Slovenija
221 ogledov

Župane bi pometal iz služb

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 12345 11:30 20.junij 2013.

    Število občin zmanjšajte na polovico. SLS, nič več občino v vsako slovensko vas, kajne.

  • rogixl 11:47 20.junij 2013.

    Že zdavnaj bi morali zmanjšati število teh vaških šerifov, ki so leglo korupcije.

  • smito23 12:27 20.junij 2013.

    Eno siempl vprašanje: Kdo je preVirant, da lahko sodi o delu vseh drugih v tej državi. "človek" z manj kot 1,5% podpore soli pamet vsem in vsemu...za bruhat... sam pa do vratu umazan pri kraji podpisov...

  • mph 16:59 23.oktober 2013.

    Mogoči upori občanov? Ja, ampak, če se NE BODO združevali. Kakšnih 6 občin bi bilo več kot preveč, seveda pa bi morale biti lokalne skupnosti dobro zastopane.

  • KLOBO 10:46 20.junij 2013.

    NE NAKLADAJ NEUMNOSTI !!res je , da je preveč občin, te bi se morale same, brez prisile povezati med sabo in uskladiti skupne službe, KI BI opravljale interese več občin skupaj, sploh če so to male občine izpod ...prikaži več 5000 glav !!TO KAR PA TI PREDLAGAŠ JE PA PONEUMLJANJE CENTRALIZMA, KI NE MORE ZAŽIVETI IN DATI KAKRŠNE KOLI REZULTATE..Ase boš vozil iz Brežic v MB ali LJ po ta ali oni papir, ki ga rabiš !! Dej no...

  • KLOBO 10:56 20.junij 2013.

    Previrant, že misli, da je postal mali bogec, ki bo lomil SLO !! Temu bedaku je treba takoj pokazati, da JE NIKO I NIŠTA !! In da naj raje sam vrne denar , ki ga je nabral skupaj s tastom ...prikaži več Brejcem za "kot neki smrad od odlagališča !!"" VRNE NAJ DENAR, KI GA JE PREJEMAL ZA SVOJO DVOJNO ZAPOSLENOST!! In tudi sam naj najprej etično počisti pri svojem pragu, ker je že zdavnaj zrel za ODSTREL IN ODHOD IZ POLITIKE, KAJTI, to kar sam počne je še veliko bolj svinsko od tistih stvari, ki jih je očital JJ in se takoj POSTAVIL NA ZADNJE NOGE KOT NEKI BULMASTIF V PREŽI ZA PARJENJE !!VRNE NAJ TUDI DENAR, KI MU GA JE PODARILA DRŽAVNA ADRIA - ABLAK !! ZA NJEGOVE ŠTEVILNE IZLETE PO EVROPI, KO SO MORALI DAVKOPLAČEVALCI DOPLAČEVATI NJEGOVE KARTE !!PREVIRANT RAJE BODI TIHO !! VOLITVE TE BODO PRAVGOTOVO ODPLAKNILE V GREZNICO, TAM TI BO ŠE BOLJ SMRDELO !

  • Šemefuky 13:28 20.junij 2013.

    Odgovor na vprašanje:Prašičjeglavi PreVirant je nekaj podobnega faliranemu politiku, ki misli, da je sposoben kar naprej manipulirati s tistimi, ki imajo nekaj g manj možganov in nasedajo njegovim spreminjajočim mnenjem o istih stvareh in pri tem iskati podporo pri ...prikaži več volilcih, ki bi ga naj prihodnjič volili. Ker pa je egoističen idiot in ne razume, da je za vse večne čase pokopal svokjo politično prihodnost, producira neracionalne in drage spremembe na vseh področjih, kjer je to trenutno najbolj brez veze in brez učinkov, ki bi pomembno vplivali na prihranke. Prašič kopira Borata pri komunikaciji in govori, kar publika rada sliši, čeprav čisto drugo dela in o tretjem razmišlja. Ima pa tudi pozitivne lastnosti: rad zbira denar na svojem računu in se poceni prevaža z letali obubožane Adrie Airways, rad predava na več fakultetah hkrati in uči, kako bi moralo biti v javni upravi, dokler ne postaneš politik, rad vzame občinsko nadomestilo, ki mu ne pripada za smrad iz odlagališča smeti

  • joc2013 08:47 20.junij 2013.

