Gorenjska
244 ogledov

Po vodstvu prehitro zadovoljni

NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo LE HEVRE NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo iz Le Havra.
V 27. krogu 2. SNL je NK Triglav Kranj z 2 : 3 na domačih tleh izgubil proti ekipi iz Slovenske Bistrice.

Prvi zadetek Bistrice je padel že v 10. minuti. Za Triglav sta sledila 2 zadetka, iz 11. metrov je v 65. in v 68. minuti zadel Veron Šalja, na kar so Bistričani odgovorili z zadetkoma v 90. in 93. minuti.

Z igro nezadovoljni

Trener Miki Kondič tokrat s prikazanim ni bil najbolj zadovoljen: "Začeli smo izjemno slabo, brez energije in želje, kar je nasprotnik tudi izkoristil in povedel. V drugi polčas smo krenili z visoko motiviranostjo in željo, da rezultat spreobrnemo, a se je nekako ponovila zgodba prejšnjega kroga. Po vodstvu smo se malo prehitro zadovoljili in izjemno lahko dobili zadetke," je povedal po tekmi in čestital ekipi iz Bistrice za zmago. "Pokazalo se je, da gostujoča ekipa ni bila zastonj v polfinalu pokala in je svoje priložnosti lepo izkoristila."

Trenutno na 14. mestu

Triglav je po porazu na 14. mestu 2. SNL, za njim se nahajata le še Krško in Roltek Dob, medtem ko se v ospredju še vedno nahajajo Rogaška, Aluminij in Krka. Do konca prvenstva nogometaše čakajo še 3 tekme, tekmo 28. kroga bo Triglav odigral proti NK Beltinci v gosteh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice