Slovenija
5262 ogledov

Zelenski v slovenskem parlamentu: ''Rusija pripravlja še en velik udarec''

Komentarjev 56
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Ocvirke 11:54 08.julij 2022.

  A ni jasno, da SLO narod večinoma podpira Rusijo.

 • Avatar luckyss
  luckyss 11:17 08.julij 2022.

  Sredi našega parlamenta, sredi mesta heroj, vam je predaval nacist...Sram vas bodi !!

  • marko345 12:20 08.julij 2022.

   Ti dost te imam, kdo si ti, da nam stalno nosiš putizem kot svetovno dobro doktrino. Kolaboriraš z rusi, ki so napadli svobodno državo. Ja katera država pa nima notranjih problemov. Nehaj spodbujat sovraštvo, kolaborirat z rusijo. Najbolje bi bilo, ...prikaži več da se preseliš v rusijo, ker tukaj Slovenci ruse ne maramo od nikoli. Amen.

  • Avatar luckyss
   luckyss 12:32 08.julij 2022.

   Si pač nerazgledan kreten, ki misli, da se je vse v Ukrajini začelo februarja letos... Ampak ne skrbi, nisi edini, večina SDSsovcev je skreganih s pametjo ... Ti pa kar zagovarjaj evropske ukrepe, dokler ne boš končal v kakšnem jarku ...prikaži več z nacistično kroglo v glavi..Ker beda vodi v vojno..In Evropa počne vse, da pride do notranjih razprtij in splošne vojne...Po novem bodo ukinili še kmetijstvo..

  • Burja 12:43 08.julij 2022.

   Aha manj mesa in mleka pomeni ukiniti kmetijstvo?

  • marko345 12:50 08.julij 2022.

   Ti pezde neslovensko boš mene zmerjal z nerazgledanim kretenom. SDS si ti mona, brez pameti. Groziš po nareku desničarjev, mi, ki pa nismo politični ampak imamo dokazano znanje jim take mone kot si ti nikoli v moji rojstni državi ne ...prikaži več bo solil pameti. Poberi se tam, od koder si prišel, že včeraj, bedak naduti.

  • marsal22 12:54 08.julij 2022.

   marko345- res si kreten !

  • Avatar luckyss
   luckyss 13:01 08.julij 2022.

   @ Burja....Ne jemlji dobesedno...Kar se godi na Nizozemskem in sledi v kratkem v Nemčiji in Belgiji, pomeni drastičen dvig cen osnovnih živil..In to vseh, ne le mesa in mleka..In to prav sedaj, ko je na pragu tudi energetska kriza...Idealno za ...prikaži več male zelene Dolfije..

  • leonardo 13:07 08.julij 2022.

   Marko, jaz sem Slovenec in to pravi. Moj rod izhaja iz Gorenjske in sem ponosen, res ponosen, da sem Slovan. Ja in ne govori v mojem imenu, da sovražim Ruse. Sovražim sicer nikogar, ki pošteno živi. Ampak svekakor sem bolj ...prikaži več naklonjen Rusom kot Amerikancem, ki počasi postajamo njihov hlapec.

  • Burja 13:19 08.julij 2022.

   lucy...Dolfije imamo povsod in z vseh strani.A je bilo kdaj drugače? Živinoreja kot je poznamo danes, je dolgoročna poguba in tu ni debate.Žal ja, spet imamo nepriljubljena imena v ozadju, ampak neglede, pozitiven korak je vendarle nekaj, kot pa stagnacija.

  • marko345 13:36 08.julij 2022.

   Leonardo, ko nekaj napišem napišem v svojem imenu in ne v tvojem. Ti piši kar hočeš, moje mnenje je, da so v Ukrajinski vojni rusi agresorji, okupatorji, morilci ipd. Sem rojen Slovenec, me pa Slovani ne zanimajo in se nimam ...prikaži več za Slovana, ampak za svobodnega Slovenca. V Rusiji sem bil enkrat, v Ameriki pa velikokrat, pa tja bom z veseljem še šel, v komunajzarsko rusijo pa nikoli več, to je moje mnenje, ne tvoje. Lp.