    Ta dr. prava je že čisto skeglan, ali je sedaj on glavni v vladi, da določa pomembne smernice delovanja uprave, lokalne samouprave, sodišč. Ustavite norca, je že dovolj škode naredil.Ali njegova predsednica ne vidi, da prevzema njeno vlogo pri ...prikaži več pomembnih odločitvah? Ali pa kličejo zopet Janšo na oblast? Tokrat, ko prevzame oblast jo bo prevzel dosmrtno.

  • miho 10:29 20.junij 2013.

    Jaz sem za to, da se v Sloveniji ukinejo vse občine, nato pa se na regionalni ravni ustanovijo tri pokrajine: - Vzhod s sedežem v Mariboru- Center s sedežem v Ljubljani- Zahod s sedežem v Novi Gorici.<br ...prikaži več />Pokrajine bi prevzele sedanje naloge občin.Slovenija je tako majhna, ta takšne razdelitve na občine ne rabimo. Če bi združili občine na takšen način, bi se lahko z Urbano vozili od Kranjske Gore do Loškega Potoka, ker bi obstajala pravna podlaga za obstoj mestnega potniškega prometa na vsem tem območju (ne bi bilo več občinskih meja in bi lahko pokrajina Center subvencionirala javni prevoz na vsem tem območju)...

  • allstarr111 10:29 20.junij 2013.

    Jest sem za, ampak naj gre po principu od največjega do najmanjšega, se pravi če gre za prihranek naj odseka prvo tam kjer se bo prihranilo največ, se pravi v MOL, pa ni napačno če bi kar cel MOL razformirali ...prikaži veči in zaprli, enako je drugje.

  • KLOBO 10:50 20.junij 2013.

    imaš prav ta bebac od Previranta, že misli, da je postal mali bogec, ki bo lomil SLO !! Temu bedaku je treba takoj pokazati, da JE NIKO I NIŠTA !! In da naj raje sam vrne denar , ki ga ...prikaži večga je nabral skupaj s tastom Brejcem za "kot neki smrad od odlagališča !!""VRNE NAJ TUDI DENAR, KI MU GA JE PODARILA DRŽAVNA ADRIA - ABLAK !! ZA NJEGOVE ŠTEVILNE IZLETE PO EVROPI, KO SO MORALI DAVKOPLAČEVALCI DOPLAČEVATI NJEGOVE KARTE !!PREVIRANT RAJE BODI TIHO !! VOLITVE TE BODO PRAVGOTOVO ODPLAKNILE V GREZNICO, TAM TI BO ŠE BOLJ SMRDELO !

  • samo.jst 11:21 20.junij 2013.

    Končno! Ne samo, da se jih naredi neprofesionalne, častna fukncija! Tistim, ki je res za razvoj področja, bodo pristali in bodo delali za to ker hočejo nekaj narediti, vsem ostalim pa ki se gre le za denar, naj se spokajo ...prikaži več z državnih stroškov! Dajte si že enkrat v glavo, da lokalna samouprava ni pod vprašanjem, gre se le za popravljanje popolnega nesmisla, ki je nastal pri nas... 212 občin... 212??!! Pa saj to niso več niti področja, to so mikrocelice!

  • Pepe007 11:21 20.junij 2013.

    Glede na to, da bo vlada varčevala pri investicijah, je smiselno, da za vsak mio € odpusti enega, ki se je s takim projektom ukvarjal. Če sem si prav zapomnil, gre za dobrih 200 mio € (in še verjetno enako ...prikaži več količino EU sredstev) in bo torej Virant takoj zmanjšal uradniški del JU za 400 plač. Potem pa ima še čas za občine.

  • Boschtjan Zupanchich 12:41 20.junij 2013.

    NO, KOOOOOOOOONČNO Premik Na Bolje z Zmanjševanjem Parazitizma !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.