Svet
17529 ogledov

Že do leta 2027: bliskovito bodo izginjala ta delovna mesta

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mina6 17:09 01.maj 2023.

    WEF HOČE ZASUŽNJITI SVET!!! "You own nothing and you're happy" - njihova agenda do 2030!!! Hočejo, da kmetje prenehajo pridelovati hrano. Hočejo lakoto. Kot že mnogi zločinski režimi do zdaj. Kmečko zemljo bodo pokupili, seveda kot kmetijsko zemljo, potem pa ...prikaži veča spremenili namembnost in gradili, 'zajčnike' za rajo, za v najem, seveda. PODNEBNI NATEG PA UPORABLJAJO, DA KMETJE OBUPAJO NAD KMETOVANJEM OZ. ŽIVLJENJEM. Podnebne spremembe NISO POSLEDICA, AMPAK GLAVNI VZROK NIVOJA CO2 Neelito bi čipirali!

  • mina6 17:11 01.maj 2023.

    Za podnebne spremembe je odgovorna SONČEVA AKTIVNOST !!!

    • BenX 19:14 01.maj 2023.

      Za to pa je v veliki meri kriva lega našega osončja v galaksiji. Vse je izračunano, že Maji so poznali te cikle, v tretjem tisočletju pa imamo Greto in en kup butastih ovc.

  • daniela3 02:33 02.maj 2023.

    FINANČNI PODATKI!!! ¿Necesitas dinero o financiamiento para tu yecto? ¿Quieres pagar deudas? ¿Su archivo ha sido rechazado por los bancos? Póngase en contacto con nosotros para solucionar sus problems, representamos a la organization ENTRAIDE FINANCE to create to zadovoljiti potrebe ...prikaži več los pobres y las personas necesitadas. Correo kontakt: entraidefinance.fr@gmail.com Kontaktirajte WhatsApp: +17724800334

  • daniela3 02:34 02.maj 2023.

    INFORMACIJE O FINANCIRANJU!!! Potrebujete denar ali financiranje za svoj projekt? Ali želite plačati dolgove? Ali so banke zavrnile vašo datoteko? Kontaktirajte nas za rešitev vaših težav, zastopamo organizacijo ENTRAIDE FINANCE, ki jo ustvarjamo za potrebe revnih in potrebnih ljudi. E-poštni ...prikaži več kontakt: entraidefinance.fr@gmail.com kontaktiraj WhatsApp: +17724800334

  • bobubob 09:28 02.maj 2023.

    Pred kovidom brezposelnost, takoj nato o uničevalnih gospodarskih posledicah spopada v soseščini in posledičnem zapiranju podjetij, pa kak teden zatem o pomanjkanju delavcev, sedaj o neto pomanjkanju delovnih mest. In o ukrajinskem žitu, da bomo lačni, pa so Rusi 'spustili' ...prikaži več' nekaj ladij z žitom in potem presežki, nato da je tisto žito strupeno, pa potem da je prepoceni, nato prepoved uvoza, podobno s plinom. Mi pa kar enoumno ploskamo vsem tem norostim. Štiri noge dobro, dve nogi bolje (Orwell)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.