Slovenija
26 ogledov

Župani SLS za upravno decentralizacijo

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 19:17 30.oktober 2011.

    Kaj bi rad ? Mogoče obrambno ministrstvo , finančno in socialno ministrstvo v vsako SLO vas al kaj. Največji hec je pa ., da je na ministrstvih zaposlenih najmanj Ljubljančanov in je tako ta županska izjava, čisto laganje in zavajanje ...prikaži veče volilcev. Če nimate kaj bolj pametnega za predložit v tej situaciji , POJDITE KRAVE PAST !!

  • lorina 20:49 18.oktober 2011.

    Ob vsakem predlogu, ki ga da Bojan Šrot, se po njem usuje plaz očitkov zaradi brata Boška,kar je zelo krivično. Vsakdo od nas ima sorodnike, pa če ti delajo napake ne more biti krivo celo sorodstvo. Toliko dobrih stvari, kot ...prikaži več jih je v času svojega županovanja naredil Bojan Šrot za Celje, je naredil le malo kateri slovenski župan. Po njem pluvate predvsem tisti, ki niste iz naše regije. V Ljubljani, pa še v marsikaterem slovenskem mestu, se vam je lahko samo sanjalo o novem štadionu in dvarani, ko smo mi v Celju to vse že imeli. Povsem se strinjam z njim, da je birokracije z državnega vrha in odločanja v našem imenu preveč. Če bi bile regije bi prav gotovo prihranili nekaj proračunskega denarja, saj bi odločitve sprejemali tisti, ki bi točno vedeli o čem odločajo, ne pa nekdo iz pisarne v Ljubljani, ki pojma nima o čem se odloča, saj terena in problematike ne pozna. Pa še birokratov bi lahko bilo manj. Sicer pa dragi Slovenceljni, saj sedaj, ko boste izvolili Janšo, ki ima čarobno palico

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.