Slovenija
30 ogledov

Župani: premier in odcepitev

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d 08:05 14.oktober 2011.

    ti tudi obišči strokovnjaka

  • 64glas 07:20 14.oktober 2011.

    Nezgrešljiv občutek imam, da se velika večina medijev zelo trudi, da bi ljudi spravila na trge zaradi protestiranja proti grobemu kapitalizmu. Prepričana sem da zato, da bi preprečili proteste proti grobim kapitalistom, katerih zastavonoša je (s strani ritolizniških urednikov in ...prikaži več novinarjev) oboževani Zorangutan Opanković, glavni adut veleizdajalske in kriminalne združbe, ki jo imenujem KUĆKINI SINOVI po njihovem vodji iz Murgelj. Če je osrednja Slovenija z Ljubljano zaradi zmanipuliranosti ovčic zapečatena, se (in s tem tudi nas) rešite te nočne more vsaj Štajerci, Gorenjci, Dolenjci in Primorci! NA POMOČ URBANI NELJUBLJANČANI! NA POMOČ PODEŽELJE!

  • mirko 08:54 14.oktober 2011.

    BRAVO GOSPOD KANGLER. ZADELI STE SRČIKO PROBLEMA V SLOVENIJI. TA PROBLEM JE V LJUBLJANI IN NJENI BLIŽNJI OKOLICI. DEJSTVO JE, DA CENTRALISTIČNA MISELNOST IN DELOVANJE VEČINA LJUBLJANSKIH FUNKCIONARJEV IN URADNIKOV RAZMIŠLJA POPOLNOMA CENTRALISTIČNO, KI ŽE 20 LET UNIČUJE SLOVENSKO GOSPODARSTVO. ...prikaži več. RAZMIŠLJAJO PO NAČELU VSE KAR NI V LJUBLJANI JE TREBA OMEJEVAT ALI CELO UNIČIT-UKINIT, KAR PA JE V LJUBLJANI JEPA DOBRO, PA TUDI ČE DRŽAVI POVZROČA GROMOZANSKO SKODO IN PUFE IN JE ZATO POTREBNO UMETNO VZDRŽEVAT PRI ŽIVLJENJU NA ŠKODO SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV, KOT NAPRIMER ADRIA AIRWAYS IN NLB.

  • gec 10:45 16.oktober 2011.

    LAHKO PA GA TI ZAMENJAŠ PAMETNI HRVOJE...

  • privat 07:50 20.oktober 2011.

    bi ga zamenjal...samo v Kočevju vlada sama mafija..poglej kak mazol al kaj podobnega ima na čelu...

  • Dongjang 08:18 20.oktober 2011.

    Nisem iz Kočevja, sem pa imel priliko sprobat tega Prebiliča (tretjerazrednega prfoksa z FSPN). Ubogi Kočevci a nimate nobenega gospodarja z ZKP, da izbirate takele modele za župane. BLJAJK

  • BenX 06:27 14.oktober 2011.

    včash je nil hec, zdaj bomo pa res mogli pasuš kazat na trojanah! xD

  • d 06:53 14.oktober 2011.

    Hahaha, fanta, pjta k psihiatru na pregled. Če želita, da se Maribor razvije, pljunita v roke, vendar vam tudi to verjetno ne bo pomagalo, ker sta zabita.

  • KOJAK 09:18 14.oktober 2011.

    Žalostno je dejstvo da je Janković tako prestrašil konkurenco, da le ta prihaja na dan s takimi nebulozami. G. Mirko z ustanovitvijo neštetih občin smo malce omilili vašo takoimenovano centralizacijo, kaj pa smo dobili? Številne nove župane, uradnike, tajnice, računovodje,.. ...prikaži več itd, ki zdaj živijo na račun države. S projektom pokrajin se bo ta aparat uradnikov še povečal. Mnoga svetovna mesta so večja od Slovenije, pa jih sposobni zupani vodijo zelo uspešno, brez raznih pametnjakovičev, ki jim očitajo centralizacijo in podobno... Težava ni Ljubljana! Ampak miselnost tipičnih slovenceljnev, nevoščljivost in lokalpatriotizem.

  • allstarr111 09:19 14.oktober 2011.

    Če bi Kangler rekel da bo drugo leto na lentu potekala Velika nagrada MONAKA bi mu še clo mal verjel, tkole pa ne morem rečt druzga kot da se mu je totalno odpeljalo.Ja vem slabe volje je, ker ...prikaži več se jima je z Vogrincem izjalovila priložnost da bi pobasala precej denarja.

  • albert 09:35 14.oktober 2011.

    Nič hudega odcepite se nihče ne bo jokal za vami, bomo imeli 80% manj pevk in pevcev in raznozaznih misic!

  • mirko 12:47 14.oktober 2011.

    se strinjam, da se je občinska uprava preveč razbohotila po sloveniji. Drugo dejstvo pa je, da imamo navadni državljani največ problemov ravno z državno upravo-upravne enote, ki so pa popolnoma vezane na upravne postopke, ki se sprejemajo in določajo prav ...prikaži več v Ljubljani. Če bi vprašali gospodarstvenike s kom imajo večje probleme ali z občinami ali z UE, bi bil odgovor sigurno UE. To nam potrjuje evidenten primer selitve proizvodnje firme Pipistrel. Osebno mislim, da je veliko večji problem državna uprava in njena zbirokratiziranost. Priznajte da imam prav.

  • privat 18:33 14.oktober 2011.

    Prebelič je dobil županovo mesto zato da zamenja vebrovo politiko...po moji oceni je dosti slabši kot veber in če ostane na kočevskem kot župan vsaj še leto je dobr....mislim da ga bojo volilci ročno iznesli z foteljo vred ven iz ...prikaži večz županove pisarne...

  • Žurnalček 17:37 15.oktober 2011.

    Ti pa očitno ne razumeš kaj je UE. Ni to Ljubljanska organizacija, ampak državna uprava , ki skrbi za pravna in osebna stanja svojih državljanov in to po zakonu vsem enako.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.