Ukrajinski predsednik Zelenski je pameten človek in bo storil vse, da bodo Ukrajinci z minimalnimi žrtvami končali to vojno. Putin je bedak in pošilja svoje ruske vojake množično v nesmiselno smrt.
Do konca leta bo jasno, da je ruski vojski pošla sapa in da se umikajo. Upam, da miru ne bodo sklenili, ker bo to gnil kompromis, ki bo pomagal Putinu, da obdrži nezakonito pripojena ozemlja.
CAR ZELENSKI , SLAVAUKRAINI in ČLOVEK 2025 so iste osebe , kar mi je potrdila tudi umetna inteligenca . No , se bo našel se kakšen njegov komentar pod drugim NICom ! Marš bandit nacistični !
Ukrajinski predsednik Zelenski je pameten človek in bo storil vse, da bodo Ukrajinci z minimalnimi žrtvami končali to vojno. Putin je bedak in pošilja svoje ruske vojake množično v nesmiselno smrt.
Velika odločitev bo to, kako se bo primerno kaznovalo Rusijo za njeno agresijo na Ukrajino.
Do konca leta bo jasno, da je ruski vojski pošla sapa in da se umikajo. Upam, da miru ne bodo sklenili, ker bo to gnil kompromis, ki bo pomagal Putinu, da obdrži nezakonito pripojena ozemlja.
Te vojne ne bo konec vsaj še 10 let. Gre za vojno izčrpavanja. Zmagala bo Ukrajina skupajz Evropo. Rusije bo po tej vojni konec.
Zelenski je čudovit in poduhovljen človek, ki na prvo mesto postavlja življenja svojih ljudi. Slava Ukrajini!
Če bo Ukrajina popustila, bo Evropa en korak nazaj proti CCCP. Nikoli več!
Ja veš da lohka res , samo ne takih pod dejstvom kokaina a ne moj kokainko . Zadnji tvoj mirovni načrt je bil narejen iz nirvane !
Putin si pa v svojem podzemnem nacističnem bunkerju vbrizgava heroin in fantazira o Veliki Rusiji do Ognjene Zemlje.
CAR ZELENSKI , SLAVAUKRAINI in ČLOVEK 2025 so iste osebe , kar mi je potrdila tudi umetna inteligenca . No , se bo našel se kakšen njegov komentar pod drugim NICom ! Marš bandit nacistični !
Umetna inteligenca potrjuje, da je idiot res en velik idiot in da uporablja več NICov, med drugim Ender3 in Slayer.
Teli pavlihati bojo prej se kaksno vojno zrihtal kot pa ustavili to.
Tvoj Putin bo še kakšno vojno ustvaril in že zelo kmalu.
Jaz nimam nobenga putina, bebo.
Še vedno skušajo prepričati krčmarja, da ima gost pravico sam napisati račun za zapitek. Butn, Fanči, butn !!
Ja pa ga bomo in to na Dnjepru , ne v gostilni !
V Moskvi se bo poračunalo z Putinom, ki noče plačati računa za škodo narejeno v Ukrajini.
Kaj bodo volitve razpisali?
Razpiši ti volitve med bojevanjem, ko so volilci v strelski jarkih, in ko je pol države razseljene. Budala.
Ob svetem Nikoli !