Svet
39096 ogledov

Zdaj gre zares: Hrvaška uvaja povsem nov način cestninjenja

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 19:09 03.november 2025.

"Samodejno prepoznavanje registrskih tablic (ANPR): za voznike, ki ne želijo uporabljati ENC-naprave, sistem omogoča model z avtomatskim prepoznavanjem registrskih tablic. Kamere bodo posnele tablico, cestnina pa bo zaračunana kasneje". Ne bi bilo napačno, če bi avtor bralce opozoril(!), da v ...prikaži več kolikor se bodo za vožnjo po hrvaških avtocestah odločili za plačilo cestnine preko ANPR sistema, bo nujna predhodna registracija vozila v ta sistem, ker brez tega jih bo sistem uvrstil med "šmuglerje"...

• jakec1575 23:19 03.november 2025.

res je. in to pomeni, da bo v hoch sezoni sistem konstantno padal dol zaradi preobremenitve. najboljsi sistem do sedaj sem videl pri čehih. najbolj user friendly.

juric 09:51 04.november 2025.

Kdaj bo tudi pri nas plačilo dejansko prevoženih razdalj po AC in ne pavšalno, da podpiramo tiste, ki lepo sližijo s potnimi stroški.

• bi_ba 16:37 03.november 2025.

Mi smo pa še v srednjem veku.

• oneh 20:28 03.november 2025.

Le zakaj v srednjem veku? Ravno danes podaljšujejo veljavnost letnih vinjet za 4 mesece. Letne kupujejo stalni uporabniki AC. Tisti občasni uporabniki, kateri kupujemo tedenske in mesečne vinjete pa nas bodo lupili še naprej. Hrvati so v srednjem veku, kjer ...prikaži več je enaka desetina bila za vse. Mi smo pa v bodočnosti že skoraj v komunističnem raju, kjer ropajo reveže (delavce, kmete) in dajejo bogatim (komunistom). In ker so levaki tako bedaki pa imamo svobodo in levaki- do kdaj še plešete?

ADImavasrad 21:45 03.november 2025.

Pizda si ti en debil. A ce bi blo i vremenu bi tud nabijal s tem tvojim plesanjem? Imbecil.

• jakec1575 23:18 03.november 2025.

mi imamo vinjete. ki se tudi čekirajo z branjem anpr. kako smo mi v zaostanku? hrvat te ocola za visino letne vinjete na povrati trasi do splita in nazaj.

Leon 07:44 04.november 2025.

Cene na trasah niso zapisali. Počakajmo .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.