Slovenija
105 ogledov

Znani neuradni rezultati obdukcije Andreja Beuca

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francl12 21:01 16.avgust 2016.

    Družina Andreja Beuca je napovedala, da bo proti organizatorjem vložila tožbo.OČITNO SO LAČNI DENARJA!!!! Pokojnemu to nič ne koristi. Če bi cenili, bi se v miru poslovili in ga pokopali. Ampak gajtuni bodo svoje terali leta in leta, hodili ...prikaži več po sodiščih, s ciljem da pokasirajo!!! UMAZANA ŽLAHTA!!!

  • bonny 23:06 16.avgust 2016.

    Čisto prav je, da so vložili tožbo. Če si gledal posnetke so bili reševalci kot da bi prišli iz veselice. Lahko bi ga še rešili. Kakšna umazana žlahta bemti, to so mama, oče..., ki so izgubili najljubše. Si ti že ...prikaži več kaj takega doživel, smrt otroka..., tud ti bi se boril še naprej, vsaj za izboljšanje varnosti. Res je bil Andrej adrenalinc, je bil pač takšen in ne zdaj zmerjat družino.Oni trpijo in še bodo in tudi oni kot vsi vemo da ga ne bo več nazaj. ZELO GRD LINK OD TEBE.

  • Vesna Dolšak 23:20 16.avgust 2016.

    Gre za to, da so imeli varnost za en k****. Potapljači so sedeli na čolnu olečeni v rešilne jopiče in gledali od daleč, kak človek maha, da rabi pomoč. Če si ne bi ničesar zlomil, bi se utopil ta čas, ...prikaži več da se oni skobacajo iz jopičev in poskačejo v vodo pa pridejo do njega. Ko so v Mb skakali s Starega mostu v Dravo, v okviru Festivala Lent, je enkrat enemu skakalcu ratalo slabo, ko je priletel v vodo. Potapljači so bili v trenutku pri njem, ko so samo zaslutili, da nekaj ne štima, čoln pa tudi, takoj so ga potegnili v čoln, nekdo je poklical reševalce in v par minutah so prišli, na srečo je bolnica blizu in ga odpeljali v bolnico. Kasneje smo slišali, da je bilo z njim OK, so ga spravili v red, karkoli je že bilo. Če bi se potapljači tako obirali kot tile na Drini, kdo ve, kaj bi se zgodilo s tistim možakarjem, bi se verjetno tudi utopil.

  • sprehajalec 19:08 16.avgust 2016.

    Revež, so pa takoj to rekli tisti, ki skačejo v vodo. Da je to verjetno vzrok.

  • kapibara 20:11 16.avgust 2016.

    A je treba to razglabljat.. ??Dajte revežu mir.. !!

  • mph 15:48 17.avgust 2016.

    Edino prav, da tožijo, neodgovorneži pa bodo upam obroke plačevali do smrti. Za takšno noro malomarno varovanje, kot, da so res naključne potegnili iz polja ali kakšne veselice, pa si zasluži tudi zaporni epilog za odgovorne. In kot v opomin podobnim.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:55 17.avgust 2016.

    Torej po tvoji logiki franci; lahko kr vse sankcije pa kazni pri smrti ukinemo. Če kdo umre pač umre; itak ni koristi če se ga kaznuje; žrtev je še vedno mrtva. Tist k je pa z na posreden ali neposreden ...prikaži več način omogočil da je nekdo umrl naj bo pa nedotakljiv.

  • Ronald Reagan 10:58 17.avgust 2016.

    A niso neki vsevedni novinarji pametovali, da ga je som snedel?Samo vprašam...Andrej, počivaj v miru...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.