Magazin /magazin/vip
70 ogledov

Žigo moški napadel sredi Ljubljane

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nesehecat 09:22 24.junij 2015.

    ker sem imel to smolo, da sem Žigo "spoznal" v živo, lahko povem, da je to najbolj gnusen človek kar sem jih kdaj videl - samovšečen, vedno v centru pozornosti, vulgaren, nesramen, žaljiv... preprosto je sociopat, ki se niti za ...prikaži več sekundo ne ozira na ljudi okoli sebetako da iskreno vrjamem, da napad ni imel popolnoma NOBENE VEZE s homofobijo... je pa seveda tipično od Žige, da bo tak incident izkoristil za samopromocijio.dno od človeka.

  • Smesko 13:01 24.junij 2015.

    Za vse je kriva ksenofobija, homofobija in ne vem kaj vse, nima pa toliko inteligence, da bi dojel, da to sploh ni razlog, zakaj ga marsikdo ne mara. Ne marajo tebe kot človeka oziroma tvojega obnašanja, to kako si ti ...prikaži več usmerjen je večini vseeno - če bi bil to problem v Sloveniji, potem Pia zagotovo ne bi zmagala... Ljudje ne marajo tvoje hinavščine, zlonamernosti, sprenevedanja,... Enako kot pri Dijani, oziroma ona je še precej slabša od tebe...

  • c1305166 10:02 24.junij 2015.

    Ti nisi normalen.

  • c1305166 11:38 24.junij 2015.

    Same homofibne izjave. Kot da bi bili v srednjem veku, ne pa leta 2015.

  • nesehecat 14:37 24.junij 2015.

    če je kdo tu homofob si ti, ker geje dojemaš drugače kot ostale... mi, normalni ljudje, pa preprosto za geje/lezbijke/transvestite/itd. postavljamo ista merila obnašanja kot za ostale.

  • westal 06:08 25.junij 2015.

    Zakaj bi morali policisti priti hitreje? Presodili so, da naj izzivalec prej dobi kakšno vzgojno saj njim zakon prepoveduje kaj takega.

  • 4krogci 07:48 24.junij 2015.

    a kolegi so pomagal tko da so napadalca z torbicami tepli? hahahha Če si gej si gej tle je osebna odločitev, ampak še vedno se lahko obnašaš normalno in ne ko nek psihopat drugim težit da morejo tudi oni to postat!!

  • manch 11:31 24.junij 2015.

    Batin 100% ni dobil zaradi spolne usmerjenosti, ampak zaradi obnašanja - takega nesramnega, žaljivega, vulgarnega tipa bodo tudi na ladji naklofali. Podobno obnašanje je imela tista Dijana z Jesenic, če bi bila moški, bi jih najbrž tudi ona kasirala.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:27 24.junij 2015.

    Nimam nč proti homoseksualcem, sam me pa mot da je Žiga mal preveč vzvišen vsaj kolikor sem ga lahko videl v Big Brotherju. Je pa res da se mi zdi pa napad totalno bedast in neumen. Sej nismo v vrtcu, ...prikaži več da ko ti en ni všeč da se morš vtikat vanj. Pač se ne družiš z njim, se ne ukvarjaš z njim in to je to. Ne rabš it na nizkotno raven. Nisi bog da bi lahko al pa moral odločat o tem kdo more živet tako al pa drgač.

  • markus 17:38 24.junij 2015.

    Tudi, če nekoga ne maraš, ker ti pač ni všeč, še ti to ne daje pravice, da ga udariš ali celo pretepeš. A ste normalni? Potem bi moral vsakega drugega skoraj usekati po (oprostite izrazu) gobcu. Kam pa pridemo, če ...prikaži več bi vsi hoteli težave "reševati" z nasiljem? Kdor tolerira nasilje, je za prijavit. Potem pa nas čudi petkov umor v Zlatoličju. Vidim, da je ogromno psihopatov v naši družbi. Gej ali ne, nima veze. Več kot očitno je, da Slovenija ni takšna država, v kateri bi bilo prijetno bivati. Je povedal kar pravilno. Grem v tujino in takoj opazim razliko. Tam ljudje živijo zase, ne za druge. Pa lep pozdrav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.