Svet
12 ogledov

Zgodovinske predsedniške volitve v Avstriji

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:44 22.maj 2016.

    Vidm da se tud tradicionalno vedno solidnim in uravnoteženim avstrijcem lahko zmeša.

  • jakec1575 12:20 22.maj 2016.

    Danes se Clintonovo nedejavnost bere kot zgodovino. lahko pa bi rešila svetovni mir in potek zadnjih 2 desetletij bi bil povsem drugačen. Glede Clintona danes pričajo o tem iz osebja, ki je takrat delovalo v Beli hiši.

  • jakec1575 12:33 22.maj 2016.

    V sloveniji vidim tudi veliko brezdelnezev, ki smo cakajo da bodo drugi naredili delovna mesta. Vendar jih ne obsojam. Pac zivljenje je tezko. Če si izgubil sluzbo, stanovanje in ne mors placati racunov je se tezje. Depresija je skoraj neizbezna. ...prikaži več pac enim daje vera moc. Seveda sem proti nadlegovanju zensk in muslimanski policiji ter raznim norim idejam. Ampak tudi evropejska napita golazen na veselicah nadleguje zenkse. videl veckrat. Ali pa angleske horde napitih maldcev, ki so po vzhodni evropi na ulicah nadlegovali punce in jih obravnavali kot prostitutke. Da ne govorimo o trgovini z belim blagom. Problemi so resljivi. Ekstremizem vsake oblike se prepove. kdor krsi leti v zapor ali iz države. To je stvar države in ne populisticne politike

  • Milan Novak 13:11 22.maj 2016.

    Levim fašistom se že tresejo hlače, po celi EU bo prišla na oblast desnica in tako je tudi prav !!!

  • jakec1575 15:10 22.maj 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=9gT-vJg-EfM

  • jakec1575 12:18 22.maj 2016.

    Na Poljskem so že izgubili nekaj ustavnih pravic v tem dobrem letu. Televizija ni več javna ampak državna, Neonacisti na ulicah tepejo in pretepajo drugacne, geje, lezbijke. Na ulicah protestira na 10 tisoce ljudi proti kratenju človekovih pravic pa nic. ...prikaži več Čeprav razumem strah pred arabci, je treba povedat, da je Sirija med drugo svetovno vojno sprejela na 10 tisoce evropskih beguncev. Vera in vojna blaznost skupaj sta problem. Vendar nismo pravilno Ukrepali ne v Afganistanu, ne na bliznjem vzhodu, ko so Američani začeli konflikt, katerega posledic niso razumeli, ker nimajo zgodovinske odgovornosti. Že predsednik Clinton bi lahko veckrat prijel Osamo bin Ladna, pa so odpovedali terenske akcije tik pred zdajci. Ker so ZDA rabile terorizem za notranjo enotnost ze takrat. skupaj proti zunanjemu sovrazniku.

  • mph 12:19 22.maj 2016.

    Verjetno vpliva, da je po glavnih mestih, predvsem po Dunaju, na ulicah srečati več premikajočih se šotorov kot v Iranu, pa pojav "šeriatske policije", ki nadzira muslimane kar po ulicah glavnih mest marsikje, .... Absolutno sem za pomoč otrokom in ...prikaži več pravim beguncem, 90% pa je žal po mojem organiziranih muslimaskih hord brez volje do dela in ki imajo edino kvalifikacijo, da znajo Koran na pamet. Normalni ljudje pa bomo ujeti med skrajno desnico in islamskimi fanatiki. Sem levičar od zmeraj, ampak, če bi bil prisiljen izbirat med skrajnjo desnico in muslimanskimi blazneži, se prav gotovo ne postavim na stran zadnjih.

  • sprehajalec 11:50 22.maj 2016.

    Dajmo Hofer, za nov pristop k izzivom tega sveta. Da Avstrija rata zopet Avstrija in ne nek bližnjevzhodni slum sredi Dunaja. Povezava Hofer - Orban bo že močnejša in predvsem zaradi Avstrije vplivnejša. Izzivi so veliki. Izračuni kažejo, ...prikaži več da bo že čez 50 let vseh Arabcev skupaj 2 milijardi. Vse to bo hotelo v Europo.

