Slovenija
27 ogledov

Župan predal oblast kurentom

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smejka 12:49 07.februar 2015.

    žalostno...slovenski običaj in jugo glasba....ne žalostno,bedno

  • smejka 12:49 07.februar 2015.

    žalostno...slovenski običaj in jugo glasba....ne žalostno,bedno

  • smejka 12:49 07.februar 2015.

    žalostno...slovenski običaj in jugo glasba....ne žalostno,bedno

  • Janez_53 13:55 07.februar 2015.

    Ti bi torej rad ljudi prepričal, da nimajo pravega okusa za glasbo? Boš moral kar dopustiti, da ljudje poslušajo kar želijo! Ali pa bi celo hotel z zakonom predpisati, kaj se mora ob različnih prireditvah poslušati? Kaj pa če bi ...prikaži več ti organiziral konkurenčno prireditev in vrtel le tebi všečno glasbo? Mogoče pa bi ti uspelo!

  • markus 13:32 07.februar 2015.

    Žalostno, če ne že tragično, da je vsako leto program v bistvu enak. Nič se ne spremeni. Na praznik slovenskega običaja bi se morala slišati predvsem slovenska glasba, če pa že ne, pa bi lahko povabili tudi glasbenike iz sosednje ...prikaži več Avstrije, Italije... Lahko tudi iz Nemčije in Skandinavije, pa ameriške, tako da bi bilo res za vse okuse poskrbljeno. Tako pa je poskrbljeno samo za tiste, ki poslušajo že 30 ali več let eno in isto glasbo. Očitno so Slovenci obtičali v 80. letih in se v glavah nikakor ne želijo osamosvojiti od bivše Jugoslavije. Priznam, sit sem vedno enega in istega programa povsod. Vedno isti glasbeniki - Cetinski, Gibonni, Dragojević, Severina, pa tiste njihove klape. Kako se jih že Slovenci ne naveličajo. Tega ne razumem. Pa saj se tega naposlušajo že na hrvaški obali. Kaj morete to še sem gor vleči? Pa tam g. Ris, ki vse skupaj organizira, naklada, da jim je dalmatinska glasba blizu, da predstavlja nostalgičen spomin na prejšnje čase. Dajte prebo

  • kontrahan 13:43 07.februar 2015.

    ¸Organizatorji ne bodo spremenili nič, dokler bo narod hodil gledat in poslušat..Dokler bo melos od hrčkov na takih karnevalih, ostanite doma in ne podpirajte take organizacije. Je to težko? Po moje ne. Samo obiskovalci bodo kaj spremenili. Enkrat, dvakrat<br ...prikaži več />50 obiskovalcev, pa se bo hitro kaj spremenilo.

  • markus 13:33 07.februar 2015.

    let že enkrat g. Ris, da nismo več v Jugoslaviji. Če pa si jo tako želite, pa se odselite, kjer boste vi in vaši kompanjoni lahko dan in noč to poslušali. Pa vsi realno razmislite vsak pri sebi, ...prikaži več če bi naš slovenski glasbenik lahko sploh nastopil na kakšnem hrvaškem kulturnem prazniku? Ne, kajne? Slovenci so največje prodane duše na svetu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.