Avto
92 ogledov

Zeleni taksiji LPP

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • juventus1897 10:00 01.junij 2012.

    Pa ravno taksisti, naj spomnem, da je večina glasovala za Pingvinovića, bodo zdaj banano v rit dobili ! Na naslednjh volitvah Pingo Opanković tudi računa na vas !

  • segadamjan 10:45 01.junij 2012.

    No Fuad pa ravno Viator bivši lpp je uvedel taki v ljubljani, pa storitev je bila veliko boljša kot sedaj, ko nihče niti slovensko ne zna, ko ni reda, ko oskubite turiste kot največji mrhovinarji, sem za uvedbo zelenih taksijev

  • graff 11:47 01.junij 2012.

    Sej so taxisti sami čefurji, črni polizani z dragimi BMW-eji ki te olupijo in če si upaš kaj zniti je nevarno da jo še fašeš, najmaj kar ti sledi je majku ti j....! Zadnji čas da se naredi red med ...prikaži večd to sramoto v Ljubljani, seveda niso vsi taki jih pa je precej.

  • boskre 18:38 01.junij 2012.

    A ni Damjan Jankovič pred leti kupoval neko Taksi podjetje?Sicer pa je res kar je napisal Graff, v glavnem sami priseljenci, ne vem če kdo govori slovensko, zanemarjeni in debeli, kot da bi gledal kak star Jugoslovasnski film! Da ...prikaži več o ropanju potnikov (s cenami namreč) na govorimo! Mislim, da je to drugič ali morda tretjič, ko bi se strinjal z opankarjem, ampak ne vem zakaj imam občutek, da bo nek Janković spet zaslužil, Ljubljančani pa bomo neko kamunalno storitev kmalu plačevali dražje... Fuad Mustafič, seveda, kdo pa ...

  • max 07:39 01.junij 2012.

    Ko smo taksisti, ki ta posel opravljamo vestno in profesionalno predlagali uvedbo enotne cene za vse taksi službe (in to je bil samo en od mnogih predlogov za ureditev taksi dejavnosti), je bil odgovor mesta in obrtne zbornice, da je ...prikaži več to nedovoljen poseg v svobodni trg. Sedaj pa bi Janković enostavno ukinil podjetništvo v mestu. Dvoličnost in požrešnost brez primere. Očitno prihaja nov val privatizacije, kjer bodo razni Jankovići postrgali še tisto malo, kar je ostalo ljudem. Država se pa še vedno ukvarja sama s sabo in svojo nesposobnostjo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.