Svet
21523 ogledov

Zlovešče napovedi iz Ukrajine: Pripravljenih pet milijonov Rusov

Komentarjev 118
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slavauk22 16:05 09.april 2025.

ni panike..........vseh 5 miljonov rusov bomo iztrebili v enem mesecu ........naj zapojejo topovi pa to :) slava ukraini............. samo mrtev Rus je dober Rus,,,,,,,,,,rusi so dobri za kanofuter pa to

• Idioti 17:20 09.april 2025.

A so te pozabil zaklent ?

• c5844d8ce41dfb7d059a9c61069a834250770c21 18:37 09.april 2025.

A se boš končno spucal v ukro ....da te nafutrajo z kakšno težko kovino...pa onga ludeka ,pa jernečka ter ms sebo pel ,da ne bluzurirata po tipkovnici

• Gandolf 21:29 09.april 2025.

slavauk22 verjetno sediš na wc školjki ko si tako pogumen.

• slavauk22 21:29 09.april 2025.

izdajalce smo metali v hude jame .........zgodovina se ponavlja očitno smo premali zmetali jamo ........tako da ena je pripravljena zate pa to

• slavauk22 21:30 09.april 2025.

gandolf ti si pogumen samo na računalniku jst sem dejansko na terenu pa to

• Idioti 19:55 12.april 2025.

slavauk22 @ Zgleda , da SV kandidate za podpis pogodbe psihološko ne testira . Zakaj pa bi jih , saj bolj blesav , bolj bo izponjeval ukaze !Če si res tam kjer praviš da si , teren ni SLO ampak ...prikaži več tujina , ti polagam na dušo , da tisti moment , ko te pošljejo čez UA mejo odvržeš orožje in jim jebeš mater, Tako boš ostal živ in ker ti tistih 5000€ plače ne bo mrtvemu nič koristilo. Jaz sem ga s tako silo vrgel na mizo , da je natezač zatvarača prebil ultrapas na mizi magacionera in danes sem tu !

• Idioti 20:02 12.april 2025.

slavauk22@ Ne vem o kakšnih vaših-tvojih jamah govoriš ? In kdo te je v to prepričal ? To so naše jame , notri ste pa vi , oz. taki kot vi , da pa vem da niso vaše , mi ...prikaži več je pa to povedal , to da so naše , ravno tisti , ki je napolnil jamo v Šentvidu , moj prijatelj polkovnik Simo Dubajić . No in jih je s pomočjo nemških ujetnikov tudi premestil v Kočevje , ker je v Šentvidu začel en potok krvaveti . Za zgodovinarje , rekel je 700 njih .

• slavauk22 22:46 12.april 2025.

kva pa ti za ene tablete jemleš :D buhaha umiram od smeha dej pejt se ubit bo bolje zate in za naš svet

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.