Slovenija
8392 ogledov

Zdravnik: "Lahko nas odstavijo, lahko odstavijo ministra, ampak obe roki dam v ogenj ..."

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • becar 10:10 14.januar 2023.

    No tale dohtar pa govori velike neumnosti. Tudi v urgentnih centrih ZD so nekatere zadeve, ki rešijo življenja (defibrilator, kisik, adrenalin, usposobljeno osebje za masažo srca itd....). Ja, to je tudi v rešilcu, ampak pomembno je, koliko je ta rešilec oddaljen.

  • rd2dmk2 09:55 14.januar 2023.

    hm tile dohtarji družinske medicine.. če me spomin ne vara je pred leti (pred davnimi leti, mogoče jih je bilo dest ) v Bohinju nastal problem delovanja ZD. pa so zdravnikom ponudili stanovanje avto. je kdo prišel? ja Bergdohtar na ...prikaži večna TV je zelo popularen, un dela dan in noč, zimi in poleti a naš dohtarček bi od pon. do petka, če se da od osmih do dveh vmes z odmorom za kosilo in kavico od 9 do 13h. ja fatje gredo na svoje, sam zato da račune pišejo, enormne račune, ki jih noben ne preveri.

  • Avatar jezeran
    jezeran 11:56 14.januar 2023.

    Dokler ta ne bo sodno odgovarjal ko bo šlo kaj narobe oziroma bo zaradi tega izgubljeno življenje ne bo nič. Delali bodo kar bodo hoteli, ker lahko. Ampak lahko se zgodi ulica, takrat boste pa bežali in tudi stanovanj bo ...prikaži več kar naenkrat preveč.

  • Avatar Berem
    Berem 12:30 14.januar 2023.

    Ni komentar na članek. Pač pa na fotko št.2 z urgence /Foto - Saša Despot/ Ven seka hudo zlikani gospod, v obleki. Kdo pride tak na urgenco? Nobeden. Gospod ni prišel po pomoč, na obisk tudi ne. Prišel se je ...prikaži več je fotografirat. Se pokazat svetu. Saša Despot mu je pri tem malo pomagal. Slučajna fotografija ni slučajna. Na fotografiji seka ven Matjaž Tavčar. Doktor. Sedaj pa vodja varnosti v UKC. Da se vidi budnost na delu. Saša, a je padel vsaj pir?

  • Ender3 13:36 14.januar 2023.

    No to, da imamo dežurno letalsko skupino, ki dežura, da lovi in pobira norce, ki se zaplezajo, poškodujejo, umrejo po gorah pa, ni problematično. V sestavi pa navadno ni družinski zdravnik so posebno izbranci. Tudi to ni problematično, če vsa ...prikaži več stvar ne bi bila pregrešno draga in se financirala iz proračuna..

  • BenX 15:56 14.januar 2023.

    Zdravnik ne da samo obe svoji roki v ogenj ampak tudi obe moji rami pod vprašljivo cepivo, samo da provizija cinglja v žep. Eni ne bomo (nikoli) pozabili vaših dejanj! Zdaj pa le jamrajte. Bolj kot cvilite, lepše vas je poslušat!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.