  • mph 12:23 22.maj 2016.

    Največja tragedija tega vdora islama in barvne slepote levice in socialistov pa je ravno ta, da bodo stimulirali (ob vdoru islama za katerega je največji smrtni sovražnik ravno demokracija in levica) porast moči nacistov in skrajnje desnice. Kot rečeno, sem ...prikaži več absolutno za pomagat otrokom, družinam in res pomoči potrebnim beguncem, ki pa jih je relativno malo med temi, ostalo je horda brezdelnežev brez volje do dela in z vso voljo širiti islam in šarijo po EU. In se ne bodo ustavili dokler ne bo EU enako pogorišče kot so kraji iz katerih bežijo. Seveda imajo dober del krivde imperialisti, ampak to ne spremeni vseh ostalih dejstev.

  • mph 12:24 22.maj 2016.

    Vsaj pri tem vprašanju se najini pogledi srečajo. :-)

  • jakec1575 12:27 22.maj 2016.

    Iran je država, ne horda nomadov. Država starejsa od evropskih držav. Ostalo kar si napisal je dvorezni mec. Res je, da gre za zelo zaverovane vernike, vendar ce pogledas balkansko vojno ni bilo drugace. priblizno 10 let po vojni so ...prikaži več bili naporni in srbi in hrvati s svojimi nacionalisticnimi in tudi verskimi izpadi. Ko vojna odnese cisto vse, tudi obraz greš do najboljsega in vzames najvec kar lahko, da zacnes znova.

  • jakec1575 12:38 22.maj 2016.

    To, da zmaguje desnica, je samo znak tega, da je evropa vedno bila in je clovekoljubna zgolj na papirju. Ko je treba pokazat z dejanji pa ali nekatere države pretiravajo, saj nimajo niti dovolj kapacitet, kar povzroci socialno bombo in ...prikaži več nemire, kjer vera pride vedno prav za ekstremizem in mešanje dreka, ali pa si lepo umije roke in gleda stran, ko umira na stotine otrok. Preprosto. pač lahko si priznamo, da pac solidarnosti ne zmoremo. Ekstremna desnica pa bo vsaj za en mandat prisla spet do virov financiranja.

  • sprehajalec 13:44 22.maj 2016.

    Pod šotore je mislil zaburkane ženščine, katerim ne smeš videti tudi prsta. Res je v perzijskem Iranu jih je manj. Imajo pa tisto obvezno ruto na glavi. Perzijci ne marajo Arabcev. Obramba pred vdori v Europo je nujna in ...prikaži več potrebna. Ker Arabci se množijo brez zadržkov, kot sem dejal, po tej stopnji jih bo že čez nekaj destletij 2 milijarde. Utopično je razmišljati, da so jim njihove države sposobne zagotoviti delo in primeren standard. Nimajo najmanjših možnosti, Slovenija npr. za tisti svoj 20.000 prirastek letno ob približno enaki smrtnosti ne more zagotoviti primerno zaposlitev in standard svojim mladim. Vsaj v razmerah nostalgičnega socializma in post Socialističe Zveze delovnega ljudstva na oblasti, ki trenutno sliši (vsako leto je drugače) na ime SMC, ne. Tukaj pa gre za milijonske neto prirastke letno. To bo šlo vse čez mejo. Nimajo druge. Pa vojne bodo doli. zapomnite si staro pravilo; kjer je množica mladcev brez dela in perspektive, tam so bile vedno težave. Tako je

  • mph 14:28 22.maj 2016.

    Pretežno so bili verski, nacionalizem ima sicer res pogosto temelje tudi v religiji ali vsaj podvrsti. Sicer začelo je tako, da je CIA plasirala novice o pogojih (ob drugih lažeh jasno imajo ogromno izkušenj pri temu), ki jih ni bilo, ...prikaži več potem pa so se začeli eni mašćevati za laži, ... in iz kamenčka je počasi nastal plaz.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.