Slovenija
1993 ogledov

"Zbil me je kolesar, kako do odškodnine?"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ferdopis59 07:51 01.junij 2025.

Če greš po mestih in gledeš kakšno je okolje glede varnosti pešec-kolesar. Se v določenih trenutki prav prašaš zakaj še ni več nesreč pešec-kolesar. Ko sta na poti si vsak od udeležencev jemlje svojo pravico do sveri poti gibanja. Problem ...prikaži več pešcev je tudi uporaba mobitelov (slika), slušalk in vasih branje. Kolesarji pa imajo vsoj ego, ki jim ga dal AVP. Predlog narediti ograjena poti za pešce in kolesarje pa delno rešimo proble.

NickMason 11:11 01.junij 2025.

Kolesarske steze ni možno vsepovsod naredit,jih je pa kar nekaj,sami kolesarji so obup ja,samo pri tem ne moreš nič in še te še tako živcira ne bo pomagalo,oz. skrajni čas da delaš na lastnih živcih,druge ni in nikoli ne bo,ti dam ta prav drgač.

NickMason 11:14 01.junij 2025.

Se zatipkam kjlub novim očalam 🤷‍♂️

• ferdopis59 11:38 01.junij 2025.

Še dobro za rock&roll-ja.

• Toma 19:44 01.junij 2025.

Za seboj imam že več tesnih srečanj s fuknjenimi kolesarji. Ponavadi ta potem tudi pade! Zadnjega sem zrušil na pločniku 30m stran od doma. Za malo, da ni z glavo udaril v sosedove stopnice. Škoda!

Leon 11:00 01.junij 2025.

Prometni predpisi veljajo za vse udeležence v prometu . Na prehodu za pešce ,ki prečka cesto in kolesarsko stezo ima prednost pešec ,kar v večini primerov ni kolesarjem jasno . Pokličeš 113 !

• ferdopis59 11:57 01.junij 2025.

LEO, kdo ima po cestno rpmetni predpisih prvi v križišču?

• ferdopis59 12:01 01.junij 2025.

Leo, glede na tvoj komentar. Bi rekel, da lhko pešec prečka cesto (štiri pasovno) tudi tam, ko ni prehoda za pešce. Če pogledaš sliko. Mobitel in pozornost pešca, ni prehoda za pešca. In tudi kolesar v svoje "svetu". In te ...prikaži več trenutke imamo v vsakdanjem življenju urbanega okolja. Po domače "to sem pa JAZ".

karjola 08:30 01.junij 2025.

udarga s šublo po hrbtu

• Brandiye_4991 17:55 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

Garancija 07:34 01.junij 2025.

Pokliči 112

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.