Zdravje
56103 ogledov

Zlagati se je morala, da je bolna

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandi123 09:06 22.november 2021.

    Uhhhh, kako bo to še zanimivo, ko bodo tudi počasi dojemajoči cepljenci ugotovili, kako so jih prevarali!

  • Skipi 09:07 22.november 2021.

    Pri nas v firmi se vsi testiramo ne glede nato ali si cepljen ali ne. In tudi vsak ki ima simptom tudi če je cepljen ostane doma. Smo pa imeli tudi že 2 X cepljene s Pfizerjem pozitivne.

  • PasjaProcesija 08:20 22.november 2021.

    Lepo napisano. Bi pa opozoril na možnost manipulacije z izrazoma "polno cepljeni" in "ostali". Kaj pomeni "polno cepljen" je stvar odločitve vladajočih. Lahko rečejo še za npr. 4., 5., 6. odmerek in samo ti so "polno cepljeni". Tako je moč ...prikaži večč izkrivljati statistike.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:21 22.november 2021.

    "kljub temu je bilo v zadnjem mesecu potrjeno okuženih več kot 30 tisoč polno cepljenih oseb ter nekaj čez 56 tisoč ostalih (podatki NIJZ od 18. oktobra do 18. novembra)"............................................Jasno, je da bi bile številke drugačne, če bi testirali enako ...prikaži več število cepljenih in necepljenih...V tem primeru bi bilo več okuženih na strani cepljenih, ker se manj pazijo kot necepljeni...

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 09:45 22.november 2021.

    Problem formalne ureditve pravil za cepljene in prebolele je v tem, da zeli oblast s tem spodbujati cepljenje, na nek nacin zeli omogociti cepljenim vec “svobode”, kar pa je v nasprotju z dejstvi in zal negativno vpliva na sirjenje okuzb. ...prikaži več Obenem pa vzbuja nepotrebne dodatne dvome pri vseh ostalih, ki se tezje ali ne odlocajo za cepljenje. Pricakovali bi, da je stroka sposobnati premisliti in dati odgovore, casa je bilo dovolj.

    • popokatopetl 10:55 22.november 2021.

      PCT pogoj zaradi te luknje ni učinkovit proti širjenju. To je očitno namerno, ker se je izkazalo, da je glavni namen "spodbujanje cepljenja". Žal se mi zdi da to spodbujanje ne deluje in da je ostala le gnjavaža necepljenih. Kdor ...prikaži več se je šel zadnje čase prvič cepit, se je zaradi porasta okužb, ne zaradi PCT gnjavaže. Še Beović je povedala, da je cepljenje pomembno predvsem za starejše in druge ogrožene.

  • popokatopetl 09:15 22.november 2021.

    Tule zboleli trije cepljeni od treh, pet mesecev od cepljenja. Tolk o tem koliko PCT pogoj ustavlja širjenje okužbe - namenjen je izključno gnjavaži necepljenih! Je pa res da podatki kažejo da cepivo vseeno dlje časa (še neznano koliko) za ...prikaži več _nekajkrat_ zmanjša število težjih potekov med starejšimi in drugimi zdravstveno ranljivimi skupinami. Če bi se cepili vsi izmed njih, bi bila zdajle v bolnicah trikrat manjša gneča. Med načeloma zdravimi mladimi pa je težjih potekov zelo malo.

  • mihatirs 09:44 22.november 2021.

    tudi pri nas v firmi so se odločili z internim sklepom, da se testira tudi cepljene in prebolevnike, saj že vrabči na veji čivkajo, da smo po zadnjih podatkih vsi na istem glede okužb in prenašanja. Pri nas v zadnjem ...prikaži večm tednu na enoti kjer nas je 145, zbolelo 5 ljudi, od tega 3 cepljeni in 2 necepljena. Lahko da je slučaj, ampak mislim da smo trenutno kar na 50% 50% tudi v državi. V nemčiji sem videl da so 60% 40%. Matematična paradoks pri nas odpade zaradi števila cepljenih/necepljenih skoraj pol

  • rd2dmk2 10:36 22.november 2021.

    gospod avtor, sem že shranil vaš članek. vsem zapriseženim ljubiteljem cepilnih ukrepov, bom rekel prisilnih mučenj, pa v poduk tole branje 3x na dan. zdej se vam mogoče začenja svitat, kakšen je resničen namen oblasti in farmacije. zavestno širjenje virusa. ...prikaži več. in takile primeri točno pokažejo, da ministru Janezu ni do zdravja ljudji. čist nič. stisnil je rep med noge pred tisitm , kako ga že imenuje poslanec Trček,sem mal preslišal, je pa omenjal neko rogato žival z Kozjanske,za krasne peneze.

  • Avatar jate
    jate 09:39 22.november 2021.

    ojoj,kaj vse naši politiki lažejo,temu ni konca ne kraja...poleg tega,da lažejo še kradejo...

  • Luksi 10:50 22.november 2021.

    Ko postanejo lastniki podjetij naprednejši, kot vlada, ki ne ukrepa je res čas za odstop...

  • QSprm 11:17 22.november 2021.

    Jasno je predvsem, da tako opevano cepivo niti priblizno ne zagotavlja nic niti ni vstopnica v raj. Famozni ukrepi so samo pateticna predstava za rajo in nimajo cist nobene zveze z medicino. Avtokratsko posiljevanje z cepljenjem, nicvrednimi testi in maskami ...prikaži več pa samo posledica v startu zgresene strategije boja s srednjeveskimi metodami boja s kugo. Ljudi se obravnava kot trop infantilnih bebckov, brez lastne volje in sposobnosti presoje.

  • LOLek 21:21 22.november 2021.

    In potem vse tiho je bilo.

  • bobubob 20:51 22.november 2021.

    Dobro jutro. Zarotniki so o nesmiselnih vladnih ukrepih 'šepetali' že davno, prav tako oni cenzurirani zdravniki, virologi.... kot še o marsičem, kar (pre)počasi prihaja na svetlo. Medtem pa ljudje to blaznico preživljajo, kot vedo in znajo. Nekateri pošteno, marsikdo ne. ...prikaži veče. Tudi sam bog Fauci se zbuja. https://www.lewrockwell.com/2021/11/vasko-kohlmayer/fauci-finally-admits-vaccines-dont-protect-against-serious-covid-or-death/

  • srecko4 09:56 22.november 2021.

    Mihatirs ,če kar samo ti misliš potem slabo misliš al spa faliran fb doktotor, ki misli in samo misli da vse ve.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.