Slovenija
249 ogledov

Žižek: "Sumljiv mi je prezir do proti-imigrantskih nacionalistov"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:27 20.januar 2016.

    Jz sm še zmer za to da se tiste ki so res begunci sprejme ampak nikol pa nisem bil za to da se jih sprejme vsako ceno. Če pridš v Evropo se moraš držat evropskih pravil in vrednot. Če imaš ...prikaži večš do ponotranjanja teh vrednot in pravil odpor potem ne morš pričakovat da bo Evropa simpatizirala s teboj pa te ujčkala pri tvoji nedoraslosti. Veliko ljudi ..veliko beguncev je dobrih..teh je treba prepoznat in jim pomagat kolikor pač vsaka država zmore. Kak % prebivalstva lahko vsaka država sprejme. Kar je pa več se more pa zavrnt. Pa begunce je treba bl v roke prjet pa jim povedat kako pri nas zadeve laufajo. Kaj morajo naredit če želijo ostat v Evropi. Jasna morajo biti postavljena pravila.To kar se je do zdej delal je bilo malomarno, nenačrtovano sprejemanje beguncev in ekonomskih migrantov.. Brez reda ni nič. Bi pa rekel da je to žalitev za Evropo če je nesposobna narediti med migranti red in če je nesposobna odstrant tiste migrante ki so tu iz ekonomskih razlogov in tiste ki delajo škodo

  • mays 09:10 20.januar 2016.

    Pravilno je povedal.

  • mph 14:15 20.januar 2016.

    Lepo povedano in se v celoti strinjam z Žižkom.

  • mokmelk 12:52 20.januar 2016.

    Jasna stvar. Lahko si dobrodelen, ampak samo do mere, ko ne škodiš sebi. Evropa pa je že sam dovolj poškodovana z revščino, brezposelnostjo, nečloveškostjo do lastnih ljudi. Kako boste pomagali še neevropejcem, med katerimi jih veliko število goji tiho, če ...prikaži več ne že glasno sovraštvo do evropejcev ?? Kdo misli, da so posilstva v Nemčiji in na Švedskem izraz ljubezni do evropskih žensk?

  • Avatar olor
    olor 14:16 20.januar 2016.

    Tam ki živijo ekonomski emigranti dobro vemo kako se prilagajajo prišleki iz bivše juge. Naprimer, sem pogost obiskovalec sedaj lepega Kopra, skoraj ne slišiš slovenske besede. Zato je znani rek "Kopar je naš" Zato o kakšnem prilagajanju drugih koltur iz ...prikaži več dalnjih držav ni govora, zato nepredušno zapreti meje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:28 20.januar 2016.

    Bi pa rekel da je to žalitev za Evropo če je nesposobna narediti med migranti red in če je nesposobna odstrant tiste migrante ki so tu iz ekonomskih razlogov in tiste ki delajo škodo, in tiste ki ne priznavajo evropskih ...prikaži več vrednot kot svojih novih vrednot.

  • Five 13:00 20.januar 2016.

    To smo mi govorili že veliko prej, predno se je on odločil spregovoriti.Tudi to je sumljivo in diši na odpiranje nove niše filozofiranja,ki ne bo prineslo nič drugega kot novo slavo slovenskemu filozofu Žižku.Vse je tako ...prikaži večo postano, da gre na bruhanje.

  • Dixon 08:52 21.januar 2016.

    Mislim, da je nekdo zelo slabo prevajal Žižka, da je prišlo do tega skrupucala od članka...

  • mph 14:16 20.januar 2016.

    In se jasno tudi tukaj strinjam, to sem že od začetka zagovarjal, pomoč res pravim beguncem, imigranti pa sem samo tisti, ki jih lahko res okolje brez škode absorbira in da se bodo obnašali okolju v katerega prihajajo primerno.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:20 20.januar 2016.

    Žižek je stvari povedal tako,kot v resnici so in upam,da bo kateremu od Lukcev Moonshinetov in njih ljubiteljev "intelektualcev" končno jasno zakaj ograja na južni meji in 98%odpor prebivalcev Slovenije proti "intelektualcem" z noži,orožjem in koranom.

  • novispenjac 09:13 20.januar 2016.

    Zakaj raje ne napišete vsega kar je dejal. Drugače pa ja, uvoz ilegalcev iz zaostale kulture ne more prinesti dodane vrednosti.

  • Five 09:14 20.januar 2016.

    Počak, počak, g. Žižek je pa posnel mnenje večine slovencev.Torej, legenda Žižek pa res ni kakšna ekstra marka s svojim mnenjem.Običajni državljan Slovenije je.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.