mogoče se pa pojavi nov obraz, nov golob ... sicer drugo ime, recimo janez golob ... vsekakor nov obraz in nov golob ... ja to bi pa znalo biti zanimivo
**** Zdravko Počivalšek postal član Janševe vlade v senci. **** Bi dal glas SDS, če ta stric naredi tečaj, kako se iz špricarja spije samo voda (ali samo vino), saj je martinovanje tukaj.
Ta strokovni svet SDS me močno spominja na Keka in njegove kekce..Trudijo se, filozofirajo, upajo na stadion poln gledalcev, a se bojijo težkih tekem..Za kapetana pa izberejo Zdravca Počivalca. Dream team SDSa..Hvala ne kupim !
Janša z NSi ostajaš na 28 % pa ni važno katerega lopova boš pripeljal in to vse dokler boš ti
sam in tvoji pajdaši vodili SDS. Ko se boste umaknili bo tudi stranka doživela razcvet.
Vlada v senco nima nobene državne pristojnosti. To pač je interni organ SDSa. Pri tej vladi v senci me bolj zanima kdo bo prevzel odbor za Šiparizacijo ? Bo to sam Ivan ali kak Jashari ? Žal , samo SDS… ...prikaži več SDS je lažna desnica . SDS je globalistična stranka , enako kot ostale parlamentarne ........
Prej mora še v zapor, preden bo postal minister v zločinski vladi.
Točno to...misli, da bo zastaral !!
A, taubi, se popolnoima strinjam.
Ko vidim to zasedbo mi je takoj jasno, da volimo na naslednjih volitvah Goloba ali pa nov obraz.
Namesto jadr si boš nataknil plavutke za ušesa, optimist…..
Zaradi takih smo v p i z d i, 400.000 opranoglavcev naj je zajeb... za 15 let vnaprej.
mogoče se pa pojavi nov obraz, nov golob ... sicer drugo ime, recimo janez golob ... vsekakor nov obraz in nov golob ... ja to bi pa znalo biti zanimivo
Kako hitro se lepijo komentarji trolov, če jim vsebina ni po volji..Budale trolaste, dobro veste, da z maloumjem ne boste daleč prišli..
edini trol si ti, ki replivirašnpod vsakim komentarjem!
Voluhar zavaljeni.
WTF?!!!
Kako pa kaj Magna?
**** Zdravko Počivalšek postal član Janševe vlade v senci. **** Bi dal glas SDS, če ta stric naredi tečaj, kako se iz špricarja spije samo voda (ali samo vino), saj je martinovanje tukaj.
Hahaha, navidezna vlada, kjer norec vlada svojim podrejenim... Noro!
ni treba biti navidezna, je kar prava z21.timi norci!
Vlada v senci,a na sonce se bojijo it,v njej so sami asi,zopet sanje Janeza in hlepenje po oblasti!
Ta strokovni svet SDS me močno spominja na Keka in njegove kekce..Trudijo se, filozofirajo, upajo na stadion poln gledalcev, a se bojijo težkih tekem..Za kapetana pa izberejo Zdravca Počivalca. Dream team SDSa..Hvala ne kupim !
https://twitter.com/vladozlom/status/1647368087417548800
Sanjajo svinjaje o koruzi ! 🐷🐷🐷
Janša kopira retoriko debila Trumpa . USA je pred državljansko vojno .
Velika razlika....
RTVS 2 dokumentarec Q Anon ....
https://365.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarci/174836445
Ja, treba sistematizirano nagajat.
Janša dela vse kar je mogoče, da SDS ne bo sestavila nove vlade. Druga stran istega kovanca.
Raje volim pojočo lojzko iz žabjaka, kot Janšo in priskledniki. Ali pa raje 100 mrtvih golobov kot eno hijeno.
povej od kod si, da ti še jaz porinem kakšen količek v guzico ... malo bo peklo, ampak verjemi, da ne bo janez janša
lojs stopnjuješ retoriko in celo groziš..🖕
ni treba groziti! ste sami sebi največji sovražnik!
Seveda se Janez na tak način zahvaljuje svojim potrčkotom. Neko se jim mora oddolžiti za svojo slepo vdanost.
Kaj pa njegova stranka . Je šla Konkretno k SDS.
Janša z NSi ostajaš na 28 % pa ni važno katerega lopova boš pripeljal in to vse dokler boš ti sam in tvoji pajdaši vodili SDS. Ko se boste umaknili bo tudi stranka doživela razcvet.
boš dobil novo esmeraldo, ki te bo nategnila za naslednje leto ... potem pa spet v jok
lojs pri tej politiki ki je sedaj in leva in desna, je oboje ena esmeralda in lopovščina
Močna sestava: Gorenak, Zver, Tomčeva... vrhunski strokovnjaki!!! Grem na WC...bruhat
Vlada v senco nima nobene državne pristojnosti. To pač je interni organ SDSa. Pri tej vladi v senci me bolj zanima kdo bo prevzel odbor za Šiparizacijo ? Bo to sam Ivan ali kak Jashari ? Žal , samo SDS… ...prikaži več SDS je lažna desnica . SDS je globalistična stranka , enako kot ostale parlamentarne ........