  • leonardo 13:58 08.julij 2022.

   Marko napisal si : tukaj mi Slovenci rusov ne maramo? Torej, kdo ste to VI? J Marko, v Ameriki so kleni možje samo Indijanci, ki pa so jih novoprišleki iztrebili? Ti kar hodi po Ameriki. Tudi jaz sem, v Rusiji ...prikaži več pa še nisem bil, pa bom šel, z veseljem.

  • mph2 14:40 08.julij 2022.

   @burja, kako pa si zdaj prišla na živinorejo iz predavanj enega nacista v našem okolju? Mimogrede, ti prišepnem eno resnico, živinoreja, ekološka, je najbolj čista oblika gojenja prehrane, ko živina pase izključno travo in uživa naravno hrano. Kmetijstvo pa je ...prikaži več smrt za planet, milijarde ton verjetno herbicidov, pesticidov, umetnih gnojil. Plus za vaše veganske izdelke pobijejo milijarde in milijarde živali vsako leto (mali glodalci, ptiči, kače, polži, hrošči in drugi insekti, ... )

  • Avatar MS
   MS 15:13 08.julij 2022.

   Da je Ukrajina je nacistična država? Ja, zato so Ukrajinci z več kot 70-odstotno večino na volitvah izvolili za predsednika države Juda Volodimirja Zelenskega! Predsednik vlade je bil ob njegovi izvolitvi Volodimir Groisman, tudi Jud. Ali zadrti rusofili kot je ...prikaži večje to Luckis lahko najdejo vsaj še eno vzhodnoevropsko državo, kjer sta izvoljena predsednik države in premier Juda? Da so to nacisti lahko trdijo le umsko poškodovani rusofili!

  • Željko 15:39 08.julij 2022.

   Marko beri tole O D J E B I

  • Avatar luckyss
   luckyss 15:57 08.julij 2022.

   14th Waffen Grenadier Division of the SS (1st Galician)........Azovski bataljon se ima za naslednika te ukrajinske SS enote Hitlerjevih prostovoljcev ...In ne pozabite, da so te nacistične enote v redni sestavi ukrajinske vojske...Ni torej naključje da sta v OZN edino ...prikaži več ZDA in Ukrajina glasovali Proti resoluciji o obsodbi nacizma...Več dokazov rabi le kreten...

  • Burja 16:35 08.julij 2022.

   mph2 .Malo se popravi, ker prav tako lahko prakticiramo ekološko poljedelstvo..Glede na populacijo, me zanima koliko površin zadostuje za prehranit čliveštvo z vegansko hrano in nevegansko.,,odgovor zagotovo poznaš, čeudi ne želis priznat.Sploh, da ne omenjamo duhovni aspekt posledic krvave hrane.Ampak ...prikaži večpak nevednost ne more biti obtožena, če nima vplogled v zavedanje česa smo sposobni mar ne?

  • Burja 16:50 08.julij 2022.

   luck..Ista doktrina prebiva v ruskih glavah o čečenih škoda besed.Tudi Izrael ima podpisano marsikaj, pa deluje kontra vsemu kar so doživeli in kar želijo predstavit.Point vsega je, da so vsi isti, samo svojo zunanjost želijo prikazat, tako kot jo želi ...prikaži večeli videti gledalec.A res misliš, da je manjše zlo odgovor?

  • Avatar MS
   MS 17:10 08.julij 2022.

