Slovenija
454 ogledov

Zavrnili nakup delovnih zvezkov

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 11:15 24.junij 2015.

    Sorry, pozabil sem napisati, da je treba ceno, ki sem jo zgoraj navedel, še popraviti za inflacijo in če to storimo, dobimo povprečno ceno učbenikov, delovnih zvezkov in drugih gradiv za zadnji razred oš danes...

  • miho 11:13 24.junij 2015.

    Saj niti ni tako drago. Ko sem še hodil v šolo, sem dal tudi več kot 12000 sit (50 eur) za šolske potrebščine vsako leto, pa ni nihče jamral - ne v mojem razredu, ne na splošno v Sloveniji. Danes ...prikaži več pa en sam jamr vsepovsod. Res pa je, da je bil takrat učni načrt enoten v vsej državi, danes je pa na vsaki šoli drugačen, pa učbeniki so veljali več let. Ni mi npr. najbolj jasno, zakaj je treba učbenik za matematiko zamenjevati vsakih nekaj let, ko pa se osnovna matematika, kakršno imajo v oš, ne spreminja. Če bi šlo za višjo matematiko, kjer bi morali obranavati najnovejša spoznanja iz matematike, bi bilo to drugače, v oš pa tega ni.

  • mijaliza 12:07 24.junij 2015.

    ko smo mi mladi bili in v šolo hodili smo vsi imeli enake učbenike in delovne zvezke. dodatne šolske potrebščine so se v veliki meri prenašale v naslednjo leto ( barvice, svinčniki radirke.....)Danes pa je v šoli tako da ...prikaži več si vsak učitelj izmišljuje kateri delovni zvezek in učbenik bodo imeli pri njegovi uri otroci ( če de odločiš za nakup učbenika, ga mlajši otrok ne bo moral uporabljat, ker bo njegov učitelj zahteval drugega...) Gredo celo tako daleč da predpisujejo kakšne kalkulator-je morajo imeti otroci itd. In to vse pač stane!......starši pa plačujejo tisto kar si v šili izmišljujejo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.