• Slovenija

Zoran Stevanović: "Mijič je relativna žrtev"

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • cigomigo 18:00 05.oktober 2026.

Se mi tak dopade, ko Stevo jebe smrdljive levake in slobodnjake, Bolj jih bo jebal,,prej si bodo nadeli štrik oko butaste betice in odšli v večna lovišča. Častim pir za vsakega levaka in slobodnjaka, ki se bosta fentala

• cigomigo 18:01 05.oktober 2026.

Spoštovani bralci , Vam moram povedati da sem se prenaglil, Pa mene bo finančno pobralo,, Samo vceraj je šlo v večna lovišča k rdečim bratom 137 smrdljivih levakov in slobodnjakof, Za danes me prodajalci strikov obveščajo da jih bo še… ...prikaži več e e še več ,,, Mene bo res finančno pobralo zaradi mojih besed da častim pir za vsakega bedaka ki se bo fental zaradi Stevotovega jebanja,, Bom danes poslal e mail Stevotu naj neha jebati leve in slobodnjakarske bumbarje, ker me čaščenje s pirom že preveč košta

• cigomigo 18:02 05.oktober 2026.

če se bodo levaki in slobodnjaki zaradi Stevotovega jebanja u tupo bučo tako masovno fentovali bom moral iti v osebni stečaj,,Sem namreč obljubil pir za vsakega smrdljivega levaka in slobodnjaka, ¸ki se bo fentoval Zato prosim Cenjenega Gospoda Stevota da… ...prikaži več a da malo manj jebe smrdljive levake in slobodnjake

• cigomigo 18:03 05.oktober 2026.

Mi je Stevo odgovoril da bo za 10 procentov zmanšal jebanje smrdljivih levakof in slobodnjakof,, Ampak odhod smrdljivih levakof in slobodnjakof v večna lovišča se je pa zmanjšal samo za 3 procente,, Kaj ,,,,a tu matematika ne deluje,,,.Je pa res… ...prikaži več res da to še vedno velja,, da za vsakega sfentanega slobodnjaka ali levaka dam za pir

• maček 18:09 05.oktober 2026.

Spet bruhaš spermo iz smrdljivega desnuharskega gobca,spermo mijiča i n stevanoviča.

• suxi 19:16 05.oktober 2026.

Cigo, a teb prhaja a, butl.

• Ender3 19:44 05.oktober 2026.

Bota je treba ignorirat saj uživa, da pošilja tapkšne provokacije. To je ta beda in primitivnost Janševe propagande.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.