Slovenija
39 ogledov

Žrtve tudi otroci

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • hubertfast 08:07 04.december 2012.

    Saj zato je pa treba protestirati. Sramota je, da nekateri (vedno več jih je) ne morejo dostojno živeti. Sistem, ki dopušča revščino ni dober sistem, to je treba spremeniti, urediti. Vsaj dan poslušam po radiu tragične zgodbe, Sreča, da imamo ...prikaži več nekaj dobrodelnih organizacij, vendar to ni dovolj.

  • privat 08:21 04.december 2012.

    kateremu ni jasno ,da bo zdajšna mafija še bolj ogrožala državo ter prebivalstvo Slovenije. Kakor vidimo so ustoličili dosedanjega kralja in igro želijo nadaljevati ,kljub temu da so otroci in onemogli življensko ogroženi...Z protesti se to ne da popraviti..potreben bo resnejši prijem!!

  • dragec 08:55 04.december 2012.

    Probles o centri za socialno delo. Polni so birokracije in ni res, da je njihovo delo zaščita nemočnih. Oni trenutno ščitijo sebe!!!!

  • alfredo 08:59 04.december 2012.

    Pomagajmo otrokom po svojih močeh. Najhuje je videti siromašne najmlajše...

  • Pepe007 08:16 04.december 2012.

    Ja protestirat je treba. Čimveč razbit, ker potem bodo imeli gradbeniki spet nekaj dela, policija bo upravičena do kake tehnične rešitve.Aja, kje so pa v tej zgodbi socialno ogroženi? Nima veze, protestirat je treba. Tako se bodo sami spremenili ...prikaži več normativi o katerih govori gospa. Ker vlada jih ne sme spremeniti, to so jasno pokazali sindikati. Ne enega otroka zraven v oddelek, ne enega m2 manj, ker si jih trenutno ne moremo privoščiti.

  • feferon 11:50 04.december 2012.

    Pejte vsi skup s centri v tri krasne . Toliko imamo praznih vojaških stanovanj, pa vanje tišijo cigane. Slovencem bi pa kar otroke jemal, ker so deložiran. Pa ka ste normalni?Pa ne ti men pomagajmo otrokom. Polovico denarja gre v ...prikaži več druge žepe. Koliko je prispevala RKC nazadnje?Nič, talajo kar dobijo od drugih, pol gre pa v cerkveno mafijo.

  • privat 12:27 05.december 2012.

    treba je opravičit svoj obstoj...pravijo socialni delavci!! zdaj pa bojo kaznovali starše ,ker so onemogli in posledično brez zaposlitve...a odgovorni za taka dejanja so postali miljarderji..politiki..socialni strokovnjaki..hitri dobičkarji!!pač bojo kradli otroke in to tudi ispod mize prodali?? In kdo bo ...prikaži večo vedel?? Policija?? Vlada?? ah ti še vedno spijo ali se plačano delajo da spijo!! Dragi državljani in nedržavljani...vse so vam vzeli in vidijo da Vam lahko še več vzamejo...edino pravo bogatstvo-otroke!!!!!!!!!!

  • mph 09:18 04.december 2012.

    Na žalost bo verjetno večinoma res tako. Zato toliko bolj podpiram UTD, kjer bi potem odpadli vsi ti birokrati in bi lahko res morda probali dobiti neko delo, kjer bi koristili družbi. In ljudje ne bi čakali po eno leto ...prikaži več na to, da jim odobrijo ali pa ne nek že itak sramotno nizek znesek pomoči/štipendije/... kadar je nekdo že upravičen.

  • Pepe007 09:36 04.december 2012.

    To je pač rezultat našega pravnega sistema. Vsako vejico je potrebno uzakoniti, ker drugače je nezakonito. Delo po "zdravi" pameti ni več zaželeno. V primeru pritožbe stvari gotovo padejo in zaposleni bodo zato odgovorni. Če bi sodniki nekoliko tudi generirali ...prikaži več pravo po splošnih načelih poštenja, bi take službe lahko delovale drugače. Kot ni možno nekoga kaznovati, ker je storil nekaj škodljivega, kar pa ni bilo prepovedano v zakonu, tako tudi ni dovoljeno nekaj dobrega storiti s strani CSD, ker ni predvideno v zakonu ali ljudje vseh vejic ne izpolnjujejo ali ne znajo dostaviti dokazil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.