Slovenija
148 ogledov

Zimmermann preko evropske direktive do zaslužka

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 14:51 27.maj 2016.

    To ni noben trik, to je evropska direktiva... Trike uporablja ZZS, da špara na ovcah!On je bil prej registriran v SLO, pri vsej zadevi smrdi samo to, da so ga šele zdaj zahaklali, če je že precej bolnikov zaštrikal. ...prikaži več Ampak tudi slednje najbrž ni posebej neverjetna zadeva v javnem zdravstvu.

  • Avatar Leon
    Leon 15:59 27.maj 2016.

    ....vsi vemo,da gre za povezanost zdravstvenega omrežja ,ki služijo na račun prispevkov plačanih iz naslova zdravstvenega zavarovanja ! Koliko državljanov -davkoplačevalcev nikoli ni potrebovalo operativnih posegov ? Kam je izginil njihov denar,če vemo,da socialne države ni ? Boste rekli vzajemnost ...prikaži več ? Pustite pravljice za dementne ljudi .

  • leonardo 09:58 28.maj 2016.

    Še kar minusi? Kaj pa če povem, da nikakor ne mara levičarjev in da je fanatičen privrženec Janša? No, kaj pa sedaj. Gotovo ima sedaj več možnosti, ha ha?

  • dragec 14:28 27.maj 2016.

    Kaj, tale JZ je slovenec ali ??????

  • mph 17:32 27.maj 2016.

    Od kar je izbrunila afera sem ugotovil, da poznam vsaj 4 ljudi, 1 zadovoljna, 3 en kup problemov. To pa, da pri nas operirajo samo z vlečenjem žile ven, pa sploh ni res, čeprav morda kje.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:33 28.maj 2016.

    Še moj osebni zdravnik dr.Mengele je lepš delal s pacienti,kot tale medicinski pojebek!!!

  • leonardo 06:50 28.maj 2016.

    Kako pa veš? Si bil pri njem?

  • leonardo 06:52 28.maj 2016.

    Že mogoče, samo po enem letu se vidi samo še majhna bela črtica. Prosi tega tvojega kolega naj ti pokaže danes to nogo!

  • res.no 06:59 28.maj 2016.

    ... če nas hočete primerjat državniki in ostali na vrhu po plačanih bolniškah - potem primerjajte vse... tudi cene zdravstvenih storitev-to naredite in kar naenkrat bi bilo dovolj denarja za naš mali narod - le če bi bili pošteni tisti pri koritu.

  • valerijakregar 15:33 27.maj 2016.

    v zdravstvu se je v zadnjih letih pokazalo toliko neetičnosti. korupcije, nepotizma klientelizma....težki milijoni zavarovancev gredo v žepe "primernih" že 50 let iz NAŠIH žepov in na račun dolgih čakalnih vrst ...in najbolj etični in pravni nastavi za ...prikaži več direktorja v elitno ustanovo kc, navadnega šuštarja, za ministrantko za zdravje pa upokojenko.......na svojem ministrantskem mestu ve, da ji ni potrebno nič delati saj namesto nje "razmišljajo" drugi !!NORCA SE DELAJO IZ NAS IN NAŠIH ŽEPOV !!!!KOLARKA, DOVOLJ JE BILO !!!!!!!!!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:57 27.maj 2016.

    Celotna zadeva smrdi.

  • maresem 19:09 27.maj 2016.

    A ni že čas, da še njemu nekdo žilo zamenja?!

  • leonardo 16:29 27.maj 2016.

    V našem kraju je 8 ljudi, ki so bili operirani pri Zimmermanu in to vseh 8 uspešno. V Sloveniji znajo operirati žile tako, da jih izvlečejo, on pa podveže zaklopke in nobene žile ne izvleče. Že dva dni po operaciji ...prikaži več si sposoben delati. Bolečine so minimalne, ne gre pa zato, ampak će žil ne bi potrebovali, jih ne bi bilo v telesu. Torej naši zdravniki potegnejo ven žile in ko se pojavijo nove, jih spet izvlečejo. Kaj pa, ko se pojavijo tretjič? Lahko človek živi brez njih?Moja snaha jih je pri njem operirala pred 10 leti in do danes ni bilo nikakršnih težav!!! Tako dragi moji, spet hočejoi nekoga zjeee .. kot vsakega doslej, ki je kaj dobrega naredil za narod in je sposobnejši od naših šarlatanov.

  • primoz.g 01:30 28.maj 2016.

    To kar dela on oz podobno, se je delalo še leta 90-92 je kolega takrat reku, sem stopil na mizo in mi je porihtal žile na nogah, mogoče ni ista metoda, ampak je imel sledi kot bi ga kača usekala ...prikaži več na vsaki taki žili, ne vem pa če je to isto.

  • res.no 06:57 28.maj 2016.

    oprostite izrazu, ampak to, kar se dogaja v naši državi v zdravstvu je velika svinjarija. Kako se lahko to pusti,d a nekdo služi na račun zavazanja in izkoriščanja zdravja človeka. In da zavod ne preverja kaj plačuje. Zadnjič je v ...prikaži več eni oddaji lepo povedal en odvetnik - zavod plačuje napake zdravnikov - ker ko šlampasto naredijo, narobe zdravijo, odlašajo z zdravljenje ipd. prihaja do posledic in večje škode, ki zahteva več obiskov, dela, terapij in to vse stane in to vse zavod plača - in je dodatni strošek, kot pa če bi odgovorne zdravnik ža na začetju naredil popolno in kakovostno, da se pacient ne bi rabil vračati nazaj na popravila. Rvo tukaj tudi dnar iz blagajne ogromno polzi... in bi bilo potrebno narediti red in da že enkrat začnejo preverjati kaj plačujejo zdravnikom - kakšna početja.Pa še nekaj mi je padlo v oči - cena operacije v članku - v slo je 1500 v aut pa 900... zakaj so pri nas cene tako nabite - kdo tukaj služi spet? zakaj se tukaj ne primerjamo z avstrijo - če n

  • leonardo 06:59 28.maj 2016.

    Tisti, ki mi talate minuse prav gotovo ni8ste bili pri njem in klanfate samo na podlagi tistih, ki danes bičajo. Zdravnik res ni simpatičen ker preveč politizira, kar marsikoga razjezi, ampak ne moreš pa trditi, da se ti ni življenje ...prikaži več spremenilo za 100 procentov na bolje. Mogoče mu je kje tudi spodletelo, samo ali mi lahko poveste, kolikim zdravnikom pa se ne? Samo poglejte srčno kirurgijo pri dojenčkih. Otrokom bi kar rezali noge, v tujini pa jim pomagajo. Lahko bi še našteval, ampak ko narod popeni noben argument ne pomaga!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.