   Ko Putin govori o "denacifikaciji" Ukrajine kot izgovor za agresijo, zaigra na prave note – v mislih ima skrajne bataljone AZOV, ki jih ukrajinska vlada s finančnimi injekcijami podpira ker so se izkazali v borbah okoli Krima kot pomoč Ukrajinski ...prikaži večnski vojski. To pa ne pomeni, da je ukrajinska vlada nacistična (v parlamentu ima skrajna desnica manj kot dva odstotka, ukrajinski volivci pa so do zdaj jasno zavračali poskuse Azova, da bi prodrl tudi kot politična stranka!

  • Avatar MS
   MS 17:59 08.julij 2022.

   Nekdanja glavna tožilka haaškega Mednarodnega sodišča za vojne zločine na območju nekdanje Jugoslavije Carla Del Ponte je ruskega predsednika Vladimirja Putina označila za vojnega zločinca ter Mednarodno kazensko sodišče (ICC) pozvala, naj izda nalog za njegovo aretacijo.

  • Avatar MS
   MS 17:59 08.julij 2022.

   Predsednik Združenih držav Amerike Joseph Biden je danes izjavil, da je ruski predsednik Vladimir Putin vojni zločinec zaradi ruske invazije na Ukrajino. Putin je vojni zločinec, je novinarjem po dogodku v Beli hiši dejal Biden, je poročal Reuters, ki je ...prikaži večje ocenil, da je to najmočnejša ameriška obsodba Putinovih in ruskih potez od začetka invazije na Ukrajino.

  • Avatar MS
   MS 18:06 08.julij 2022.

   Ruska policija je med protesti proti vojni v Ukrajini v 14 ruskih mestih pridržala najmanj 176 ljudi, je sporočila ruska nevladna organizacija OVD-Info, ki se bori proti politični represiji in spremlja aretacije ob protestih.

  • Avatar MS
   MS 18:07 08.julij 2022.

   Na tisoče protestnikov po vsem svetu se je podalo na ulice in obsodilo ruski napad na Ukrajino. Množice ljudi so se zbrale po več mestih v Evropi, v ZDA, Inidiji, Braziliji, Mehiki, Argentini, Južni Koreji in na Japonskem. Protesti se ...prikaži več nadaljujejo tudi v Rusiji, kjer je bilo ponovno aretiranih skoraj 600 ljudi.

  • Avatar MS
   MS 18:09 08.julij 2022.

   Protesti so potekali tudi v Gruziji, kjer je protestiralo več deset tisoč ljudi. Po navedbah lokalnih medijev je šlo za enega največjih shodov v gruzijski prestolnici Tbilisi v zadnjem času. Demonstranti so izrazili nezadovoljstvo z gruzijsko vlado, ki se ni ...prikaži veči želela pridružiti drugim državam pri uvedbi sankcij proti Rusiji.

  • Željko 21:49 08.julij 2022.

   MS zarini si Ameriko u dupe. Slava Rusiji za vedno

  • Avatar MS
   MS 12:58 09.julij 2022.

   1) Da želi ruska vojska manko vojakov v vojni v Ukrajini popolniti tudi z zaporniki, je poročal neodvisni ruski preiskovalni portal iStories, kjer so navedli, da je ruska paravojaška skupina Wagner zapornikom v zaporih v Sankt Peterburgu in Nižnem Novgorodu ...prikaži več za šestmesečno sodelovanje v vojni ponudila visoke plače in možnost pomilostitve.

  • Avatar MS
   MS 13:00 09.julij 2022.

   2) Skupino Wagner je ustanovil 51-letni Dmitrij Utkin, nekdanji ruski vojak, ki je po vsem telesu prekrit z različnimi nacističnimi tetovažami. Prav on naj bi dal paravojaški organizaciji ime, saj je bil Richard Wagner, po katerem se skupina imenuje, najljubši ...prikaži veči skladatelj Adolfa Hitlerja.

  • Željko 15:34 09.julij 2022.

   MS večina slovenskega naroda je za Ruse pa ti piši kar češ

  • Avatar MS
   MS 11:37 10.julij 2022.

