Gorenjska
1140 ogledov

Nova Puharjeva šola živi

Na Osnovni šoli Janeza Puharja Kranj – Center je prvič zapel tamkajšnji pevski zbor.

V letošnjem šolskem letu je v Kranju zaživela nova samostojna osnovna šola – Osnovna šola Janeza Puharja Kranj – Center. Ta zajema nekdanjo Podružnično šolo OŠ Simona Jenka - Center in podružnico Primskovo. V tem šolskem letu imajo 568 učencev. Ob šoli je tudi vrtec, ki ga obiskuje 95 otrok. Z

Že ob začetku delovanja nove šole je ravnatelj Klemen Markelj dejal, da bodo naredili učencem prijazno. Zato na šoli potekajo številne dejavnost. Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi med otroki je tudi petje. Tako so na šoli organizirali pevski zbor, ki deluje pod vodstvom pevovodij Jasmine Pecić Tagliaferri in Nuše Juvan. Učenci radi pojejo in tako so včeraj že pripravili svoj prvi koncert.

 | Avtor: OŠ Janeza Puharja Kranj-Center OŠ Janeza Puharja Kranj-Center

»Vse pohvale za izpeljavo dogodka, ki je plod skupnega sodelovanja vseh sodelujočih. S takimi dejanji postavljajo-mo nov standard in dober temelj za nadaljnje dogodke,« ob prvem koncertu šolskega pevskega zbora ni skrivala veselja predsednica sveta zavoda OŠ Janeza Puharja Lea Bidovec. Ob tem je dodala, da ji je v čast, da je lahko del takšnega začetka in da tako skupaj z ravnateljem Klemenom Markljem uspešno nadaljujejo začeto delo.

ŠOLA Gorenjska Kranj tudi uradno dobil novo šolo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.