Gorenjska
986 ogledov

Partnerki se ne sme približati

moški in ženska Profimedia moški in ženska
S Policijske uprave Kranj tudi v današnjem pregledu dogodkov, ki so se zgodili v minulih 24 urah, poročajo o nasilju v družini.

Kot navajajo, so škofjeloški policisti sinoči okoli 23.30 obravnavali nasilje v družini med partnerjema. 44-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad 48-letno žensko izrekli prepoved približevanja. O dejanjih zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Lisice KRONIKA Gorenjska Spet izbruh nasilja v družini

V sklopu kriminalitete so kranjski policisti včeraj dopoldne obravnavali še poskus vloma v avtomobil, parkiran na parkirnem prostoru pod Joštom, in tatvino več deset lesenih pelet.

Na avtu je neznanec poškodoval prednja desna vrata in strešno okno, vendar vanj ni vstopil in ni ničesar odnesel.

Lesene pelete so bile last trgovine nakupovalega centra in so bile zavarovane z verigo, neznanec pa jih je ukradel konec tedna. 

Policisti o obeh storilcih zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Nasilje nad ženskami NASILJE V DRUŽINI Gorenjska Grozljivo, nasilneže prenašajo tudi po 40 let parček, prepir, ljubosumje NASILJE Gorenjska Je ljubosumen, nadzira in vé, kaj je najbolje za vas ...? nasilje nad ženskami, Varna hiša Gorenjske NASILJE Gorenjska "Zmoreš, močnejša si, kot si misliš"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.