   Željko, tvoj karakter kaže na srbsko poreklo ki je leglo rusofilov. In glej Željko, dobil si slovensko državljanstvo nisi pa Slovenec! Da bi večina slovenskega naroda podpirala rusko agresijo ki bombardira civilna naselja, pobija nedolžne prebivalce, otroke, žene, starce se ...prikaži veče lahko porodi zgolj v bolanem rusofilskem umu!

  • Željko 13:49 10.julij 2022.

   MS kaj res misliš da sem Željko in iz Srbije ti si šaljivec. Da Slovenec iz kmetov in bistre pameti ne kot ti ki še vedno misliš da je bil Irak napaden zaradi orožja za množično uničevanje. Res si slep ...prikaži več ti in tvoja pokvarjena Amerika. Trenutno lahko rečem da je to najbolj sprevržen narod na svetu. Streljajo otroke po šolah, policaji nekaznovano pobijajo črnce in se in se

  • Avatar MS
   MS 14:10 10.julij 2022.

   1) Željko, Odkod ti ideja da jaz zagovarjam Ameriko! Bluziš! Na tem forumu sem bil vedno eden najostrejših kritikov ameriške agresije na Vietnam, Irak,Libijo.. V zadnjem času tudi na policisko nasilje in umore pripadnikov črne rase! O Trampu je moje ...prikaži veče mnenje ki sem ga tu večkrat zapisal da je psihiatrični bolnik!

  • Avatar MS
   MS 14:19 10.julij 2022.

   2) Obsojam vsako nasilje pa če ga stori kdorkoli! Še posebaj obsojam nasilje nad nedolžnim prebivalstvom z masovnim bombardiranjem stanovanjskih naselij kjer umirajo otroci, ženske,starci .....Putin je ogabni vojni zločinec, ti pa kmetavzar ki zagovarjaš te gnusne poboje civilnega prebivalstva! Amen!

  • Željko 14:32 10.julij 2022.

   MS čas bo da greš počivat tvoja baterija se pregreva

  • Avatar MS
   MS 14:58 10.julij 2022.

   Željko, prav imaš! Od utrujajočih primitivnih trolov ala Željko, luckyss in podbnih se je včasih res treba spočit! Še bolje je dati jih na ignore!

 • Avatar Leon
  Leon 12:02 08.julij 2022.

  Zelenski želi Evropo po meri USA !

 • Avatar Antikrist1
  Antikrist1 11:35 08.julij 2022.

  Slovenci upamo, da bo Rusija res naredila en hud udarec ukrajinskim nacistom!

  • popokatopetl 11:45 08.julij 2022.

   Putin in njegovi zelo očitno niso nič boljši od tvojih ukrajinskih nacistov, prej obratno. Vojno so zakuhali naduteži z obeh strani, seveda z botrstvom Amerov, profitirajo seveda predvsem trgovci z orožjem in nekateri drugi vojni dobičkarji

 • Avatar _lolekbolek_
  _lolekbolek_ 12:51 08.julij 2022.

  Zdej pa vsi, ki ste sposlušali Zelenkota v parlamentu, pojdite skupaj na letalo, pa direktno v Ukrajino in se borite do konca. Če pa slučajno preživite, pa ostanite tam.

 • mph2 13:02 08.julij 2022.

  Afriške države že vejo, zakaj so ga 99% ignorirale tega nevarnega klovna, ko jim je hotel tam prodajat svoje laži.

 • Željko 15:50 08.julij 2022.

  Pa še eno si zapomni slovenska politika ko bo narod lačen in ko ga bo zeblo se bo obrnil proti vam ker ste to skupaj z Evropo skuhali vi z svojim sankcijami proti Rusiji. Ukrajinska vojna ni naša vojna tako ...prikaži več kot ni bila Iraška niti Afganistanska katere vse so skuhali ZDA. Če bi bili pametni bi imeli sedaj najcenejšo nafto in plin poleg hrane. Vojna v Ukrajini pa bi trajala en teden!!!!!!!

