Slovenija
40 ogledov

Zbrali prek 80 tisoč podpisov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 09:51 10.marec 2015.

    Spet se bo zapravljalo denar za nekaj za kar se je že enkrat odločalo in bilo odločeno.

  • MiChO 11:17 10.marec 2015.

    Za katere otroke gre? Za otroke cerkvenih "dostojanstvenikov", ki jih ne smejo priznati. In se pač bojijo, da bodo posvojeni s strani istospolnih staršev?Ali gre za otroke pijancev, nasilnežev ipd., ki jim grozi, da jim bodo odvzeli otroke in ...prikaži več jih dali v posvojitev?Ker za moje bodoče otroke in otroke mojih prijateljev sigurno ne gre. Ker ti že imajo oz. bodo imeli starše.Hinavci.

  • dragec 11:32 10.marec 2015.

    US, če ste pametni, ko niste, preprečite tale neumni referendum. Denar namenite za pomoč JJ in stranko SSDSS pri plačevanju sodnih stroških

  • neja.curk 23:27 22.marec 2015.

    moj odgovor se nanaša na celoten zapisa anonimne teologinje, ki sem ga našla na sledeči strani: http://www.publishwall.si/dajana.babi%C4%8D/post/120045

  • Andreja Kecman 09:39 10.marec 2015.

    DELIM:Tole mi je pa dvignilo pritisk kot že dolgo ne. Da se na začetku zmenimo, sem teologinja, torej mi je preklemansko dobro znano, kaj je napisano v Svetem pismu in še kateri drugi verski bukvi. IN tudi nekaj veliko se ...prikaži več ne bom trudila biti vljudna. Pa mater vam folk, a ste v srednji vek nazaj padli? Fak no...kter fajmošter ima pravico narekovati kako se boste odločali, lahko vam govori o vrednotah - ljubi, spoštuj, ne ubijaj, a to je tudi vse. Nazadnje ko sem preverjala, smo leta 2015, vse svete bukve so pa napisane dolgo, dolgo nazaj, v svetu, ki ga že dolgo več ni, v času vrednot, ki so že zdavnaj nekoristne...v času, ko so verjeli, da je epileptičen napad zadeva hudiča, da je otrok, ki ima kakršno koli motnjo uročen, kjer so drugače misleče nabijali na križ, jih kamnali itd. Takrat ko bi vsi zdajšnji Nobelovi nagrajenci, borci za pravice bili prvi na Golgoti.In dajte že stopit v realnost 2015 leta. Kakšna družina in ostali bull shit, vsi, ki se dejansko ukvarjamo s t.i. druž

  • jons 12:43 10.marec 2015.

    Ta oseba samo kaže kako nezrela je saj že na samem začetku pravi, da se ne bo trudila biti vljudna pri svojem križarskem pohodu spreobračanja. Jaz namreč dialog dojemam drugačeNa koncu pa pribija na križ tiste, ki so drugačnega ...prikaži več mišljenja, a to dejanje pripisuje nasprotni strani.Me prav zanima katere so tiste vrednote, ki so že zdavnaj nekoristne? Glede na zgoraj opisano dojemam, da prav prezira npr. Grške mislece, saj je to ja že preživeto.

  • neja.curk 23:20 22.marec 2015.

    KOMENTAR NA ANDREJA KECMAN:Tudi sama sem teologinja in bi svoji kolegici želela zastaviti nekaj vprašanj: prosim, da mi, ker se predstavlja kot dober ekseget, razloži Pismo Rimljanom (ozadje pisma, strukturo, splošno analizo sporočila, njegovo enotnost v povezavi s ...prikaži več 16. poglavjem, pa morda še kaj o psevdonimnosti ter devteropavlinskih besedilih). Ker se dobro spozna na verske bukve, naj mi prosim navede, kdaj je bil izdan trenutno veljaven Codex iuris canonici, Katekizem Katoliške Cerkve, morda bi lahko navedla tudi kratko strukturo obeh temeljnih knjig ter v nekaj stavkih podala kratko razlago. Zanima me tudi kako se sama dejansko ukvarja z družino? To namreč počnem tudi sama, pa prihajam do bistveno drugačnih zaključkov: https://ozivljenju.wordpress.com/2015/03/12/dva-moska-imata-lahko-otroka-2/#more-45.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:22 10.marec 2015.

    Veš kaj že zdej je kr nekaj istospolnih družin k skrbijo za svoje otroke velik boljš kot marsikatera različnospolna družina. To da ne znajo nekateri starši svoje otroke vzgajat nobenga ne mot..mot pa jih že misel da bi morda katera ...prikaži več izmed istospolnih družin bila nesposobna kvalitetno vzgajat otroke. Dvoličnost na vrhuncu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.