Zdravje /zdravje/aktualno
66 ogledov

Zdravniška stavka: Tako bodo delali zdravniki

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:04 08.november 2016.

    nikakrsno odgovornostjo. sluzba jim je placevala magisterije, studirali so med delovnim casom. Vojska je pa itak v razsulu. Brez hisnikov in snazilk in IT podpore lahko pol javne uprave zapre stacuno. Vsi so si rhitali sistematizacijo z visokimi placnimi razredi, ...prikaži več za odgovornost do dela, delo, normative pa nihce. ce si priden in imas sreco priti v javno upravo za nedolocen cas si v zivljenju zmagal. kaj ti pa morejo?? popolnoma narobe svet. 400€?? na drugi strani sem pa preprican, da si mnogi s 1800e neto cohajo jajcka.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:07 08.november 2016.

    Škoda,da se ne more kupovat orožja tako,kot v uni butasti deželi čez lužo?

  • mib 09:42 08.november 2016.

    oz. kot že večkrat povedano: v slovenistanu štrajkajo tisti ki imajo dovolj, pa bi radi še več, tisti, ki imajo premalo, štrajkati ne upajo, da nebi še tega izgubili...

  • Tom G Ad Ich 17:25 08.november 2016.

    Najbolj zanimiv je naslov tega članka "Tako bodo delali zdravniki", po čemer bi lahko sklepali, da bodo zdravniki v naši državi vsaj enkrat delali. Do sedaj so se več ali manj samo sprehajali po hodnikih, pili kavice in štrajkali za ...prikaži več višje plače. Če pa so že delali, pa so delali zdravniške napake eno za drugo in samo škodili pacientom, ki so prišli njim v roke.

  • Papaja Popi 09:07 08.november 2016.

    Ko hočejo štrajkati doktorji , učitelji in ostali veliki, vedno navajajo osnovno plačo, ki naj bi bila majhna.Ko pa bi hoteli štrajkati delavci v tovarnah pa vedno navajajo celo plačo z dodatki, kar je ogromna razlika. Več imajo, ...prikaži več več hočejo. Grabežljivci.

  • jakec1575 11:00 08.november 2016.

    Zanimivo, da gredo vedno vsi stavkati pred vlado, ki si umije roke z nimamo denarja, kar je sicer res. Nikoli pa ne gredo stavkati pred Banko Slovenije, pa slabo banko itd. Tam je nas davkoplacevalski denar in vsak dan izginja ...prikaži več oz. se privatno plemeniti. Mislim, da je glavni krivec totalno slab placni sistem v javnem sektorju. Razlike so prevelike. ne razumem kako lahko zasluzi snazilka le 440€ nekdo samo z visoko izobrazbo, niti ne z dokztoratom pa se je uspel v pravih letih zgurati do nenormalnih placnih razredov. merilo mora biti odgovornost dela, pomebnost dela, normativi itd. osebno mislim, da je placni sistem prevec raztegnjen za sposobnost države da to placa. Ali drugace. del državljanov ze leta zivi nad zmoznosti te države. kako lahko novinar voditelj ima 55 placni razred? komu on odgovarja za napacno novico? kaksne so posledice? Če gasilec zafrkne, gredo zivljenja, ce gradbenik tudi, ce zdravnik tudi. Na ministrstvu za obrambo je polno fdvjevcev nad 50 placnim raredom z nikakrs

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.