 • Avatar Syn
  Syn 14:12 08.julij 2022.

  Kaj dela ta narkoman v DZ??? Pa to še svet ni videl. Sramota! 🤦🏻‍♂️🤮

 • eminenca 11:39 08.julij 2022.

  res ne vem kaj bomo mi imeli od te podpore, na koncu še več beguncev, same težave z rusi ... treba je naprej poskrbet za svoje državljane

 • Željko 14:21 08.julij 2022.

  Rusija čimprej porazi Ukrajino da boš evropskim politikom zaprla usta. Slava Rusiji sem na tvoji strani

 • Željko 15:43 08.julij 2022.

  Zelenski ameriški kreten upam da te najde ruska krogla

 • Pišmevuh 14:09 08.julij 2022.

  Nemčija že več ne da denarja, niti poroštev. Dobro jutro Eu. Rusija brani dve samostojni republiki, ki jih napada Ukrajina. Če bi NATO uporabil iste vatle kot v Srbiji, bi Ukrajino zbombardirali. Zelenski čao, zamenjala te je korona.

 • Željko 16:56 08.julij 2022.

  Kar sem napovedoval se je že začelo v Bosni protesti proti norim cenam in verjemite zadeva se tam ne bo ustavila. Mislim da en vodni top v Sloveniji ne bo dovolj

 • Plavi-mil 13:21 08.julij 2022.

  Ubogi človek, mu ni nobeden povedal da predava DZ v katerem sedi več kot polovica RUSUFILOV in se mu hinavsko režijo.

  • Avatar Syn
   Syn 14:15 08.julij 2022.

   Upam da res, ker Ukronacističnega režima res ne podpira noben normalen, razgledan človek. Razen kakšna zahodnjaška ovca.

 • Avatar MS
  MS 15:11 08.julij 2022.

  Ukrajina je nacistična država? Ja, zato so Ukrajinci z več kot 70-odstotno večino na volitvah izvolili za predsednika države Juda Volodimirja Zelenskega! Predsednik vlade je bil ob njegovi izvolitvi Volodimir Groisman, tudi Jud. Ali zadrti rusofili kot je to Luckis ...prikaži večis lahko najdejo vsaj še eno vzhodnoevropsko državo, kjer sta izvoljena predsednik države in premier Juda? Da so to nacisti lahko trdijo le umsko poškodovani rusofili!

 • Jernej65 13:06 08.julij 2022.

  Spet en kup rusofilov na forumu. Se še niste odpravili v Ukrajino,da bi se borili na strani svojega velikega, malega Putina. Aja, se bojite za svoje riti, vam je bolj udobno v kleti.

  • Avatar Leon
   Leon 14:09 08.julij 2022.

   Janša se je šel Borut v Ukrajino ....samo do malice potem pa domov v klet .

  • onxxx 14:37 08.julij 2022.

   Si ti že na poti k zelencu mogoče?

  • Jernej65 16:24 08.julij 2022.

   A misliš da mu lezem v rit tako kot ti Putinu. Napisal sem ti kaj si mislim o Putinistih in ne o zelencu. Putinisti ste tu gor pametni, da vam veliki Putin že pri riti ven gleda.

  • Avatar Novak82
   Novak82 15:41 09.julij 2022.

   Jernej65 - Ti ne lezeš Elenskemu v rit, ti si že globoko v njegovi riti in ti je tam tako všeč, da ne boš nikoli več prišel ven..

  • Jernej65 16:00 09.julij 2022.

   Daj si tisti Z vgraviraj na čelo če si upaš in pojdi malo med ljudi. Ga boš kar hitro imel vrezanega v svojo kožo. Če se jaz pojavim v zelenem puloverju ne bom imel problema. Rusofilski kreten je lahko biti skrit v kleti.

 • silvo5 11:31 08.julij 2022.

  Ti si narcist si roko lahko podata.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.