Slovenija /slovenija/crna-kronika
20007 ogledov

Znane podrobnosti nesreče, v kateri sta umrli dve osebi

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 12:38 07.januar 2019.

    Da, res je , da voznica ni prilagodila hitrosti , ni je prilagodil niti voznik Dacie , ne stanju na cesti , ker bi potem lahko samo še oba parkirala, ampak MOŽNOSTI in POSLEDICAM , če s tako hitrostjo pride ...prikaži večride do karambola . Možnosti zanj so bile pa već kot 50% .

  • Avatar Leon
    Leon 14:42 07.januar 2019.

    Vzrok za prometno nesrečo je po do zdaj zbranih podatkih neprilagojena hitrost glede na stanje vozišča. In kakšna naj bi bila prilagojena hitrost ? To je čisto policijsko nakladanje ! Cesta ni bila posipana glede na snežne razmere .V okolici ...prikaži veči LJ so glavne ceste posipavali proti zmrzali ,tam daleč od LJ pač to ni potrebno .

  • hudini 12:12 07.januar 2019.

    "44-letna voznica osebnega avtomobila znamke hyundai hitrosti vožnje ni prilagodila stanju vozišča. Vozilo je začelo zanašati, nato je zapeljala na levosmerno vozišče, od koder je iz nasprotne smeri pripeljalo osebno vozilo znamke dacia. Vozili sta trčili, nato pa je pripeljalo ...prikaži več še tretje vozilo in trčilo vanju." Torej dacia je trčila v bok hyundaia,se pravi da četudi bi bila sopotnika v hyudaiu trikrat privezana ne bi blo pomoči.

  • Avatar Zala
    Zala 12:17 07.januar 2019.

    Hudo. Menda so sodelavci, ki so se skupaj vozili na delo v Črnomelj-Akrapovič.

  • Snežinko 12:00 07.januar 2019.

    Z obzirom, da sta bila umrla na zadnji klopi je mogoče sklepati, da nista bila privezana in jih je katapultiralo. (če so posnetki pravi, potem so vsi avtomobili zagotovo imeli zadnje pasove, saj so vsi videti novečjih tipov). Žal se ...prikaži več še vedno večina ljudi na zadnjem sedežu NE privezuje. Kakšna reklama države v tej smeri zagotovo ne bi škodila. Koliko bi pa pomagala pa... nekateri imajo pač vkoreninjeno prepričanje, da so pasovi samo za policaje...

    • toros 12:21 07.januar 2019.

      Mogoče sem kaj spregledal ampak kje piše da sta bila na zadnjem sedežu? Po poškodbi Hyundai-a bi prej rekel da sta sedela na desni strani, spredaj in zadaj. Pri bočnem trku ti žal ni veliko pomoči in je odvisno več ...prikaži več od sreče kot kaj drugega. Sožalje svojcem in prijateljem :(

    • Žurnalček 12:47 07.januar 2019.

      Voznico kakor tudi voznika , je zanašalo že prej , kajti na takšni cesti je to normalen pojav , vendar sta oba prezrla , da lahko do zanašanja pride , ravno ko se bosta srečala , na neprometni cesti. Prezrla ...prikaži več sta , da so po takšni zasneženi cesti , čeprav je prazna ob 5h zjutraj , tudi DREVESA ob cesti udeleženci v prometu !

    • Žurnalček 12:56 07.januar 2019.

      Ob bočnem udarcu ne pomagajo pasovi ampak air blazine v vratih , pa še to ne, če zadaj sedijo trije , ker potem ni prostora in časa za njihovo napihovanje .

  • Miro Bertole 23:09 07.januar 2019.

    Cesta sploh ni bila sipana ker sem šel po isi cesti ob 5 zjutraj v službo bilo pa je snega na cesti okoli 3 cm.

  • TistoPravo 22:08 07.januar 2019.

    V službo je treba priti pravi čas, za ceste posipat pa žal pravi čas ni pomemben...žal so življenje morale izgubiti dve zelo dobri in pridni delavni osebi...prosim vas, zelo prepoceni

  • 3bf380e8ff4a1a3ca722a5b8e09fa09165a04288 22:28 07.januar 2019.

    Vabim policiste, naj samo merijo hitrost v nočnih urah. Pri 90 km/h resno izzivaš, da se bo kdo vate zadaj zaletel, pri 130 pa lahko lepo voziš v koloni 3 vozil ... - Mudi se na šiht, rezerve zaradi snega ...prikaži več pa si ne vzemejo. - Cesta je bila včeraj zvečer fajn posoljena, brez peska.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.