrebni ............je bil uradni odgovor po medijih ! Tako se to ne dela ,to je kraja dragi moji .NE DAM NITI CENTA VEČ ..................NIKOMUR

  • Harrison 07:29 09.november 2017.

    Niste pa napisali, da je velikokrat višina odobrenega kredita na banki večja od zavarovane gradbene vrednosti stanovanja. Gradbena vrednost je veliko manjša, kot nakupna tržna vrednost. Tako je velikokrat izdana vinkulacija na upraviteljevo zav. polico neustrezna za banko. Posledično se ...prikaži več zato lastniki odločajo za individualno zavarovanje, kjer se lahko stanovanje zavaruje na želeno zavarovalno vsoto kredita.

    • Harrison 07:33 09.november 2017.

      Seveda to banko ne zanima. Zato tudi zavarovalnica vedno opozarja na ta problem, vendar neke pozitivne reakcije s strani bank ni. Kar je čudno, saj je na zav. polici omenjeno, da je nadzavarovana, kar pomeni, da ob popolnem uničenju stanovanja, ...prikaži več zavarovalnica banki ne bi izplačala dogovorjeno zavarovalno vsoto, ampak njeno dejansko gradbeno vrednost. Ta pa ne bi zadoščala za poplačilo obveznosti!

    • alen04 08:19 09.november 2017.

      Kakorkoli obrneš, iz katerega koli vidika gledaš bo banka vedno dobila svoje. Tako je to. Vzemi ali pusti.

  • wolf.ata 10:07 09.november 2017.

    možne so obe variante,res je

  • Kojak 13:33 09.november 2017.

    Ja no spoštovani SPL, sem ravnokar obrnil celoten portal moj.upravnik ni nikjer nobene sledi o zavarovalni polici...

    • jakec1575 14:46 09.november 2017.

      Popravek. SPL ne upravlja nobenega objekta, kjer ni zavarovanja s strani "njihove" zavarovalnice. Mone od vsake police poberejo 25%. Upravniki so legalizirana mafija. vsak proba goljufati pri obracunih, ker mislijo, da os ljudje butasti. Zelo radi goljufajo pri raznik kolicnikih ...prikaži več za stevce. Upravniki, posebej veliki so preprosto lopovi, ki jim ne mores nic, razen z osebno tozbo in angazmajem lastnega denarja. To jih je omogocilo vrsta ministrov v zadnjih letih.

  • dd 11:36 09.november 2017.

    Hvala mojemu zavarovalnemu agentu, ki me vsako leto ustrahuje, da zavarujem stanovanje za veliko vsoto.

  • ode 16:48 10.november 2017.

    Isto je s kaskom za avtomobile. Nekateri imajo kasko zavarovan avto tudi 10 let in več. Ne vedo pa, da premijo plačujejo na osnovi cene NOVEGA avtomobila in mislijo, da bodo od zavarovalnice zato dobili NOV avto, če starega razbijejo. ...prikaži več V resnici pa bodo dobili povrnjeno škodo na osnovi Eurotax ocenjene vrednosti avtomobila, ki je po 10 letih praktično 0 (nič).

  • Anza 19:27 09.november 2017.

    Preko upravnika je zavarovana zgradba, ni pa zavarovana oprema. Res se nekatera kritja podvajajo, ne drži pa, da so individualna zavarovanja v celoti nepotrebna.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.