Zdravje /zdravje/aktualno
61 ogledov

Zdravnikom ugodili, kaj pa medicinske sestre?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 23:36 06.marec 2017.

    Bravo Joži, sam sem bil priča temu kar si povedala pri obisku mojega dedata v domu starejših občanov Bežigrad pri obvoznici, kako medicinske sestre garajo in imajo same veliko preveč ljudi na oddelku za urediti! Njihova "šefica" in večina diplomiranih ...prikaži več sester pa jim niso pomagali niti pri malenkostih in tistemu kar morajo dejansko narediti in so raje čvekale ter se smejale. Slišal sem torej prav to kar si ti povedala in to je, da so namesto dodatnih medicinskih sester, ki bi razbremenile delavke na normalo, zaposlili nekoga v računovodstvu preko vez. Tja bi morali enkrat inšpekcijo poklicati da jih malo uredijo! Hvala medicinskim sestram, ki so no.1 osebe in resnično pravi angeli za razliko od lenob nad njimi.

  • Avatar Leon
    Leon 19:41 08.marec 2017.

    Rak tvorba slovenskega zdravja je MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE ! To naj odstranijo in zadeva bo delovala kot je prej 45 let .

  • jozicamurn 23:27 06.marec 2017.

    Boge reve imajo preveč dela, saj jih forsirjo da so na oddelkih s preveč otrok/starejših glede na 1 osebo, medtem ko diplomirane sestre gledajo zijala in niti svojega dela ne naredijo kot bi morale po členu delitve dela. Kljub pomanjkanju ...prikaži več kadra pa namesto medicinskih sester vzamejo poleg še več računovodkinj in nekoga iz administracije kot pa tisto kar zares potrebujejo. Medicinske sestre so kasneje preutrujene in na prvi fronti udara razburjenih svojcev, ki seveda tudi veliko plačujejo vse te storitve. Odpustite računovodkinje/administratorke pa bo stvar tekla gladko in ZVIŠAJTE že enkrat plače medicinskim sestram, ki delajo kot nore in zaradi izčrpanosti velikokrt delajo napake, ne da bi hotele. SLABO VODSTVO JE POVSOD! Sramota.

  • LukaMB 23:55 06.marec 2017.

    Medicinske sestre delajo non stop in včasih nimajo niti po zakonu določenega premora po celodnevni! Res je @MihaPu, tudi jaz sem slišal za ta dom starejših Bežigrad, kjer šefica zaposluje preko veze in je njen mož baje nek policaj in ...prikaži več kasneje boge medicinske sestre nastradajo, ker jih preforsirajo, ker na VIP delovnih mestih preko veze v računovodstvu kofetkajo! Za novo leto jim je ta lopovska šefica dala nagrado 10dag klobase in 20dag suhe vratovine, kar ni niti za mačka. In to jim je zahvala za ves trud?! Mizerija, ki stane v vrečko za bombone. #zurnal24 inšpekcijo pokličite v Dom Starejših občanov Bežigrad, Komanova 1 in naj to šefico zbrihtajo malo ter ji povejo svoje! Regres jim je celo vlada vzela in dali so jim minimalca. Sramota kaj se dogaja v Sloveniji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.